Bacak dolgusu yaptıran var mı?

son durumumdan bahsedeyim biraz...
1 ay geride kaldı ve ben hala çok şükür ki memnunum,inş.fikrim de değişmez...Allah pişman etmesin,ama hayatımda riske girip iyi ki yaptım dediğim şeylerden biri bu ameliyattı. Bugün ilk kez,geçen gün aldığım strech kotu giydim,çok hoşuma gitti.ve en önemlisi çok rahattım,komik ama yansıyan her camda,aynada hep kendime baktım :)) artık yürüyüş olarak eskiye tamamen döndüm.herhangi bir sorun yok.merdivenden inerken azcık bir zorlanma yaşıyordum son 1 haftada o da tamamen geçti.birtek ayağımı altıma alıp tamamen oturamıyorum,çok az bir mesafe kalıyor.ama o da zamanla olcaktır.aslında şimdi de belki oturabilirim ama korkuyorm zorlamayım diyorum..onu da yaptığımda burdan yazacağım size..şimdilik son durumlar böyle.kısacası silikonumu çok seviyorum :)))

Vucutta yag alinan yerlerde sonradan daha fazla kilo alimi oluyor mu? liposactionin bu noktada cok zararli oldugunu duymustum o yuzden yag enjeksiyonunu hic dusunmuyorum..yag enjeksiyonu yaptirmis arkadaslar yag alinan yerler ve sonrasiyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim..

kızlar merhabayın,
ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. sevinçleri daim olsun. kızlar kendi tecrübelerimi yazayım yine yeni ameliyat olan arkadaşlar: ben ameliyat olduğumdan kısa süre sonra ikinci hafta gibi kendimi iyi hissediyorum diye uzun uzun vitrin yürümüştüm. yani kitap gibide duruyodu. iki yılda spor yapmıştım vücudum bayaa bi fitti. erir diye sporuda bıraktım tabi. diyeceyim oki dış görünüşe bakıpta yürüyüş fazla ayakta kalma falan yapmayın topuklu az giyin.
bacak içten içten yavaş iyileşiyo dış görünüşe aldanmayın. yani taşınan yağların iyice tutması için bööle bebek gibi bakın. biraz zaman verin hemen eskisi gibi iyiyim diye delikanlılık yapmayın.
şekil, bacaanızı kullandığınız aktiviteye göre şekil şekil oluyo. diyim.
Benim bildiğiniz küçük bi açıklık var çukur dediğim. gerisi fena değil. o anormal şişmeler olmuyo artık. varis çorabı çok rahatlatıyo güvende gibi oluyo. ne becerksizmişim arkadaşlar ya bi resim koyamadım ha.

ben de müsait bi zamanda bacaklarımın fotosunu koycam. GÜLERER şimdilik sana yardım edemicem ama az daha beklersen, nasıl ekleniyomuş uğraşıp öğreneyim, sonra sana anlatırım :) Ya da bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen..??

KATREE en son sen yüklemiştin foto. nasıl yükledin anlatır mısın?

Kizlar sitenin tarihinde bir ilk yaptim ve herkes bir resim yüklerken ben bir sürü ekledim, kücük kizim neden oldugunu bilmeden cekti sagolsun yavrucugum. Diyorki anne bunlara bakip ben evde yokken hangisini giysem güzel olur karar vermek icinmi cekiyoruz. Tayt pantolonlada ekledim merak ediyorum baska gözle nasil gözüktügünü ve bircok etekli yükledim ayakkabili ayakkabisiz cünkü durusun degistigini düsünüyorum ayakkabi ile, Etekli bir resimde bacaklarini insan sikarsa daha düz olurya siktim daha düz duruyor ama aldatici olmasin diye söylüyorum zaten o yüzden cok resim ekledim. Hic kirilmam, dürüstce ne düsündügünüzü yazin, iki üc gün sonra silmeyi düsünüyorum resimleri. Bu arada eski halide var orada, umarim farkedilir.

Son düzenleme:
BLOMMA cım canım bence bacakların çok güzel olmuş. gerçekten çok samimi söylüyorum. eğer beğenmeseydim dürüst olurdum çünkü kendime de dürüst olunmasını isterim. ne güzel yapmışsın değişik değişik çektirerek. ama en çok topuklu giydiğini beğendim:) canım bide hani demiştin ya bacaktaki fazlalıklar alınınca çok farkediyo diye gerçekten doğru yani bence büyük etkisi olmuş. inşallah hiç erimez yağların hep böyle kalır ve ikinci bi ameliyata gerek duymazsın canım.. darısı da bizlere inşallah:((

ben de müsait bi zamanda bacaklarımın fotosunu koycam. GÜLERER şimdilik sana yardım edemicem ama az daha beklersen, nasıl ekleniyomuş uğraşıp öğreneyim, sonra sana anlatırım :) Ya da bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen..??

KATREE en son sen yüklemiştin foto. nasıl yükledin anlatır mısın?

keske,kendi profilimizde albüm ekle bölümü var.ordan bitane albüm yapıyoruz.orda albüm açtıktan sonra,tekrar albüme dönüp resim ekle bölümünden resim ekliyoruz.zaten site yönlendiriyor seni,yaparsın eminim.kolay gelsin ;)

Kizlar sitenin tarihinde bir ilk yaptim ve herkes bir resim yüklerken ben bir sürü ekledim, kücük kizim neden oldugunu bilmeden cekti sagolsun yavrucugum. Diyorki anne bunlara bakip ben evde yokken hangisini giysem güzel olur karar vermek icinmi cekiyoruz. Tayt pantolonlada ekledim merak ediyorum baska gözle nasil gözüktügünü ve bircok etekli yükledim ayakkabili ayakkabisiz cünkü durusun degistigini düsünüyorum ayakkabi ile, Etekli bir resimde bacaklarini insan sikarsa daha düz olurya siktim daha düz duruyor ama aldatici olmasin diye söylüyorum zaten o yüzden cok resim ekledim. Hic kirilmam, dürüstce ne düsündügünüzü yazin, iki üc gün sonra silmeyi düsünüyorum resimleri. Bu arada eski halide var orada, umarim farkedilir.

blomma,bacakların güzel olmuş,beğendim.dilerim yağların kalıcı olur.artık sende rahatça eteklerini,taytlarını güzel günlerde giyersin inşallah ;)

BLOMMA samimiyetimle söylüyorum, çok imrendim, benim de böyle olsa keşke dediğim bacaklara sahip olmuşsun. Umarım erimez yağların da. Kendini çok yorma, dinlenmeye çalış. GÜLERERin dediği gibi yağlar bi yer tutsun :) Allah sağlıkla, mutlulukla kullanmanı nasip etsin hep. darısı biz bekleyenlerin başına,,

Blomma maşallah diyeyim, nazar değmesin ama ben de çok beğendim. düzgün olmasının yanı sıra bacak şekli de çok önemli bence.
eğrilik giderilip şekli odun gibi yapılınca ne yapiim ben o bacağı. senin şekli aşırı güzell!!
doktorunu ve maliyetini öğrenebilir miyim?

blomma merhaba ,eminim güzel olmuştur ama resimlerini göremiyorum.site yönetiminden msj var deyip başka yere yönlendiriyor.arkadaş isteği gönderiyorum,zaten isteğiniz var diyor.bana arkadaşlık talebinde bulunursan belki görebilirim.çok merak ediyorum..tşk.....

Alev Yildiz, katree, kafayi yemis düsler, keske, silasi cok tesekkür ederim baska birinin gözüyle begenilmesi cok güzel, ben pek dolgun bulmuyorum ama sükrediyorum umarim bu hali bari kalici olur.
Kafayi yemis düsler sana doktor adini ve maliyetini özelden mesaj attim canim,
Silasi seni arkadas olarak eklemek istedim ama arkadaslik taebinde bulunmamissin ben arkadaslik göndermek istedim ama böyle bir kullanici listede yok diyor anlamadim vallahi bir daha arkadaslik istegi gönder istersen canim..

Blomma bacaklarında ciddi bi duzelme olmus gercekten,gayet guzel gorunuyor..gule gule kullan :) umarim hic erimez ve hep boyle kalir..Bana da doktor ve ucretiyle ilgili msj atabilirsen cok sevinirim..

bolomma ben bacaklarını gerçekten beğendim , eğer resimlerime baktıysan bacaklarım biraz sana benziyor ama benim dizlerim de birleşmiyor , sen ameliyat olmuş ve bayağı tecrübeli biri olarak benim bacaklarım adam olur mu seninki gibi güzel olur mu

bolomma ben bacaklarını gerçekten beğendim , eğer resimlerime baktıysan bacaklarım biraz sana benziyor ama benim dizlerim de birleşmiyor , sen ameliyat olmuş ve bayağı tecrübeli biri olarak benim bacaklarım adam olur mu seninki gibi güzel olur mu[/QUOT

Canim tesekkür ederim, begenmenize inanin cok seviniyorum bacaklarina baktim senin benimkiler kadar dizlerinde cikinti, yok bu bana bir avantaj sagladi hem alininca biraz düdgün göründü hemde yag bakimindan bir stok oldu ama belinde ya da göbeginde yag varsa neden olmasin ama okuduysan ben dolgun bacak seviyorum ve silikon taktirmadigim icin pismanim kendim korktum sana silikon taktir diyemem ama gördügün gibi yag enjeksiyonu ile bu kadar oluyor iste, umarim istedigin bacaklara kavusursun...

Son düzenleme:
Katree cim neolur resimlerini tekrar yuklermisin, sonra cekebilirsin geri istersen. Ben bu son zamanlar cok yogundum fazla giremedim o yuzden kacirmisim. Lutfen özel gönderebilirsen bilmiyorum öylede yapabilirsin. Bende senin doktoruna dusunuyorum ve silikon dusunuyorum o yuzden cok yardimci olmus olursun !!!

Senin biraz vaktini alcam ama benim icin cok degerli, ve beni cok cok cok mutlu etmis olursun ve kafamdaki sorulari yanitlamis olursun :34:

Katree cim neolur resimlerini tekrar yuklermisin, sonra cekebilirsin geri istersen. Ben bu son zamanlar cok yogundum fazla giremedim o yuzden kacirmisim. Lutfen özel gönderebilirsen bilmiyorum öylede yapabilirsin. Bende senin doktoruna dusunuyorum ve silikon dusunuyorum o yuzden cok yardimci olmus olursun !!!

Senin biraz vaktini alcam ama benim icin cok degerli, ve beni cok cok cok mutlu etmis olursun ve kafamdaki sorulari yanitlamis olursun :34:

tamam,ekledim canım,silmeyecem bakabilirsin,ilerleyen zamanlarda son halini koyacağım,yine ona göre de bi fikir edinirsin.karşılaştırma yaparsın.

BLOMMA çok ama çok geçmiş olsun. Bu dert için kilometrelerce yolu katedip gelmek herkesin harcı değil. Seni cesaretinden ve gösterdiğin özveriden dolayı kutluyorum. Umarım mutluluğun daim olur. Resimlerini göremedim. Arkadaşlık isteği gönderdim.Bu forumda şunu görüyoruzki yağ enjeksiyonu olan arkadaşların hiçbiri tam olarak memnun değil. ' Eskisine göre daha iyi ama yeterli değil ' yağ enjeksiyonu yaptıran herkesin ortak cümlesi. Garanti olan silikon ama oda hala ben dahil birçoğumuzu korkutuyor.

PATELLA ; sen nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?

BLOMMA çok ama çok geçmiş olsun. Bu dert için kilometrelerce yolu katedip gelmek herkesin harcı değil. Seni cesaretinden ve gösterdiğin özveriden dolayı kutluyorum. Umarım mutluluğun daim olur. Resimlerini göremedim. Arkadaşlık isteği gönderdim.Bu forumda şunu görüyoruzki yağ enjeksiyonu olan arkadaşların hiçbiri tam olarak memnun değil. ' Eskisine göre daha iyi ama yeterli değil ' yağ enjeksiyonu yaptıran herkesin ortak cümlesi. Garanti olan silikon ama oda hala ben dahil birçoğumuzu korkutuyor.

PATELLA ; sen nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?

Canim cok tesekkür ederim, o kadar yolu kat ettim ama az daha cesaret gösrerip silikon yaptiramadim, neyse hayirlisi olsun umuyorum bu yaglar benimle kalir.
Katree, bacaklarina baktim gercekten cok güzel olmus benim bacaklariminda diz iclerininde az daha dolmasini isterdim senin gibi ama yagla bu kadar iste aslinda ilk hafta sisken tam öyle duruyordu ama sisler inince inceldi, güle güle giy canim bütün kiyafetlerini...

BLOMMA üçüncü günden itibaren mi normale yakın yürümeye başladın diye sormuştum önceki sayfalarda? ameliyat günü yanında birinin olmasına çok ihtiyaç duyuluyor mu sence? ben yalnız gitsem başedebilir miyim o acıyla tek başıma? yanımda gelebilecek kimse yok çünkü, kimseye söyleyemiyorum, sen neler hissettin bunu merak ettim..

Back
X