Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim cok tesekkür ederim, o kadar yolu kat ettim ama az daha cesaret gösrerip silikon yaptiramadim, neyse hayirlisi olsun umuyorum bu yaglar benimle kalir.
Katree, bacaklarina baktim gercekten cok güzel olmus benim bacaklariminda diz iclerininde az daha dolmasini isterdim senin gibi ama yagla bu kadar iste aslinda ilk hafta sisken tam öyle duruyordu ama sisler inince inceldi, güle güle giy canim bütün kiyafetlerini...

teşekkürler canım,şişlik inse de inan seninkinin şu hali de gayet güzel,baya fark etmiş.ben dr.silikon deyince,itiraz etmedim çünkü benim bacaklarım bildiğin parantezdi,seninkinden biraz daha açıktı,işte bi yola girdik,olduk,Allah hiçbirimizi yaptırdığımız için pişman etmesin ...

BLOMMA canim benim gecmis olsun tekrardan,bacaklarinda oldukca degisiklik olmus,güzel olmuslar...bu zevke baglidir,kimisi kalin bacak sever kimisi daha bir ince sever,ben kalin bacak seviyorum,hep inceydi bacaklarim ondanmidir nedir bilmem,hani boru gibi olsada severim...silikon yaptirmadin diye sakin üzülme,eger rahatsiz olursan,bir kere daha üstüne yag enjeksiyonu yaptirirsin ve ayni seviyeye gelmis olur bacagin,ayrica hicte riski olmamis olur,ilerde yaslaninca silikon rahatsiz etti gibi derdin olmaz,yani kafana takma silikonu...ben KATRE nin bacaklarinida cok begendim,hani kalin seviyorum ya...

merhaba,
3 ay önce alt bacak içlerine ve bileklere yağ enjeksiyonu ve diz içlerinden yağ alımı ameliyatı olmuştum, şu anda en son anlattığımdan farklı bir durum yok. yani halimden memnunum, istediğimi giyiyorum ama bacaklarım arasında 1,5- 2 cm kadar kalınlık farkı var. ikinci bir ameliyatı düşünüyorum ama biraz gereksiz de geliyor. bir ara tekrar dr ile görüşücem ve karar vericem.
spor yapıyorum, ve yeni diyete başladım 3-4 kilo kadar fazla mı vermek için. bunun da bir zararı olacağını sanmıyorum.
kısaca böyle, mutluyum, istediğin eteği elbiseyi giymek güzel bir duyguymuş, herkese tavsiye ederim.
sevgiler

kızlar,sanırım resim sizi aldatıyor,bacağıma kalın diyosunuz ama bacağım kalın değil,tam ideal diye düşünüyorum,yani bu haline göre biraz ince olsa ince olurmuş,kalın olsa da kalın bir bacak olurmuş,benim kendi bacağım zaten kalın değildi.çok değişen bişey yok.bunu özellikle kalın bacak sevenler için açıklama ihtiyacı duydum eğer resme bakıp silikon çok kalınlaştırıyor diye düşünüyorsanız,yanılmanızı istemem.sizin için ölçtüm,kendi bacağınızla karşılaştırırsanız belki bi fikir verir...
bilek:21cm
baldır(en kalın kısmı):32cm
diz kapağıyla çevresi:34 cm
üst bacağın orta kısmı:44 cm

kızlar,sanırım resim sizi aldatıyor,bacağıma kalın diyosunuz ama bacağım kalın değil,tam ideal diye düşünüyorum,yani bu haline göre biraz ince olsa ince olurmuş,kalın olsa da kalın bir bacak olurmuş,benim kendi bacağım zaten kalın değildi.çok değişen bişey yok.bunu özellikle kalın bacak sevenler için açıklama ihtiyacı duydum eğer resme bakıp silikon çok kalınlaştırıyor diye düşünüyorsanız,yanılmanızı istemem.sizin için ölçtüm,kendi bacağınızla karşılaştırırsanız belki bi fikir verir...
üst bacağın orta kısmı:44 cm[/QUOTE

Katree bizim icin olcup yazmissin tesekkurler :) ben cok sasirdim bu rakamlara ama yaptirmadan once kac cmdi olcmus muydun? eger soylersen daha iyi anlayabilirz..

üst bacağın orta kısmı:44 cm[/QUOTE

Katree bizim icin olcup yazmissin tesekkurler :) ben cok sasirdim bu rakamlara ama yaptirmadan once kac cmdi olcmus muydun? eger soylersen daha iyi anlayabilirz..

niye şaşırdın? :) ince mi geldi kalın mı merak ettim. valla öncesinde ölçmemiştim,ama bitane çizmem var,bacağımı saran.ameliyat öncesi de bacağımı sarıyordu,şimdi de giyebiliyorum,evet eskiye göre illa ki kalınlaştı,onu fark ediyorum ama öyle bariz,orantısız aşırı bi kalınlaşma yok.çünkü silikon arayı doldurdu,ama bi yandan da baldır dışından da yağ alındı.bu yüzden de sanırım dengeyi sağladı,belki yağ alınmasa farklı olurdu,bilemeyeceğim.ama şu halinden memnunum,çünkü ben ne kalın bacak severim ne de ince... ;)

niye şaşırdın? :) ince mi geldi kalın mı merak ettim. valla öncesinde ölçmemiştim,ama bitane çizmem var,bacağımı saran.ameliyat öncesi de bacağımı sarıyordu,şimdi de giyebiliyorum,evet eskiye göre illa ki kalınlaştı,onu fark ediyorum ama öyle bariz,orantısız aşırı bi kalınlaşma yok.çünkü silikon arayı doldurdu,ama bi yandan da baldır dışından da yağ alındı.bu yüzden de sanırım dengeyi sağladı,belki yağ alınmasa farklı olurdu,bilemeyeceğim.ama şu halinden memnunum,çünkü ben ne kalın bacak severim ne de ince... ;)

Sasirmistim cunku silikondan sonra illa ki bi kalinlasma olur diye dusunmustum ama bu yazdiklarinla anladim dogru soyluyosun boslugu doldurdu ve dis taraflardan da orantiyi saglayabilmek icin yag alindiysa cok kalinlasmamasi normal..Sen zaten memnunsun bacagin bence de ne kalin ne de ince onemli olan goruntu ve tekrar soyliyim cok guzel gorunuyor..senin icin rahat olsun sekerim yapilabilecek olanin en iyisi yapilmis zaten ve bacaklarin kusursuz olmus :))

Arkadaslar ben yag enjeksiyonu yaptirali 3 gun sonra 3 ay olacak. Ama gun icerisinde bacaklarim hala sisiyor. Sabak kalkinca ince oluyorlar sonra sisiyorlar. Isim de aslinda yorucu degil, ayakta kalmiyorum. Bir de yag enjekte edilen yerde dokundugumda bir sicaklik var, acaba normal mi sizlerde boyle birsey oldu mu? Su an bacaklarimin kalinligini yetersiz buluyorum, aslinda hala cop gibiler. Acaba ikinci bir yag enjeksiyonu ise yarar mi? Yoksa parayi cope mi atmis olurum bilmiyorum, siz ne dersiniz?!:14:

BLOMMA üçüncü günden itibaren mi normale yakın yürümeye başladın diye sormuştum önceki sayfalarda? ameliyat günü yanında birinin olmasına çok ihtiyaç duyuluyor mu sence? ben yalnız gitsem başedebilir miyim o acıyla tek başıma? yanımda gelebilecek kimse yok çünkü, kimseye söyleyemiyorum, sen neler hissettin bunu merak ettim..

Canim ben cumartesi ameliyat oldum sali günu gitmem gereken bir yer vardi ve gittim ve bayagi yürüdüm , yürümemde normaldi. Sadece ameliyat oldugum gün agrim yoktu ama ayaga kalkmakta zorlandim ama kalkip bir iki adim atinca acilip tuvalete kendim gidebiliyordum, ikinci gün daha iyiydim ve ücüncü daha da iyi evre evre iste.. Yaninda birinin olmasi bir destek diye düsünüyorum, Allah basimdan eksik etmesin benim annem beni hic yalniz birakmadi hatta ben ameliyata girince cok aglamis ikinci kontrole gelince hemsilreler söyledi, anneler icin cocuk büyüsede cocuk iste...

BLOMMA ; süper görünüyorsun. Çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Senin diz kapağından yağ alındımı? Doktorlar genellikle diz içlerindne alıyor ama diz kapağındanda yağ alınabilir. Dizler daha güzel durabilir o zaman. Ama senin bu halide çok güzel olmuş. Ölçtünmü ameliyattan sonraki halini?

BLOMMA ; süper görünüyorsun. Çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Senin diz kapağından yağ alındımı? Doktorlar genellikle diz içlerindne alıyor ama diz kapağındanda yağ alınabilir. Dizler daha güzel durabilir o zaman. Ama senin bu halide çok güzel olmuş. Ölçtünmü ameliyattan sonraki halini?

DIOR, cok tesekkür ederim inan böyle düsünmeniz cok sevindirici cünkü beni tam anlamiyla memnun etmedi evet dizlerim hala cikintili duruyor ben diz iclerinden yag aliminin oralar oldugunu saniyordum ama ameliyattan sonra dizlerimin ayni oldugunu görünce demekki oralardan alinmaz dedim ama simdi senden ögrenmis oldum artik darisi ikinci ameliyata ben bu gazla durmam artik belki seneye ikinciyide olurum ve yine belki o zaman özlem duydugum bacagi tam anlamiyla elde ederim kismet artik, en azindan simdi cok utanc duymuyorum bacaklarimdan ve cizme ile rahatca tayt pantolon giyiyorum ve diz ortasinda etekte giyiyorum bunlar yeter simdilik, ne yapalim hepsi birden olmuyor dimi...

blomma,bacakların gerçekten çok güzel ve doğal duruyor.ben dışarda görsem yapıldığı hiç aklıma gelmez,ne güzel bacakları var derim.bin kere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar, ben de bundan muzdaribim. benim dizlerin altından sonrası çarpık gibi. ben de hiç dar pantolon etek vb giymedim. yazın bazen mecburen giyiyorum ama çok rahatsız oluyorum. hani diyorum ki kadınlar kulübündeki kadınlar toplu gidip biriyle anlaşsak uygun olmaz mı maddi açıdan çok pahalı çünkü. ben burun estetiği oldum 1 hafta oldu.bacağı daha çok isterdim ama eşime de bacaklarım çarpık diyemiyorum...))

Canim ben cumartesi ameliyat oldum sali günu gitmem gereken bir yer vardi ve gittim ve bayagi yürüdüm , yürümemde normaldi. Sadece ameliyat oldugum gün agrim yoktu ama ayaga kalkmakta zorlandim ama kalkip bir iki adim atinca acilip tuvalete kendim gidebiliyordum, ikinci gün daha iyiydim ve ücüncü daha da iyi evre evre iste.. Yaninda birinin olmasi bir destek diye düsünüyorum, Allah basimdan eksik etmesin benim annem beni hic yalniz birakmadi hatta ben ameliyata girince cok aglamis ikinci kontrole gelince hemsilreler söyledi, anneler icin cocuk büyüsede cocuk iste...

geçmiş olsun ... darısı başımıza... etek giyinmenin özgüvenini umarım biz de tadarız. umarım birgün eşimize yaa da yanımızdakilere kıvırmadan mağaza vitrinlerinin önünden göz ucuyla değil giyerek gösteririz...

Kizlar sitenin tarihinde bir ilk yaptim ve herkes bir resim yüklerken ben bir sürü ekledim, kücük kizim neden oldugunu bilmeden cekti sagolsun yavrucugum. Diyorki anne bunlara bakip ben evde yokken hangisini giysem güzel olur karar vermek icinmi cekiyoruz. Tayt pantolonlada ekledim merak ediyorum baska gözle nasil gözüktügünü ve bircok etekli yükledim ayakkabili ayakkabisiz cünkü durusun degistigini düsünüyorum ayakkabi ile, Etekli bir resimde bacaklarini insan sikarsa daha düz olurya siktim daha düz duruyor ama aldatici olmasin diye söylüyorum zaten o yüzden cok resim ekledim. Hic kirilmam, dürüstce ne düsündügünüzü yazin, iki üc gün sonra silmeyi düsünüyorum resimleri. Bu arada eski halide var orada, umarim farkedilir.

arakadaşlar merhaba bende sizler gibi parantez bacaklarımdan muzdaribim ve ameliyat olmayı düşünüyrum. siteyi yenikeşfettim ve tecrübeleriniz bana fikir veriyor çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için. blomma henüz fotolarına bakamıyorum ama çok merak ettim bakabilirsem yorum yazacam.

geçmiş olsun. umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

ben yağ enjeksiyonu yaptırdım. göbekten yağ alınıp koyuldu alt bacağa. yapan doktor prof.dr erol kışlaoğlu. çok memnunum, beni büyük bir dertten kurtardı, fiyatta öyle 7000 dolar falan değil. 1800-2000 dolar civarı

mrba.en son 2008 de bu yaziyi yazmisn cnm simdi 2011 hala yag injeksyonu bacaklarindami yoksa erimismi?hani eriyor diyorlar ya bi sure sonra yag injeksonu.bana acil cevap verirsen sevinirim tskr simdiden

Back
X