çok saol cnm ya güzel bilgilerin için,ya ben de napıcağmı bilemedim öyle aşırı bi hareketim yok ama yine de kalkıyorum haliyle hem çorabı hem korseyi kullanıyorum benim yağlarım sadece belimden alındı çorabı salı günü kontrole gidene dek çıkartmıycam su falan da değdirmiycem sigara kullanmıyorum kilomda da değişiklik olmaz kolay kolay yıllardır aynıyım yani artık şans ya şuan kafam karıştı bayağ..Doktorum şöyle demişti:
-ilk 3 gün olabildiğince kalkma tuvalet ihtiyacı hariç.3. gün banyonuzu yapabilir ve bandajları çıkarabilirsiniz.bacaklarının altına yastık koyabilirsin.eskiden hareketin erimeyi hızlandıracağı düşünülüyordu evet ama hareketsizlik de bir o kadar olumsuz olabilir.(yağın tutunması için normal kan akışı da önemli) Aşırı olmadıkça hareket edebilirsiniz ama ilk günler kendinizi zorlamayın.Zaten çorap giyeceksiniz 3 hafta ya da dayanabilirseniz 1 ay kullanabilirsiniz (ben ağustos sıcağında ameliyat oldum da)
yağın erimesi bence uygulamanın başarısı kadar bünyeye de bağlı novembergirl.sigara kullanımı ve hızlı kilo verme de erimeyi hızlandırıyor diye biliyorum.umarım hiç erimez....