Bacak dolgusu yaptıran var mı?

güzelderya burdaki geyik muhabbete gir ve mesaj sayını doldur canım birkaç saatte halledersin , bacak sorunlarımız beklemeye gelmez biliyorsun

dior erime hala yok şimdi ölçtüm mesajını okuyunca 23-36:) ben de şaşırmana şaşırdım:)))) hep diyorumya, eski halinden çok çok iyiler ama bana yeterli gelmedi ufak bir ekleme iyi olacak sanki.

amaaanbe...keşke sameliyattan önceki resmini ve sonraki resmini karşılaştırabilsek..çok kararsızım yağ mı silikon mu diye...sadece üzerinden zaman geçtikten sonra yağların ne kadarı kalmış bunu görmek ve buna göre hareket etmek istiyorummm..

yağ dolgusu yaptıran arkadaşlar rica ediyorum lütfen karar vermemde çok etkili olacak.. ebim bacaklarım bayağı çarpık..bi kere yukardan aşağıya üçgen gibi iniyor vücudum..basenler çok fazla aşağı doğru bacaklar çarpık :((( dizlerimin biraz yukarısı ve dizlerimin arasında açıklık var...ayrıca benim dışa doğru olan kısımda da eğrilik var:((((((((((((( offffffff offffffffff...resm yükleyeceğim sizlerin fikrini almak için ama evde netim yok..iş yerinden de yükleyemem ki :(((...acaba yağ enjektesi yeterli olmaz mı...ben 60 kiloyum 1,55 fln boyum...yani kilom iyi..ayrıca göbekler ve basenlerden iyi kilo aldım ben bu sene sırf bunun için..ama eğer yağ enjektesi yaptırmak hiç bi işe yaramayacaksa silikonu gözüm kapalı yaptırayım..ama eğer yaptırdığına azıcık da olsa değer hepsi erimiyor eskisine göre iyi olur derseniz yağ düşünüyorum ben...lütfen ameliyat olan arkadaşalr bana yardımcı olun...artık zmn kaybetmek istemiyorummmmmm.:(((((

selam kızlar. ben yaklaşık 10 ay önce yağ enyeksiyonu yaptırmıştım... bileklerime ve diz arasına . benimkiler çarpıktı bacaklar. arasından bir çocuk geçerdi yani. :1::1:şuan bileklerim inceldi. diz arası iyi fazla erimedi...
neyse3 -4 ay önce doktorla görüşmüştüm. 2.yi dolgu maddesi varmış. ondan yapacaktı. yağ enjeksiyonundan daha kolay olur diye. fiyatı falan konuşmuştuk. ama ben 3 ay önce rahatsızlandım. hipertiroid rahatsızlığı derken sonunda hipofiz adenomu buna bağlı kuşing hastalığı çıktı.rahatsızlık ayak ve el bileğimi inceltti. şimdi onunla uğraşıyorum ameliyat olacağım bu hafta .yani bacakları unuttum....neyse ilerde düşünürüm artık...

selam kızlar. ben yaklaşık 10 ay önce yağ enyeksiyonu yaptırmıştım... bileklerime ve diz arasına . benimkiler çarpıktı bacaklar. arasından bir çocuk geçerdi yani. :1::1:şuan bileklerim inceldi. diz arası iyi fazla erimedi...
neyse3 -4 ay önce doktorla görüşmüştüm. 2.yi dolgu maddesi varmış. ondan yapacaktı. yağ enjeksiyonundan daha kolay olur diye. fiyatı falan konuşmuştuk. ama ben 3 ay önce rahatsızlandım. hipertiroid rahatsızlığı derken sonunda hipofiz adenomu buna bağlı kuşing hastalığı çıktı.rahatsızlık ayak ve el bileğimi inceltti. şimdi onunla uğraşıyorum ameliyat olacağım bu hafta .yani bacakları unuttum....neyse ilerde düşünürüm artık...

Geçmiş olsun SU.AY .. Önce sağlık tabi ki. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

Cok gecmis olsun su.ay :(( cok üzüldüm.Allahim sana acil şifalar versin.
bende de adenom var ama şimdilik tedavi görmüyorum.Hemencecik toparlanacagina eminim.tekrar gecmis olsun....

cok gecmis olsun su.ay :(( cok üzüldüm.allahim sana acil şifalar versin.
Bende de adenom var ama şimdilik tedavi görmüyorum.hemencecik toparlanacagina eminim.tekrar gecmis olsun....

teşekkür ederim. Size ameliyat demedimi? Bende adenoma bağlı kuşing hastalığı olduğu için ameliyat şart dedi doktor.bakalım...

çok geçmiş olsun su.ay.

çok geçmiş olsun su.ay...Allah acil şifaalar versin...

Canım...geçmiş olsun...seni merak ediyordum inanki..ama evlendi heralde diye düşünmüştüm...canım ya...birdenbire mi çıktı bu hastalık ortaya..ameliyat falan demişsin...teşhis kesinmiki...farklı doktorlarla görüşüldü mü...

.

teşekkür ederim. Size ameliyat demedimi? Bende adenoma bağlı kuşing hastalığı olduğu için ameliyat şart dedi doktor.bakalım...

Hayır benimki için ameliyat gerekmiyormuş şimdilik.buyume yaparsa görmemi engelleyecegi için alınacak.su an mikro adenom boyutunda.beyin cerrahim tanınmış ve işinde cok iyi bir doktor,o ne derse en dogrusu kabul ediyorum.ben bu ameliyatı kolaylıkla ve saglikla atlatacagina eminim.senin için dua edicem SU.AY.Allah yardımcın olsun her daim....

Bu arada ZEYNEPROJEN cok teşekkür ederim...

suay ve tekbenmiyim ikinize de tüm kalbimle acil şifalar diliyorum. yeni yıl size şans mutluluk ve sağlık getirsin. :nazar:

Back
X