Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar, herşey yolunda, bacaklarımla mutluyum. silikondan korkmayın kızlar ihtiyacınız varsa mutlaka kendinize bir şans verin
.
nisan16 bacaklarının şimdi ki durumu ne alemde yağların eridi mi erimedi mi? morluklar var bu sorun ama bacaklarının şeklinden memnun musun?
LEYDİ063 ve NİSAN16 ; hoşgeldiniz sizi görmek güzel. LEYDİ063; TEKBENMİYİM sana forumun durumunu güzel özetlemiş.
NİSAN16; size ameliyattan sonra çok seslendim. Nasılsınız, sağlığınız yerindemi, halay başı oldunuz mu :) diye ama sizden ses seda çıkmadı.
TEKBENMİYİM, SAMİMİ, BLOMMA, KATRE, PATELLA ,ZEYNEPROJEN,MEEKO27 kendi adıma size teşekkür ederim. Bizi başından beri silikon konusunda hep bilgilendirdiğiniz için. Forumda silikon yaptıran pek yoktu ve bu dönem sizler ameliyat oldunuz bizlerde sizi takip ediyoruz. Onun için sizlerin yazacakları bizim için çok önemli.
TEKBENMİYİM ve BLOMMA daha ameliyat olalı bir hafta oldu. Bu ne acele. Biraz sabır. Herşey yoluna girecek...
PATELLA ve MEEKO27 sizler yoksunuz epeydir. Nasılsınız? Hayat nasıl gidiyor? Artık herşey normal mi?
Özel mesaj atamıyorum maalesef..Önceden herkes yazıyordu kim kime yaptırmış nerde yaptırmış yasakmı geldi burda yazamıyor muyuz artık anlamadım admin açıklayabilir mi acaba diycem de şimdi görcek mi ki bu yazıyı...Ameliyat olmayı düşünüyorsanız bacaklarınız yağ dolgusu ile düzgün olacaksa yapın gitsin hiç düşünmeyin ama slikon ile ancak düzgün olacak ise benim gibi düşünmeye devam edebilirsiniz...
tekbenmiyim nasılsın şekil belli oldumu. mutlumusun. atlattın maşallah vallaa. bende tık yok bacım çocukların özel mözel okul saçmalıkları varken yüklüde kazansan bana sıra zor gelir. çoçuklar büyümeden bu türişlerinizi çözün kızlar.
selamlar, herşey yolunda, bacaklarımla mutluyum. silikondan korkmayın kızlar ihtiyacınız varsa mutlaka kendinize bir şans verin
.
aynı dertten muzdaribim ben de. biz ince bilekliler en şanssız olanlarız galiba.
.
kızlar ben bılekde yag yasamıyor. benımde cok ınce bısey yapamadı bıraz ust kısmına yag enjekte ettı ayrıca kucucuk bır sılıkon taktı yanı yıne ınce bacagım.ama yınede eskı halıne gore gayet guzel
kızlar hepinizde ince bacak şikayetiniz var acaba yanlış anlamayında zayıfsınızda biraz ondanda bence, nasıl zayıf kalıyosunuz şanslısınızda. ben boy 165 kilo 65 zor tutuyorum 65 kiloyu geçmemek için. az boşvereyim kilo oluyo hemen. yaşınızdanmı hareketlimisiniz metobolizmanızmı hızlı çalışıyo annamadım. biraz kilo alsanız dengesiz yerleremi gider.
bende karından alınan yağ ii oldu yağ hücreleri gittiği için asla orda toplanmıyo. ama yağ hücresi konan yerler silikon var gibi kilo alınca şişiyo. kilo olan yağ hücrelerinin şişmesiymiş. bileklerdeki tabi hallice kalıyo tutunanlar tuttuğu kadar kaldı. neyse.
dr adlarını burda zikrettiğimiz dönemler o meşur dr lar 12 tl lere fırlatmıştı fiyatları şu ara değeri gibi becerdiklerinden çok memnun kalırsanız tabi. yinede yüksek mayıslarda 2011 3-4 tl gibiydi. şuan 5 6 larda. kararmızda duralım arkadaşlar şu an 10 - 12 olsaydı fiyatlar belki hepiniz yaptıramazdınız. kredi öyle bitmiyo öde öde. daha 10 ayım var. 5 tl çekmiştim. anlatıyorum çünki geriden gelen arkadaşlarımızın gözü kararmasın hesaplı olsunlar. drlar köşe oldular bence buranın dışındada görüyorum yaptıranları belli oluyo bazılarının.
ben aptallık yaptığını falan düşünmedim yazarken sakın yanlış anlama sen güzel atlatmışsın haliyle gördüğünü yazıyorsun, sadece tek başına gitmek isteyenler zor atlatma ihtimali de olduğunu bilsinler istedim.AMAAANBEE, şu an tüylerim diken diken oldu desem yeridir. Ameliyatı atlatmama rağmen korktum gerçekten. Ve nasıl bir aptallık yaptığımı düşündürdün bana. Dediğin gibi sonuçta bir operasyon geçiriyoruz, sonrasında beklenmeyen sonuçlar da doğurabilir, nasıl gözümü karartıp gittim ben de bilmiyorum... Ailemden birine söylemeyi istedim ama bana engel olacaklarını düşündüğüm için vazgeçtim. Bu işin bir an önce çözülmesini istemiştim. Ve tek başıma çıktım yola... Allah'ım şükürler olsun diyorum ki, kötü birşeyler olmadı.
Sonuna kadar haklısın. İnsanın yanında, yardım isteyebileceği biri olmalı...
Arkadaşlar kimseye TEK BAŞIMA GİDİP AMELİYAT OLDUM diye örnek olmak istemem. Cesaret vermek de istemem. AMAAANBE 'ye de kulak verin. Aynı ameliyat. O da acıya dayanıklı olduğunu söylüyor, ben de. Ama sonuçlar birbiriyle tutmuyor işte. Tamamen yapı meselesi ve şans. Sağsalim atlatmışım diye şu an nasıl şükrediyorum bilemezsiniz... AMAAANBE tekrar geçmiş olsun canım. Üzüldüm yaşadıklarına...
AMAAANBE; anlattıklarından çok etkilendim. Silikon taktırıp senin kadar acı çekmeyen arkadaşlar var burda. İyice kafam karıştı. Ne zor iş bu. Ve denenmeden asla bilinmiyor ne yaşayacağın! Off offf