kızlar
tanıdığınız bi ortopedist var mı??? şöyle iyi bi insan![]()
metin küçükkaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar
tanıdığınız bi ortopedist var mı??? şöyle iyi bi insan![]()
resim eklemeyi düşünmüyorum yakın zamanda. keske tekbenmiyim blomma ve katre ile aynı doktor. benim ikinci ameliyatım ilki 7 civarı idi ikinciye 1 hastane masrafı ödedim.amaaanbe bana resim yollayabilir mısın lütfen? Bir de hangi doktor? Ne kadara maloldu? Ben de istanbul disından gideceğim.
hergün okuyorum hızınıza yetişemiyorum kızlar. amaaanbe sende benim devrem zamanda yaptırmıştın. sen memnun kaldın diye aklımda kalmışsın ikinciyi ne çabuk yaptırdın kaç ayın oldu. dryyöntemiylemi yapıldı. özelden fiyatınıyazarmısın ikinciyi ne kadara yapıyo. yaarsan sevinirim.
kafayıyemişdüşler katree tekbenmiyim arkadaşlar beni kabul edermisiniz sizlerinde fotolarını doktorlarını merak ediyorum?
Kızlar merhaba uzun zamandan berı foruma gıremıyorum. Amelıyat olan arkadaslar gecmıs olsun . Umarım begenmıssınızdır bacaklarınızı. ben cok begendım. özellıklede kalın olanları:)) .
Keske merhaba. Kusura bakma ben de sormak istiyorum. Sende yağ enjeksiyonu mu var sadece? Yani diz ici yağ alınmış ok. Ama diz altı implant mı dolgu mu? Bir de özelden bana yazar mısın doktorun kim, nerede e kaça maloldu? Canım yaa keske ben de yaptirabilsemmm
kaas sen de izmirdesin galiba İstanbul ve Ankara'da oturanların tercihleri belli senin dr konusunda hiç araştırma/bilgin oldumu
ben de burayı uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum izmir için isim bulduğunda paylaşırsan sevinirim ben Adnan Menderes ve Ulvi Güner'i araştırıyorum:))
KEŞKE ; seninle ilgili bende mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı galiba. Senin ilk halini merak ediyorum.Eklemen mümkün mü?
SAMİMİ; doktor kontrolden para alıyormu? Varis çorabını uzun süre giymek çok zor olsa gerek. Bunun bir kolay yolu yokmu? Doktora sorsa idin ? Herşeyin yolunda gitmesine ve iyi olmana sevindim...
17 şubatta silikon operasyonu geçirdim.
diz kapağımın hemen üzerinden de yağ alınıp bileklere enjekte edildi.
ameliyata saat1 bucukta girdim 5te uyandıgımda odamdaydım.
hiç bir şekilde kıpırdayamıyordum.
3 hemşirenin yardımıyla tekerlekli bilgisayar sandalyelerinden biriyle tuvalete gittim. yani sandalyeye oturtup sürükleyerek götürüp kozete oturttular beni. onlar kapıyı kapatıp cıkınca baya ağladım. agrım gercekten korkunctu. yine binbir acıyla yatagıma döndüm. zaten serum vardı kolumda ve agrı kesici eklendi.
saat 8de yarım bardak su içirdiler. ben özellikle daha önceki tecrubemden narkozun etkilemiceni söyleyip biraz daha su istedim. sanırım kusturmasın diye azar azar sıvı yada gıda veriyorlar. yarım saat sonra da bi tabak corba ve biraz patates püresi yedim ki aclıktan ölmek üzereydim.
sonrası yarı uyur vaziyette gecti zaten agrılı sızılı geceyi atlattım.
sabah doktor geldi ameliyatı vardı girmeden beni görmek istemiş ve o sırada biraz konustuk bacagımın ve baldırımdaki kasın ince olmasından dolayı zor bi ameliyat oldugunu söyledi. en kucuk silikon takılmıstı ama buna ragmen zor olmus. ameliyattan cıkınca tekrar gelicem deyip gitti.
sabah 7de normal kahvaltımı yaptım. bacaklarımın altında yastıklar vardı yuksekte duruyordu ve asla kıpırdatamıyordum. surekli de agrı kesici yapılıp saatte 20dk buz kompresi yapılıyordu bacaklarıma.
dr ameliyattan cıkınca öğlen sıralarıydı,tekrar geldi. bacaklarıma baktı yurumek isteyip istemeidğimi sordu cesaret edemedim ve tekrra baska bi ameliyata gitti.
normal öğlen yemeğimi yedim ve yarı uyur yarı uyanık yatarken aksam oldu. o gün normalde cıkmam gerekiyordu ama cesaret edemiyordum. o kadar ki tuvaletim dahi gelmiyordu korkudan sanırım acı cekicem psikolojisinden ki ben ameliyata girerken reglim baslamıstı yada baslamak üzereydi.
aksam tuvalete gittim dönüşte yatakta oturur vaziyette ayaklarım yere sarkıkken foto cektirdim arkadasıma.
bu arada arkadasım olmasaydı napardım bilmiyorum ben kesinlikle tek basına gidilmesine karsıyım.
akşam dr geldi ve bir gece daha kalmak istermiyim diye sordu zaten bende bunu konusmak istiyordum ve kalıcam dedim. varis corabım s bedendi m bedenle degiştirdi hemşireler.o sırada pansuman yapıldı. diz kapaklarımda bantlar vardı ve yapıştırma tekniği uygulanmıs dikiş yok yani. sanırım estetik dikiş dedikleri olsa gerek.
dr gidince hemsire geldi ve 1 gece ekstra kalma ücretinin 210 lira oldugun söyledi. umurmda değildi gercekten o an. bi de m beden corap için ekstra 20 lira.
pazar günü öğlen biraz daha iyiydim ve toparlanıp taburcu oldum.öncesinde dr geldi tabiki hastaneye ve pansuman yapıldı. haftaya ctesi muayeneye gitmek üzere sözleştik ve hastaneden cıktım.
eve geldim ve bugun 4.gün. kendim kalkabiliyorum. sürekli topuklu ayakkabıylayım. bu sabah agrı kesiciyi bıraktım cunku agrım yok denecek kadar az. su anda evde yalnızım ve foto cekemiyorum. bugun olmadı yarın foto cekip yollicam su an hastanede cekindiğim fotograf var. aklınıza bişey gelirse sormaktan cekinmeyin.
hepinize tüm kalbimle acil şifalar ve mukemmel bacaklar diliyorum.
KEŞKE ; seninle ilgili bende mesaj yazmıştım ama gözünden kaçtı galiba. Senin ilk halini merak ediyorum.Eklemen mümkün mü?
SAMİMİ; doktor kontrolden para alıyormu? Varis çorabını uzun süre giymek çok zor olsa gerek. Bunun bir kolay yolu yokmu? Doktora sorsa idin ? Herşeyin yolunda gitmesine ve iyi olmana sevindim...
Tesekkür ederim canim arkadasim zaten artik kottan baska sey giyecegimi sanmiyorum silkon 140 cc idi keske sende resim eklesende görsek bacaklarini canim.
en ıyısı ben foto ekleyeyım ızmırdekıler ıcın doktor secımınde kolaylık olur belkı.doktorla konustum yazın bır seans daha yag enjeksıyonu.siz nasıl oldunuz tamamen iyileştinizmi içinize sindimi yeni görüntünüz:))