Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım ya benimde bacaklarım yürürken yanlara yanlara gidiyor.sanırım kaslarım yanlara kayık ve kalınlar.demekki yağ banada çözüm olmaz.boşluklar dolacak ama bacaklar gene bir sağ bir sol kayıcak.üfff ümitlerim söndü gene bir resim koysana bakalım çok merak ettim nasıl görünüyor ve öncesi nasıldı bana benziyormu?

ayni dr ise seninki de superdry dir. ben dr ile detay konusmustum. bu yontem de aynisi yani kok hucresine ayirma islemi. dr ayrintili anlatmisti bana ve en az %70 kaliyo yaglar demisti. ama ben yine de cok emin olamiyorum. burada ayni yontemle yaptiranlar olmustu farkli dr lere gecmis zamanlarda ama yagi eriyen de cok oldu yani :19: 2. operasyon icin 6 ay beklemek en guzeli dedi dr (sendin sanirim sorulsun diyen ben de sordum gecen hafta) ucret konusunda bisi demedi kim istiosa beni arasin telde goruselim dedi :ssz: kalinlik yonunden sikinti yok bende. dis taraflarda cikiklik var ona sıkılıorum biraz :51: napim su sisler bi inse eskisinden guzel olsa buna da sukredicem :1: bide ben kilo vermek istiorum nasil olacak bu is :26:

yukarıdaki yazımı sana yazmıştım,alıntı yapmayı becerememişim..

bence de arkadaşlar. Daha önce yaptıranlar suanki durumlarını paylaşsalar çok iyi olur. Ben Antalya'da sordum bir yere ama yeni uygulanan bir sistem ileriki zamanlarda sorun yaşayabileceğini düşünüyoruz o nedenle yapmıyoruz dediler

Ya arkadaşım yazdın buraya birşey bari açıklamasınıda yap.hiçmi sormadın ileriki zamanlarda neler oluyor diye?bunu söyleyenlerde dr..bir bildiklerimi var acaba anlatsana..

merhaba arkadaşlar:) size kadıköyden bir otelden yazıyorum.cumartesi akşam ayrılacağım istanbuldan , yakında olup bacaklarımı görmek isteyen varsa özelden mesaj atsın :) ,ameliyetımı oldum sorunsuz geçti ameliyatım ,ama yağımın az olduğunu söyledi doktor yine, ah keşke sevcan senin durumuna üzüldüm ben pazartesi günü ameliyat olacağımı söylemiştim sana benimle görüşmeye pek istekli görünmüyordun onun için illaki görüşelim demedim ben de, ben emine hanıma sordum bacak randevusu için birisi gelecekti dedim birşey söylemedi, ben hastaneye saat 10,00 da gitmiştim , işimi garantiye alayım dedim ne olur ne olmaz diye, seninle görüşseydik guruptan olduğunu söylerdim ben doktora veya asistanına indirim yapardık .neyse ağrım sızım pek olmadı benim, umarım eklenen yağlar erimez,şimdi bazı yerlerde asimetriler var gibi görünüyor ama bu şişliktendir herhalde ,bu yağlar böyle kalırsa fena değil eskisinden iyi olur gibime geliyor benim yanlardan da yağ alındı , ama tabi şişler inmeden bilemem bunu, yarın saat 9 da randevum var kontrol için o asimetrileri soracağım doktora,, daha sonra size daha ayrıntılı yazarım kızlar , iyi dileklerde bulunan herkesi öpüyorum , umarım siz de kurtulursunuz bu sıkıntıdan , korkulacak birşey yok kızlar :)

arkadaşlar ben biraz önce istanbuldaki malum doktora mail attım bacak resimlerimide yükledim tabi ne öneririsiniz dedim bakalım ne zaman geri döner acaba sabırsızlanıyorum :52:

merhaba arkadaşlar:) size kadıköyden bir otelden yazıyorum.cumartesi akşam ayrılacağım istanbuldan , yakında olup bacaklarımı görmek isteyen varsa özelden mesaj atsın :) ,ameliyetımı oldum sorunsuz geçti ameliyatım ,ama yağımın az olduğunu söyledi doktor yine, ah keşke sevcan senin durumuna üzüldüm ben pazartesi günü ameliyat olacağımı söylemiştim sana benimle görüşmeye pek istekli görünmüyordun onun için illaki görüşelim demedim ben de, ben emine hanıma sordum bacak randevusu için birisi gelecekti dedim birşey söylemedi, ben hastaneye saat 10,00 da gitmiştim , işimi garantiye alayım dedim ne olur ne olmaz diye, seninle görüşseydik guruptan olduğunu söylerdim ben doktora veya asistanına indirim yapardık .neyse ağrım sızım pek olmadı benim, umarım eklenen yağlar erimez,şimdi bazı yerlerde asimetriler var gibi görünüyor ama bu şişliktendir herhalde ,bu yağlar böyle kalırsa fena değil eskisinden iyi olur gibime geliyor benim yanlardan da yağ alındı , ama tabi şişler inmeden bilemem bunu, yarın saat 9 da randevum var kontrol için o asimetrileri soracağım doktora,, daha sonra size daha ayrıntılı yazarım kızlar , iyi dileklerde bulunan herkesi öpüyorum , umarım siz de kurtulursunuz bu sıkıntıdan , korkulacak birşey yok kızlar :)

geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi olur bacakların :34: darısı başıma :52:

geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi olur bacakların :34: darısı başıma :52:

teşekürler sibelly,umarım sonuç çok iyi olmuştur, , ben pazartesi işe başlayacağım üstelik,umarım sen de istediğin bacaklara kavuşursun

Google'da arttırdım Antalya estetik diye. Bir klinik çıktı. Mail attım ben de. Onlar da biz yapmıyoruz iste yeni birşey falan deyince ustelemedim. Sizi korkutmak icin yazmadım. Zaten ben de parayı bulunca İstanbul'daki Prof a yaptıracağım

BÖYLE DÜŞÜNMENE ÜZÜLDÜM ARZUXX HİÇ ÖLE ŞEY OLUR MU..ASLINDA BEN SEN 4 TE AMELİYATIM DEYİNCE ÇOK ÜSTELEMEK İSTEMEDİM KEŞKE BİLEBİLSEYDİM 10 DA ORADA OLDUĞUNU :s... BEN İFADE EDEMEMİŞİMDİR YOKSA ZATEN AYNI YERDE OLACAĞIZ KARŞILŞMAKTAN NEDEN KAÇAYIM NEDEN GÖRÜŞMEK İSTEEYYİM..ŞURDA BİLE BİRBİRİMİZİ GÖRMDEN NASIL GÜÇ ALIYORUZ BİRBİRİMİZDEN ORADA OLUP SENİ GÖRMEK Kİ SEN O GÜN OPERASYONA GİRECEKTİN BANA DAHA ÇOK GÜÇ VERECEKTİ...ÜZÜLDÜM ŞİMDİ BÖLE Bİ İZLENİM VERDİĞİMİN FARKINDA BİLE OLMADIM..TUHAF Bİ HEYECAN OLUYO YA BİLEMİYORUM AMA MUAYENE İÇİN GİRERKEN BİLE ÇOK HEYECANLIYDIM BİMİYORUM SİZLEWRDEDE OLDU MU? OPERASYONUN SORUNSUZ GECMESİNE SEVİNDİM İNŞLH HEPİMİZ İÇİN SORUNSUZ OLUR...BEN SANA ÖZELDEN MESAJ ATMAYA ÇALIŞTIM AMA MESAJ KUTUN DOLU OLDUĞU İÇİN ATAMADIM...

İŞE DÖNMEK ZORUNDA OLDUĞUM İÇİN BENDE BEKLEYEMEDİMM BANA OPERASYONDAN Bİ SAAT ÖNCE BURDA OLMAK GEREKŞYO DEDİLER..SENİNDE ÖLE OLACĞINI DÜŞÜNDÜM KENDİMCE...AMA ÇOK ÜZÜLDÜM YA :s...HATTA BENDE DOKTORA DEDİM BUGÜN DE Bİ ARKADAŞIN AMELİYATI OLACAK YURTDIŞINDAN GELİYOR DİE..AMA DOKTORDA EVET VEYA HAYIR DİE Bİ CVP VERMEDİ...TALİHSİZLİK OLMUŞ...

çok geçmiş olsun arzucum sorunsuz geçmesine ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. işallah bende senin dr. ameliyat olmak istiyorum senin bacaklarının önceki hali ve sonraki halini görme şansımız olacakmı acaba.

çok geçmiş olsun ağrısız sızısız iyileşirsin inşallah. korkulacak birşey yok diyosun ama gel bide bana sor :)) hem de 4 ameliyat geçirmiş biri olarak :16:

İŞE DÖNMEK ZORUNDA OLDUĞUM İÇİN BENDE BEKLEYEMEDİMM BANA OPERASYONDAN Bİ SAAT ÖNCE BURDA OLMAK GEREKŞYO DEDİLER..SENİNDE ÖLE OLACĞINI DÜŞÜNDÜM KENDİMCE...AMA ÇOK ÜZÜLDÜM YA :s...HATTA BENDE DOKTORA DEDİM BUGÜN DE Bİ ARKADAŞIN AMELİYATI OLACAK YURTDIŞINDAN GELİYOR DİE..AMA DOKTORDA EVET VEYA HAYIR DİE Bİ CVP VERMEDİ...TALİHSİZLİK OLMUŞ...

Ben de üzüldüm ama kısmet böyleymiş, mesaj kutumu temizledim özel mesaj atabilirsiniz, ben ameliyata giderken hiç heyecanlı değildim , sanki çok normal hergün yatığım birşeyi yapıyormuş gibi gayet sakindim yalnız olmama rağmen , ara ara girmeye çalışırım ama girmezsem nete kusura bakmayın kızlar

kaas teşekürler ,evet arkadaşlar önceki ve sonraki resimlerimi koyacağım inşallah

ARZUXX canım çok çok geçmiş olsun kurtuldun inşallah sen de :))) canım ya cumatesi benim de randevum var keşke kontorlün o cumartesi olsaymış görüşürüdük orda hem belki OZGURDU da gelebili o gün gurup indirimi yapmak için ayarlama yapıyoruz ... bacaklarını çooooook merak ediyorum lütfen biran önce eskilerini ve yeni hallerini yükleeeee :))))

SEVCANNN :)) tabiki söylerim merak etme. sen, ben, OZGURDU 3 kişi olduk başka kim vardı arkadaşlar guruba dahil olmak isteyenler lütfen özelden bildirsinler isimlerini ya da olmazsa nicklerini yazsınlar :))

palmadoro eger unutmazsam ctesi gidecegim zaman usb mi de gotureyim de eski hallerini alayim. ben soyledim dr ye dıs yanları da alın die ama kaslara zarar verilebilir dusuncesiyle dokunmadı. operasyon sonrasının fotosu var albumde.

arzux iyi grcmesine cok sevindim. demek sende de yanlardan alındı. benimkini nie almadı yaa. halbuki en cok oralar kafama takılıodu :5:

sevcannn :)) tabiki söylerim merak etme. Sen, ben, ozgurdu 3 kişi olduk başka kim vardı arkadaşlar guruba dahil olmak isteyenler lütfen özelden bildirsinler isimlerini ya da olmazsa nicklerini yazsınlar :))

saol cnm..ben zaten arzuxx, kafayıyemişdüşelr ve serpille aynı gruba dahildim...ama arkadaşların isimlerini bilmediğim için doktorada bunu anlatamadım galiba...karıştı yani anlayacağın..ama doktor bundan sonra gruptan kimler gelrise ona göre yaparım bişiler dedi...

arkadaşlar aranızda istanbulda ki doktora gitmeden önce maille foto yollayan varmı? ben doktorun sitesine baktığımda bi form gördüm doldurdum ama ordan niyeyse gönderemedim.bende kendi mailimden attım resimleri.saat başı bakıyorum cevap gelmemiş sizce gelir mi cevap yada ne kadar zamanda gelir sizce?:18:

Back
X