Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kaas senin dizinin çevresinden ve bacaklarının yanlarından ve göbeğinden yağ alıp iç taraflara dolduracak düzeltme kolay olsun diye de diz içlerinden de alır biraz yağ içi düzgün görünür ama ayırık durur o zaman da benimki gibi

arzucum sence slikona ihtiyac varmı yoksa sadece yağ enjeksiyonu yeterlimi beni slikon olayı korkutuyor çok yağ doldursa sadece belki hemen o işlemi yaptırabilirim doktorada şimdi mail atıcam bakalım cevabı ne olacak..

kızlar , yatarak çekindim, ne kadar anlaşılır şimdiden bilmiyorum ama yine de bakın linkten :)

http://b1203.hizliresim.com/v/b/3djqd.jpg

canım arkadasım bak sag salim atlattın işte sana söylemiştim :)
şimdi iyileş ve tadını çıkar :)

ben bayıldım kesinlikle şiş değil gayet kalem gibi olmuş yani. karnını doyur aç kalma oralarda sana yemek taşımayayım sonra :)
darısı kalanlara olsun :)

serpilcim senin sadece kiloya ihtiyacın var bir diyetisyene git canım.bacakların da da ciddi düzelme var....kilo alınca altlar kendi dolacak ve silkon tam yerine yerleşecek..bence etek giyebilirsin eskiye göre çok iyi bence..

evet canım aynı fikirdeyim seninle.. havalar ısınsın o zamana izler de gecer biraz bakalım giyerim herhalde artık :)

umarım şişliktir ve iner , ben dediğim gibi kalın değil, ince , zarif bacakları seviyorum

bu arada hastanenin adını vermicem ama ben bu ataşehirdeki hastaneyi hiç beğenmedim
memorialda burun ameliyatı olmuştum , aralarında baya fark var

gecmiş olsun.benıde arkadas olarak ekleyebılırmısın.bence cok guzel olmus bacakların.eskı halınıde eklersen nasıl bır degısıklık olmus anlayabılırz.bu halı ınsanı özendırıyor.cesaretlendırıyor.

arzucum sence slikona ihtiyac varmı yoksa sadece yağ enjeksiyonu yeterlimi beni slikon olayı korkutuyor çok yağ doldursa sadece belki hemen o işlemi yaptırabilirim doktorada şimdi mail atıcam bakalım cevabı ne olacak..

kaas bence çok çok çarpıksa veya yağ yoksa silkon yaptırmalı , eğer çok çarpıklık yoksa yağ enjeksiyonu olmalı, seninki yağla bayağı düzelir bence , kiloluysan çok şanslısın demektir benim boyum 1,55 kilom da 54, dü ve doktor yağın çok az dedi, yani 60 olunca tekrar olacağım ameliyat, senin de boyundan çoksa kilon şanslısın demektiir :)

tekbenmiyim gecmis olsun. yatar vaziyette bacak daha kalin gozukuyo ayrica emin ol gun gectikce incelecek :1: tecrubeyle sabittir.
ben de dr ye gittim bugun masaj aletine girmeme gerek kalmamis. dizimdeki sisligin yag kacmasindan oldugunu soyledi cunku 1 ay dolmasina ragmen sislik inmedi. hafif bi narkoz verip enjektorle yagi cekti. o kisimlar cok yok aklimda sarhos gibi oldum sanirim :1: bu yuzden dizim sargili yine :51: umarim sis iner. 2 hafta daha varis corabi giyicem ama kulotlu olanindan degil rahat olanindan :1: fotolari aldim ama ben yukleyemiyorum esim de yuklemez artik. nasil olacak

Son düzenleme:
arzux bajim sana kac cc koyuldu? benim bacaklar inceldi ama ablam etek giyebilirsin dio ben emin deilim :36:. sanirim cok hirpalandi ondan :26:
serpill kilo al canimcim. az da olsa bacaklarin da nasiplenir. benim kilo vermem gerek aksine. bendekiler de gider iice :24:

Back
X