Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arzux bajim sana kac cc koyuldu? benim bacaklar inceldi ama ablam etek giyebilirsin dio ben emin deilim :36:. sanirim cok hirpalandi ondan :26:
serpill kilo al canimcim. az da olsa bacaklarin da nasiplenir. benim kilo vermem gerek aksine. bendekiler de gider iice :24:

doktora sordum hatırlamıyorum ama bilgisayarda kayıtlıdır demişti , sonra da bir daha sormayı unutmuşum , benim yağım çok azdı :( bileklere yetmedi dizimin üstündeki iç kısımlaara da hiç koyamadı

kafayıyemişdüşler çok geçmiş olsun arkadaşım.bak haftalarca stres yaptın ama sonunda bitiverdi:)Allah bundan sonrasında yardımcın olsun.biran önce ayağa kalkar ve işine dönersin inşaallah.herşey gönlünce olsun canım.

nasıl oluyor bunu anlamıyorum , çok hareketli biri olduğum içn benim yağ değil hep kas vücudumdakiler galiba :(

ben zayıfım ama basenlerim vardı benim
en çok da oradan yağ çıkmış
dr her yerden almış, bel, göbek, bilek, diz , basen
yağ alınan yerler acımıyo da yağ koyulan yerler bacağıma çok baskı yapıyor, silikon gibi

:)) benim de boyum 160 kilom 54 benden ne kadar yağ çıkar acaba :) oldukça yağlı bir göbüş var gerçi ben de ona güveniyorum :52:

KEŞKE yaaaaa bacakların gerçekten çok estetik oldu :) senin yerinde olsam etek, tayt, elbise... :))) hep giyerdim. Alıştın mı artık? Tam olarak ne kadar zaman geçti ameliyatının üstünden? Artık diz çökebiliyor musun? Yürüme, koşma tempon nasıl? (Maşallah demeyi unutmayalım)

PURPLECİTY teşekkürler, ama biraz daha eridi alt bacaklarım sanki. Bu akşam baktım aynadan. Diz aralarım biraz daha açık geldi. Ya da GÜLERER'in dediği gibi, psikolojikmen öyle görüyorum bilemedim. Bugün 49. günüm bitti. Yarın 50. gün. Çok rahat diz çöküyorum, dizlerimi büküp üstüne oturabiliyorum. Çok şükür... Yürüme tempom çok fazla. Haftaiçi tüm gün ayaktayım, hareket halindeyim. Kilo vermemek için çabalıyorum ama hayırlısı...

:)) benim de boyum 160 kilom 54 benden ne kadar yağ çıkar acaba :) oldukça yağlı bir göbüş var gerçi ben de ona güveniyorum :52:[benim de bayağı göbeğim var diyordum ama içi yağ değil kas veya et doluymuş, dr görünce anlar herhalde boy ve kloyla değil o zaman

KEŞKE çok sevindim senin adına en çok korktuğum şey narkoz daha sonra da çömelip koşamamak :) inşallah biz de atlatırız güzelce.. bu yaz hepimiz için bambaşka güzellikler olur umarım.. :)

ARZUXX gördü doktor beni. yağın yetmez demedi ama 2.si de gerekebilir demeketen geri durmadı. buna hazır ol dedi. bakalım ne olacak.

keşke sen eminmisin bacaklarının önceden yamuk olduğuna,hiç sanmıyorum ben, sadece yağ enjektesiyle yamuk bacak bu kadar düzelmez..bence sen küçücük bir kavise yağ doldurtmuşsun o kadar.hani önceki hallerini gösterecektin bize, burada herkes sorunsuz bacağına yağ koydurup bu kadar güzel sonuçları görüyor ,bizlerde sizinki önceden kendi bacağımız gibi yamuk gibidir zannedip operasyon yaptırıyoruz sonrası HÜSRAN..canım benim lütfen bir an önce önceki halini de koyda bizde yağ mı silikon mu karar verelim..ayrıca bacakların muhteşem..aynı tekbenmiyim in ki gibi..

PALMADORO bana yamuk geldiği için ameliyata başvurdum zaten, ama sizin yorumlarınızdan sonra şüphelenmeye başladım kendimden :) Şu an fotolarda bacaklarımın arası biraz açıksa, ameliyat öncesinde daha da açıktı, parantezdi işte. 2 hafta sonra doktora kontrole gideceğim. Çünkü 2 ay dolmuş olacak. Tek korkum yağlarımın daha da erimesi. Doktora ilk soracağım soru bu olacak herhalde...

KEŞKE; doktora gidip eski halinin fotoğrafını aldın mı? İnsan senin bacaklarının yamuk olduğuna inanamıyor...

DİOR ben de kendimden şüphelenmeye başladım artık. Nolur TEKBENMİYİM ve BLOMMA bacağımın eski fotoğrafına dair yorum yapsınlar hatırlıyorlarsa :) Ben de unuttum bacağım önceden nasıldı :) 2 hafta sonra bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. O zaman görürüz aradaki farkı...

kızlar siz ilk gün yürüyebiliyor muydunuz,
ben ayakta duramıyorum.
enjekte edilen yağlar bacağınıza baskı yapıyor muydu?

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER öncelikle geçmiş olsun. Atlatmış olmana çok sevindim. İlk gün tuvalete gitmek için yürüdüm. Ama gıdım gıdım ilerleyebildim. Hatta ilk ayağa kalktığımda bacağım kanamıştı. Yağ alınan yerler sızlıyordu. Hiç mi ayağa kalkamadın sen yoksa uzun süre mi kalamamaktan bahsediyorsun? Enjekte edilen yağlar baskı mı yapıyordu, yoksa şişlikten mi baskı hissediyordum hatırlayamıyorum canım ama bir baskı vardı tabi. Şaka maka 50 gün olmuş. İnşallah senin de hemencecik geçecek :)

KEŞKE çok sevindim senin adına en çok korktuğum şey narkoz daha sonra da çömelip koşamamak :) inşallah biz de atlatırız güzelce.. bu yaz hepimiz için bambaşka güzellikler olur umarım.. :)

ARZUXX gördü doktor beni. yağın yetmez demedi ama 2.si de gerekebilir demeketen geri durmadı. buna hazır ol dedi. bakalım ne olacak.

Çömelme, koşma çok rahat olur canım. Şu an ameliyattan önce nasılsam yine aynıyım. Çok şükür demeyi de aksatmıyorum :)
Doktor bey bana da söylemişti ikinci ameliyat gerekebilir diye... Yağların tutunmasına bağlıymış... Yapı meselesi...

kızlar siz ilk gün yürüyebiliyor muydunuz,
ben ayakta duramıyorum.
enjekte edilen yağlar bacağınıza baskı yapıyor muydu?

hayatım ben rahattım ama görünüşe göre bana konulan yağın 2 katından fazlası konulmuş sana seninki ondan biraz daha baskı yapıyordur sana canım

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER öncelikle geçmiş olsun. Atlatmış olmana çok sevindim. İlk gün tuvalete gitmek için yürüdüm. Ama gıdım gıdım ilerleyebildim. Hatta ilk ayağa kalktığımda bacağım kanamıştı. Yağ alınan yerler sızlıyordu. Hiç mi ayağa kalkamadın sen yoksa uzun süre mi kalamamaktan bahsediyorsun? Enjekte edilen yağlar baskı mı yapıyordu, yoksa şişlikten mi baskı hissediyordum hatırlayamıyorum canım ama bir baskı vardı tabi. Şaka maka 50 gün olmuş. İnşallah senin de hemencecik geçecek :)

ben şu altında tekerlek olan sandalye ile gidiyorum, hemşireler yardımıyla
ama ameliyattan hemen 2 saat sonra yürüyerek gitmiştim
gittikçe kötüleşti, anlamadım
çarşamba işe nasıl gidicem bilmiyorum :/

Back
X