canım hiçbir şey anlamadım, sorun etme geçer yazmışsın ama yine dalgalanma oluştu alıştım ben onlara demişsin,
anlamadım ki ben şimdi :26:
pardon haklisin

bildiginiz gibi ben cok sorunla karsılastım. ama sorunlarım devam etmeseydi dr masaj yaptıktan sonra dalgalanma geciyo. ama benim asıl sorunum dalgalanma olmadıgı icin asıl sorunu duzeltmek adına yapılan seyler de dalgalanma yapabiliyo demek istemistim. ama sorun sadece dalgalanmaysa dr nin yaptıgı masajla duzeliyo. simdi ben de sag bacakta serum birikmesi olmustu. bunu gidermek icin sıkıca bantlandı 2 hafta. haliyle bantın dısında kalanlar ya da bantın daha az basınc yaptıgı yerlerde yine bi dalgalanma goruntusu oluyodu. en son diz icine yag kactıgından enjektorle cekti dr o yagı ve yine bacagın bi kısmını sıkıca sardı. haliyle yine dalgalanma oldu :18: bendeki kısır dongu yani. simdi ctesi gidicem yine. eger serum birikmesi, yag kacması gibi sorunlarım hallolduysa dr yine bi masaj yapacak ( dalgalanmaları gidermek adına) sonrasında da dalgalanma olmadan kalacak. en azından ben boyle olmasını UMUYORUM

umarım anlatabilmisimdir, sacmalamamısımdır. aynı zamanda is yapıyorum da