Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım ya bence kimse kesin bir şey diyemez bu konuda.Ben de diyemem.Herkeste farklı şeyler yaşanıyor çünkü.Ben ilk ameliyattan sonra ertesi gün hastaneden yürüyerek çıktım ama silikondan sonra yere (topuklu giymiş olsam da) basmak büyük bir işkenceydi.Ama blomma ile aynı gün ameliyat olduk o gayet iyiydi ağrı açısından.Daha kimse çözemedi bunun neye göre değiştiğini.Bebek varken iyi cesaret doğrusu.Ben 3 yaşındaki kızımla baş etmekte çok zorlandım.Allah yardımcın olsun...

evet 1 yaşında kızımla iyi cesaret ama etmek zorundayım eşim en son bağırırken :9: seneye kışa yaptır diye bir kelime kullandı..ama benim bu yaz eltimin sünneti var orada kısa elbise giymek istiyorum allah nasip ederse zaten o kadar gözüm döndüki artık arkadaşımla konuştum o beni hastaneye götürcek o alcak eve getircek bişi olcak eşimi felan dinlemek istemiyorum bu konuda ona kalsa bugün bacak yarın dudak sonra burun diyoda başka bişi demiyor:52: seneye kışa neden yapayım o zaman da oğlum okul telaşı başlıcak koskoca yaz önümüz bir sürü düğün var eğlence var neden seney ama olmuşken olsun bitsin istiyorum

kayınvalideyle nişan alışverişi en büyük korkumda o:((( ya kısa elbiseler denememi
isterse ne yapcam:( benm yapacağımda o malesef istemeye geldkerinde
kumaş pantolon üste ceket nişanda uzun abiye ama öyle olsn istemiyorum işte
o zamana kadar yaptırmak istiyorum

çok komik bugün kızımı doktora götürdüm öksürüyor diye götürmişken aklıma geldi bacak yapısını sordum sorun yok dedi bacaklarında erken yürüdüğü için ayrık yürüyor denge kuruyor dedi bende sevindim kayınvalidem ile telefonda konuşurken kızın bacaklarında sorun olmadığını söyledim hatta çok güzel olacağını söyledi doktor dedim ne dese beğenirsiniz :1::1::1::1::1::1:senin bacaklarında güzel kızım neden öyle olsun zaten dedi ay bir fena oldum anlatamam hıhı dedim kaldım öyle

kızlar bugün bişeyler almaya gittim gene ama sezon açılmış ve herşey kısa ben zaten kısa giymem bacağım düzgün olsa da, ama diz üstü olanlarda yakışmıyor ki..biraz dizin altına razıyım ama bacaklar yandan yandan gidiyor...off çöktüm gene..bide şu ameliyat işindende memnun değil kızlar napiyim ben..

arkadaşlar ameliyata sabah saatleri randevu alsam da akşam evime gönderir mi sizce doktor yada ben gelebilecek durumda olurmuyum (bebek olduğu için evde)

kaas,merhaba .çocuğunu emzirmiyormusun.ameliyat için sütten kesmek gerekli.izmirde gittiğin dr.samiminin dr.u sadece yağ enj.yapıyormuymuş,birde ne fiyat verdi özelden msj at.şu dry olan gibi mi yapıyormuş yoksa normal yağ enj.muymuş.haber bekliyorum...

kaas,merhaba .çocuğunu emzirmiyormusun.ameliyat için sütten kesmek gerekli.izmirde gittiğin dr.samiminin dr.u sadece yağ enj.yapıyormuymuş,birde ne fiyat verdi özelden msj at.şu dry olan gibi mi yapıyormuş yoksa normal yağ enj.muymuş.haber bekliyorum...

bende ızmırde yaptırdım yag pek erımedı. yaglarda dalgalanma cukurlanma yok. aynı gun ıstersen cıkabılırsın dedı. benım begenmeme sebebım yeterınce dolgun olmadı. ama sonucta bu benım bacaklardan kaynaklıydı sanırım.

çok komik bugün kızımı doktora götürdüm öksürüyor diye götürmişken aklıma geldi bacak yapısını sordum sorun yok dedi bacaklarında erken yürüdüğü için ayrık yürüyor denge kuruyor dedi bende sevindim kayınvalidem ile telefonda konuşurken kızın bacaklarında sorun olmadığını söyledim hatta çok güzel olacağını söyledi doktor dedim ne dese beğenirsiniz :1::1::1::1::1::1:senin bacaklarında güzel kızım neden öyle olsun zaten dedi ay bir fena oldum anlatamam hıhı dedim kaldım öyle

Kaas dün sana yazmıştım gözünden kaçtı galiba benimde yarın senin dr ile randevum var sen yağ enj. mu olacaksın ücret için özelden yazarmısın yarın için kıyaslama şansım olsun benim eşimde yan çiziyo hem de nasıl karşı bu tür operasyonlara cilt bakımına bile gitsem söyleniyo erkeklerin psikolojimizi anlamasını:47::47: bekleme daha vakit var ikna etmeye bak:)) Hem İzmir gibi yerde yaşa hem sağa sola bak hemde eşlerine muhalefet olsunlar pes etme ikna et :28:

Kaas dün sana yazmıştım gözünden kaçtı galiba benimde yarın senin dr ile randevum var sen yağ enj. mu olacaksın ücret için özelden yazarmısın yarın için kıyaslama şansım olsun benim eşimde yan çiziyo hem de nasıl karşı bu tür operasyonlara cilt bakımına bile gitsem söyleniyo erkeklerin psikolojimizi anlamasını:47::47: bekleme daha vakit var ikna etmeye bak:)) Hem İzmir gibi yerde yaşa hem sağa sola bak hemde eşlerine muhalefet olsunlar pes etme ikna et :28:

kızlar yakın zamandaüzgünüm ama isim vermek zorundayım a.karacalara kontrole gidecek var mı? lütfen yazar mısınız? özelden sormak isteğim bi şey var???

Back
X