Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi cep telefonuyla bi resim çektirdim kardeşime, off, sol bileğim çok şişş
linkten bakabilirsiniz, biraz pixel kötü ama , foto makinemin şarkı yok şu an , cep telefonu ile çekmek zorunda kaldım
http://g1203.hizliresim.com/v/g/3jmz0.jpg
bende aynı sıkıntıları yaşadım..tabi ki pantolon amapantolonlar bile yakışmıyor ki sadeceetek giyemesem neyse pantolonlarda bile çok bellii...oturduğum yerdebn zor kalkıyorum yada deidğiniz gibi çorapların içine bi takım şeyler koyarak kapatmaya çalışyıorum...istemede de öle oldu..sözde uzun bi elbise giydim...nişan salondaydı onda zaten tarlatanlı bi kıyafet giymiştim...ama nişan alışverişinde bizdede kıza kıyafetler alınır ama ben zorla aldırmadım...ne gerek var benm kıyafetlerim var esk adet onlar fln..halbu ki adetlerde böle yani herkese alınıyo ama benm içimde kaldı işte....hemde saçma bi sebepten...off off.hala daha devam ediyo onlara gittiğimde yine kıyafet sıkıntısı oturduğum yerden kalkasım gelmiyor..daha nişanlımla doğru düzgün hadi doya doya egzelim muhabbetişmiz olmamıştır....hep engel oldum...ya sinema niye oturuyoruz hep..yada bize gelir..niye evde daha rahat kıyafetler buluyroum kendime giyinecek...kayınvalidem bi elbise almış geliyorken getrmişti eli boş gelmiyo ve her seferinde muhakkak kıyafet oluyo sanki bilerek yapıyomuş gibi :)))...ama öle deil tabi ki iblerek yapmıyo ama bana çok koyuyor...elbiseyi denemem laızm nezaket icabı Allah ım bu anı yaşamayı hiç istemezdim çok kötü bi durum çünkü giydim ay çok açık ben bununla çıkamam utanıtorum diye çocuk gibi saçma şeyler uydurdum tabi altına da topuklu ayakkabı almış topuklu ayakkabıyla daha çarpık duruyo bacaklarım üzerimden nasıl çıkaracağımı şaşrıdım...anlayacağın her zmn karşımıza çıkıyo..sadece istemede sözde niaşnda deil işte...
linkten bakabilirsiniz, biraz pixel kötü ama , foto makinemin şarkı yok şu an , cep telefonu ile çekmek zorunda kaldım
kızlar dün akşam evde kıyamet kopması devam etti çok kötüydü kendini kaybetti resmen eşiim ve şu anda konuşmuyoruz yani yaptırana kadar da konuşacağımı sanmıyorum direticem bana seneye yaza yap ozaman dedi ne bu acele bunca sene böyle birşeyden rahatsız olduğunu bilmiyordum nerden çıktı aniden diye sürekli bağırdı en son benim bu kadar işimin gücümün içinde seninle uğraşamıyacağım kendi başına yapacaksan da boşanmaya gider bu iş diye bağırdı durdu ben ne yapıcam bilemiyorum....
kızlar dün akşam evde kıyamet kopması devam etti çok kötüydü kendini kaybetti resmen eşiim ve şu anda konuşmuyoruz yani yaptırana kadar da konuşacağımı sanmıyorum direticem bana seneye yaza yap ozaman dedi ne bu acele bunca sene böyle birşeyden rahatsız olduğunu bilmiyordum nerden çıktı aniden diye sürekli bağırdı en son benim bu kadar işimin gücümün içinde seninle uğraşamıyacağım kendi başına yapacaksan da boşanmaya gider bu iş diye bağırdı durdu ben ne yapıcam bilemiyorum....
offf zor bi durum yoluna girer inş. bende sizin dr gittim ne silikona ne yağ enj. gerek olmadığını söyledi sadece diz içimden yağ alınınca sorun çözülür dedi
büyük bi operasyon değil muayenehanede yapacak lokal anestesi en fazla 45 dk. sürermiş
ben bunca yıl boşuna kompleks yapmışım 45 dk. ve 1500 lirayla çözülecek eşim de ikna oldu bu durumda
offf zor bi durum yoluna girer inş. bende sizin dr gittim ne silikona ne yağ enj. gerek olmadığını söyledi sadece diz içimden yağ alınınca sorun çözülür dedi
büyük bi operasyon değil muayenehanede yapacak lokal anestesi en fazla 45 dk. sürermiş
ben bunca yıl boşuna kompleks yapmışım 45 dk. ve 1500 lirayla çözülecek eşim de ikna oldu bu durumda
arkadşım fotoğrafını yükleme şansın olabilirmi. Acaba sadece diz içinden yağ alınınca düzeltilecek bacaklar nasıldır. Kendimle kıyaslamak isterim
samyeli süper arkadaşım ya yanlız çok merak ettim senin bacak şeklini madem bu kadar düzgün bacak yapın var neden bu kadar kendine eziyet ediyorsun lütfen foto paylaş