Bacak dolgusu yaptıran var mı?

KAAS ; sana ameliyat ücretini sormak için mesaj yazmıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için yollayamadım. Ücret ne kadar? Silikonu sen mi istemedin? Yoksa doktor sana önermedi mi?

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; hepimiz senden haber bekliyoruz. İlk gün nasıl geçti?

selam kızlar
ilk gün normal geçti
işe taksiyle gidip taksiyle döndüm
düz taban ayakkabı giyemiyorum, yere çıplak ayak basamıyorum, dolgu topuk ayakkabı ile gittim
yürümem yavaştı, ama bi tutukluk yoktu
bacaklarım çok gergindi, eve geldim, davul gibi şişmiş ayaklarım bile
şimdi buz torbaları bileklerimde, ayaklarım havada yatıyorum :)

Bu arada kızlar doktora varis çorabı ne zaman giymeliyim diye soru sormuştum mail ile, cevap yazmış, bu ne demek sizce :))

"Siz varis çorabı değil, destekleyici çorap giyeceksiniz. Bugünlerde başlayın, rahat edersiniz. ( Külotlu )"

şimdi cep telefonuyla bi resim çektirdim kardeşime, off, sol bileğim çok şişş

linkten bakabilirsiniz, biraz pixel kötü ama , foto makinemin şarkı yok şu an , cep telefonu ile çekmek zorunda kaldım

http://g1203.hizliresim.com/v/g/3jmz0.jpg

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER, baktım son fotoğrafına. Çok güzel görünüyor maşallah. Sen çok kalın diyorsun ama o şişlikler inecek zaten biraz. O zaman tam istediğin gibi olur umarım :)

ya kızlar ben bacaklarımın fotosunu çekiyorum.
fotolarda bana göründüğünden daha düzgün çıkıyor nasıl oluyo bu iş:))
bu resmi başkası bana gösterse saçmalama sakın yaptırma derim
yüklüyorum resmi

kızlar dün akşam evde kıyamet kopması devam etti çok kötüydü kendini kaybetti resmen eşiim ve şu anda konuşmuyoruz yani yaptırana kadar da konuşacağımı sanmıyorum direticem bana seneye yaza yap ozaman dedi ne bu acele bunca sene böyle birşeyden rahatsız olduğunu bilmiyordum nerden çıktı aniden diye sürekli bağırdı en son benim bu kadar işimin gücümün içinde seninle uğraşamıyacağım kendi başına yapacaksan da boşanmaya gider bu iş diye bağırdı durdu ben ne yapıcam bilemiyorum....

üfff aynı ben..halbuki o istese estetik ben sadece sağlığını düşünüp hayır der sonra ikna olur normal karşılarım..ama konu bacak işte açarsın falan güzel olunca.halbuki ne alaka valla giymem ben mini.diz altı yakışsın yeter.

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; ameliyat olduktan 4 gün sonra işe başlayınca şişmesi normaldir. Ameliyat bu. Daha uzun süre dinlenmeliydiniz ama malesef buna zamanınız yoktu :(

SAMYELİ35; sadece diz içlerinden yağ alınması ile kurtulacaksanız ne mutlu size. Çok şanslısınız. Buradaki herkes eminim sizin fotoğraflarınızı merak ediyor. Şuanki halini yüklemenin bir yolunu bulun lütfen...Merak içerisindeyiz...

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; ameliyat olduktan 4 gün sonra işe başlayınca şişmesi normaldir. Ameliyat bu. Daha uzun süre dinlenmeliydiniz ama malesef buna zamanınız yoktu :(

bugün 6. günümdü, yarın da çalışıp haftasonu tekrar 2 gün dinlenicem, çok şiştim ama ben 2 ay daha şişerim böyle
çünkü ben normalde de akşamları işten eve gelince bacaklarım çok şiş oluyordu, hatta bunun için doktora bile gitmiştim :)

kaas selamlar

yağ enjeksiyonu ile superdry yöntemin farkını ben çok bilmiyorum
biraz yöntem farkı var bildiğim.
superdryda damarların içi özel bir yöntemle boşaltılıp damarlar sıkıştırılıyormuş, kansız bir ortam sağlanıyormuş, böylelikle emboli riski de çok düşüyormuş.
bana da doktorum 2. operasyon gerekli olabilir hatta gerekli olur demişti ama ben düşünmüyorum artık açıkçası

şu an yürürken zorlandıkça fizyolojimi zorlayan birşeyi ben nasıl yaptım diye kendime kızmadan edemiyorum kızlar kusura bakmayın

yaptığım şey bana sağlıklı gelmiyor

kızlar resm yükleyemiyorm sizce neden?
bi albüm oluşturdum oraya resimleri yükledm sonra bakıyım diye açtım resim yok diyo

bugün 6. günümdü, yarın da çalışıp haftasonu tekrar 2 gün dinlenicem, çok şiştim ama ben 2 ay daha şişerim böyle
çünkü ben normalde de akşamları işten eve gelince bacaklarım çok şiş oluyordu, hatta bunun için doktora bile gitmiştim :)

bende varis var şişme olurdu zaten, 11 aydayım ameliyat geçeli topukluyla alt baldırlar hala feci şişiyo. o zamanda büyük silikon konmuş anormal bacak gibi cins bi duruş oluyo. of yaaaa :25:

semizotu eklemişsin benida sağol ama resmin boş. ekleme konusunda ben başarısızım, bu site bana resmin büyük geldi bi numara diyo. siteyi yapanlar bu konuyu bi ayar etselerde herkes resim de her şekilde atabilseler ne iyi olurdu. yağmurluk help bi zahmet ya hepimiz mağduruz. yazılımcınız bunu bi çözsün her büyüklükteki resmi atabilelim ama burda orantılı gözüksün.

Back
X