Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; hepimiz senden haber bekliyoruz. İlk gün nasıl geçti?
şimdi cep telefonuyla bi resim çektirdim kardeşime, off, sol bileğim çok şişş
linkten bakabilirsiniz, biraz pixel kötü ama , foto makinemin şarkı yok şu an , cep telefonu ile çekmek zorunda kaldım
http://g1203.hizliresim.com/v/g/3jmz0.jpg
kızlar dün akşam evde kıyamet kopması devam etti çok kötüydü kendini kaybetti resmen eşiim ve şu anda konuşmuyoruz yani yaptırana kadar da konuşacağımı sanmıyorum direticem bana seneye yaza yap ozaman dedi ne bu acele bunca sene böyle birşeyden rahatsız olduğunu bilmiyordum nerden çıktı aniden diye sürekli bağırdı en son benim bu kadar işimin gücümün içinde seninle uğraşamıyacağım kendi başına yapacaksan da boşanmaya gider bu iş diye bağırdı durdu ben ne yapıcam bilemiyorum....
ya kızlar ben bacaklarımın fotosunu çekiyorum.
fotolarda bana göründüğünden daha düzgün çıkıyor nasıl oluyo bu iş:))
bu resmi başkası bana gösterse saçmalama sakın yaptırma derim
yüklüyorum resmi
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; ameliyat olduktan 4 gün sonra işe başlayınca şişmesi normaldir. Ameliyat bu. Daha uzun süre dinlenmeliydiniz ama malesef buna zamanınız yoktu![]()
semizotu beni de ekle,hani resim yukledinmi?
palmadora ekleyemiyorm seni kapalı galiba eklemen. sen ekle
bugün 6. günümdü, yarın da çalışıp haftasonu tekrar 2 gün dinlenicem, çok şiştim ama ben 2 ay daha şişerim böyle
çünkü ben normalde de akşamları işten eve gelince bacaklarım çok şiş oluyordu, hatta bunun için doktora bile gitmiştim :)
canım sen resim ekleyememişsin zaten :)
kızlar resşim yükledim
yorum yapın lütfeenn