Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim İstanbul'daki Dr tercih etme sebebim bu kalıcılık meselesi zaten. Yani transfer edeceği sey yağ degil kök hücre olduğu icin ve bu kök hücre canlı olarak aktarıldığı icin kalıcı olacak diye düşünüyorum. Buna inanıyorum ama kendimi mı kandırıyorum sizce? %20-30 yetmez ki bana. İkinciyi de yaptiramam koca boşar beni valla

herkese merhaba... 11. günüm. benim ameliyatım çok iyi geçti kızlar Allah'a şükür ağrım sızım acım olmadı. hatta serum bitince hemşire beni ayağa kaldırmak için geldi. endişe ederek kalktım ayağa canım aıyacak diye bekledim ama şükür hiç canım acımadı. çok defa kalktım ben ayağa gezindim odada. hatta ertesi gün hastaneden çıkarken merdiven indim yine canım acımadı. 2 gün sonra falan büktüm ayaklarımı bacak bacak üstüne attım. büktüm derken katlayarak oturmadım hani göğsümüze yaklaştırarak otururuz ya öyle oturabildim. hala bacaklarıma ne kadar yağ kondu bilmiyorum ama bana az yağ konmuş sanırım çünkü ilk hali gibi değil biraz erime olduç 1- 2 cm eridiler. sağ bacak 34cm sol bacak 35 cm şimdi :( ama şükür kızlar bu haliyle bile kalsa çok memnunum :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. bileklerime az yağ koydu doktor zaten demişti senin bileklerin kalın çok yağ koymak istemiyorum diye. dış bacaktan yağ aldı bi de. dizlerden de aldı. sutun gibi değiller bacaklarım ama eskisine göre çok çok iyiler İNŞALLAH erimezler. ben de istanbuldaki malum doktora yaptırdım. varis çorabım yok ameliyattan çıktığımda sargı bezleri vardı ayağımda. sabah o beyaz çoraptan giydirdiler embolin çorabı mı ne işte ondan. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktor bacaklarımı beğendi ben sordum ne kadar yağ koydunuz diye hatırlamadı. notları da yanında yoktu zaten. sinir oldum. bi daha ki kontrole öğrenicem inşallah. varis çorabı niye yok sen de dedi hemşiresine hemen ayarlayalım o çorabı dedi. sonra ben de varis çorabı giymesem olmaz mı hem can yakıyormuş hem de daha da erimesini istemiyorum dedim o da peki dedi başka da bir şey demedi açıklama yapmadı varis çorabı da öylece kaldı giymeden. beyaz çorabı en az 2 hafta giy dedi. kontrolden önce ben doktorla konuşmuştum iyiyim demiştim işte rahat rahat yürüyorum ağrım yok demiştim o da sen yine de fazla yürüme öyle dedi güldü demekki yürümek eritiyor eee yürümeden nasıl olacak bu iş anlamadım :) bi de çok sıkı şeyler giymene de gerek yok demişti. şimdilik bu kadar geldi aklıma kızlar. tekrar tekrar yazarım.

kızlar foto yükledim ve fark ettim ki hala bacaklarım oldu diyemeyeceğim :( ikinci bi yağ enjeksiyonu gerekli kesinlikle... :( ayy yaaa

bende bır foto ekledım sımdı . yakında bı daha yag enjeksıyonu yaptırıcam

senın bacaklarına bı daha baktım dedıgın gıbı kotu gorunmuyor ama onemlı olan senın ıcıne sınmesı. benımkıde eskısıne gore kalınlastı. cevremdekıler ıyı dıyor ama ben begenmedım kısı begenmezse kım ne derse desın olmuyor ıste

senın bacaklarına bı daha baktım dedıgın gıbı kotu gorunmuyor ama onemlı olan senın ıcıne sınmesı. benımkıde eskısıne gore kalınlastı. cevremdekıler ıyı dıyor ama ben begenmedım kısı begenmezse kım ne derse desın olmuyor ıste

Bacakların çok güzel olmuş. Bence tam kıvamında kalınlığı, ne ince ne kalın yani.

evet sanırım öyle oldu yağ ne kadar koydu bilmiyorum ama yetersiz olduğu kesin :(

Yok canım yaa...daha nereye yağ konacak ki...senin bacaklar zaten ince değildi...diz içleri gidince gayet güzel olmuş..valla ben çok beğendim..ayrıca eksik biyerde göremedim.

İnşallah hiç erimez diyeceğim canım ama... erimez zaten..dizler de tekrar aynı şekli almıyacağına göre sorun yok.

.

Kızlar...zaten kim ne yaptırdı..nasıl olmuştu..kime yaptırmıştı...derken kafam iyice karışmıştı birkaç aydır....şimdi birde

rumuz değiştirme olayı çıktı..yandım valla kafa falan hiç kalmaz artık!

.

Back
X