göbeğimden de kurtulayım ya noolur...
sporla eritemedim. çok mekik çekmek gerek herhalde ama zor. bayağı gevşek.( aslında bi de karın germe lazım bana:)
aman o ameliyat çok zor
asla kimse yaptırmasın
videosunu izledim, korkunç bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbeğimden de kurtulayım ya noolur...
sporla eritemedim. çok mekik çekmek gerek herhalde ama zor. bayağı gevşek.( aslında bi de karın germe lazım bana:)
arzuxxcim
yağların hiç erimemişbence ikinciyi de olunca tamamen gönül rahatlığı ile elbise giyebilirsin
gerçekten erimemiş mi sence ama ameliyattan bir hafta sonra 37 cm idi en kalın yeri şimdi 34 cm , ameliyattan önce ise 32 cm idi. sence bu bacaklarla kısa etek elbise giyilir mi
ARZUXX ; bacaklarınız düzgün görünüyor. Sizin bacak yapınız ayrık. O yüzden sanki biraz çarpık gibi duruyor ama öyle değil. Bence giyebilirsiniz bu hali ile. Birde tüm fotoğraflarda ayaklarınızı birleştirip çekmişsiniz. Bu bacakları ayrık olanlar için tehlikeli bir çekim. Pek güzel görünmüyor o zaman. Siz ayaklarınızın arasında biraz boşluk bırakarak çekin bir dahakine. Sonuçta ayaklarımız bitişik yürümüyoruz. Günlük yaşamda ayakta dururken, ayaklarınız bitişik durmayın.
bacım beni kabul et de bakayım bir ya..:)
Kabul ettim bakabilirsiniz
Bir de beni kabul etsen canım ya...
ezzra ben de birkaç dr arasında kaldım ama bu doktorda karar kıldım. arkadaşların resimlerini görünce neden böyle bir karar verdiğimizi daha iyi anlayacaksın.
İzmir'deki dr da güzel işler çıkarmış ama bu superdry denen sistemde kalıcılık oranı daha fazlaymış ve bunu uygulayan dr bir tane.
Ayy başka ne yazacaktım unuttum![]()
resimleri bir türlü göremedim ki:) bu doktorun adını bana özelden atabilir misin?
iyi geceler arkadaşlar...En güzel bacaklar Bizlerin olsun:)))