Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sevcan nasıl oldun,

ya iyi oldum desem olmadım kötüyüm desem değilim anlamadım ki...ilk zamanlara göre tabi ki iyiyim ama yine ne de yürümem tam düzelmedi..sağ bacağım iyi de solda benm sıkıntı var ameliyattan hemen sonra da en çok acıyan yer hala acıyo...sızlıyo...şişler inmeye başladı galiba yada yağlar eriyo bilmiyorum ikisinide nasıl ayırırım onuda bilmiyorum...ama baya fark var ilk zamanki haline göre..o zmn ayaklarımı birleştirdiğimde bacaklarım tam kapanıyodu hatta fazlalık bile vardı bacaklarım birbirlerine geçiyodu resmen sağ ve sol olarak :)..ama şuan ayaklarımı birleştirdiğimde açıklık var..tabi yağlar duruyo ama açıklığın oluşmasını yağların erimesi mi sebep oluyo yoksa şişler mi iniyo bilemiyorum...üzeirne geziniyosam fln iyi gibi oluyolar ama akşam yatıp sabah kalktığımda hala gerilmeler ve sızılar devam ediyo..ayağa kalkınca zorlanıyorum bayağı..bacakalrımı kıvıramıyorum tabi..yüksek yere oturmam lazım yoksa oturduğum yerden kalkamıyorum...

BİRDE AYAKLARIMDAKİ ŞİŞLİKLER BAYA GECTİ BENM VE DÜN BENDE ALIŞVERİŞE ÇIKTIM HAYATIMDA İLK DEFA ETEK VE ELBİSE DENEDİM :d İNANILMAZ Bİ MUTLULUK DÜNYALARA DEĞDİ :)...İLK HALİNE GÖRE TABİ Kİ ÇOK ÇOK İYİ GÖRÜNÜYOLAR DİZLERİMDE Bİ TEKLE FENA OLMADI BANA YETTİ YANİ MÜKEMMELİ ARASAM ÜZÜLECEKTİM BİLİYORUM...ÇARŞIDA DOLAŞTIM BİRAZ AMA AYAKLARIM YİNE ŞİŞMEDİ ÇOK AZ ŞİŞLİK VAR...AMA DOLAŞTIM İÇİME DERT OLDU ACABA YAĞLARIMI ERİTTİM Mİ DİE :((((((((.....

Bu arada rötüş için ne kadar ödeyeceğiz kızlarr bide bu mu çıkıyo şimdi hele ben rötüşü mecbur evlendikten sonra yaptırcam o zmanada mı bi sürü yalan bulayım yada mecbur anlatcam artık bi şekilde...ama rötüş için ne kadar para bulmamız lazım ne olur ucuz bi yöntem olsaydı ya...bizim gibileri hiç düşnümüyolar mı devlette yapsa keşke bu yöntemi ne olur...çağın en büyük sorunu psikolojik rahatsızlılar değil mi işte bi numaralı hastalığa neden oluyo bu durumumuz.....

rötuş için de aynı miktar ödenmiyordur herhaldee....aaa..

amaaanbe,yeni rötuş yaptırdığını söylemişti.dr.kendisi ücret almamıştı,sadece 1000 tl hastane parası ödemişti.herhalde sizinde öyle olur,önceden dr.la konuşmak lazım..

Arkadaşlar resimlerimi göremezsiniz aylar yıllar önce sildim...

EN başa dönmek istiyorum müsadenizle..

Aslında kendimle çok barışık biriyimdir öyleydim yani, bacaklarımi zaten gizlemem gerektiğini, gizlemezsem içimdeki cennete kavuşma hayalimin yerini , cehennemde yanmakla değiştirmek olduğunu biliyordum açık gezmeyi bıraktım islamda huzur buldum dinden biraz uzaklaştığım bir zamandı şeytan fırsat kolluyor tabii.. Bu operasyonu oldum..

Şeytanın işi bu sürekli kendimizde biryerleri kötü gösterip bizi strese sokup amacına ulaşıyor işte.. sonra sağlık bozulunca bana neden uydun benim görevim seni isyana teşvik diyor irade senin yaptırmasaydın diyor haklı ona uyan bendim uymamalıydım..

Rabbim beni böyle yaratmış demeliydim bana burada verdiği küçük eksiklikleri cennette tamamlayacak demeliydim sonsuz bir mutluluğu kısacık dünya hayatına değişmemeliydim. Sağlıkla ilgili kısmı ise pek düşünmedim karar verirken . doktorlar yağlı müsterileri kaçmasın diye , (yada zaten hangi hastalarını yillarca takip ediyorlarki hiç birine yaptıkları operasyonların başka hastalikları tetikleyip tetiklemediğini biliyormu soruyormu araştırıyormu hayır). zararı olmaz diyor , ciklet parası değil binlerce tl ödicez dimi kaçırmak isterlermi...

Sonuç ,, bacaklarımda zaman içinde oluşan varisler,, en küçük solunum yolu vesaire enfeksiyonda , bağışıklık düştüğünde bacaktaki yağ konulan yerlerde kızarıklık, nohut büyüklünde deri altında zaman zaman oluşup büyüp küçülen kitlesel oluşumlar yani beze gibi, selülit denilen deri altı iltihabi oluşumlar gibi acıyıp şişiyor bir yil geçmesine rağmen ,,,, hatta bazen yada sık sık korkuya kapılıyorum acaba kanserli bir tümör olabilirmi diye yani olması ihtimali her zaman var evlerden ırak . Yakınlarım , cenazeye gidiyor soruyorum neden ölmüş diye kanserden diyorlar artık herkes kanserden ölüyor ...

Hani bende vücudumun doğal dengesini bozan biri olarak , korkuyorum tabii ,, bide bi kere izledim yutubta bacağında kocaman tümörler oluşan insanları aklımdan çıkmıyor....
Siz siz olun yaptırmayın zaten görüntüde öyle sanıldığı gibi güzel kalmıyor

Haa birde burnumda kemer vardı onuda düzelttireyim demiştim geçen yıl , yaptırmaz olaydım binlerce ameliyat yaptım diyen dr hem yamuk yaptı çok belli olmuyor ama nefes alamıyorum , dünyanın belki en iyi nefes alan insanıyken , şimdi sol burnum kısmen tıkalı , bişeyler yapıp açmaya çalışacaktı dahada mahvetmesin diye gitmedim hepsi para tuzağı kanmayın elinizde olanın kıymetini bilin...

Bu sabah tv de bir doktor bir bayana dediki "kolum ağrıyor bileğimi burktum diyorsunuz hiç düşündünüz mü gencecik insanlar var keşke kolum olsaydıda ağrısaydı diyen ne kadar az şükrediyoruz değil mi "

Allaha emanet olunuz...
Düzenleyen: tektash Düzenleme Tarihi : 03-04-2012 Düzenleme Saati :17:28

yanlış anlaşılmasın yazı benim değil...
bir arkadaş yaklaşık 1 sene önce yaptırmış yağ enjeksiyonu.
görenleriniz vardır mutlaka ama ben yine de vicdan yaptım, paylaşayım dedim.

bu operasyonu çok isteyen biri olarak benim kafam karıştı...sizin???

bunu yazan hangi üye yazarmısın lütfen geçmişte yazdıklarını okumak istiyorum.çok canım sıkıldı şu anda moralimi bozdu bu yazı.aslında herşeyi göze alıp gitmiyormuyuz ,bunları bilmiyormuyuz sanki.tabikide estetik günah bunuda biliyoruz araştırmıştım zaten ve bunu asla inkar etmiyor ve yaradana sığınıyorum bizleri affetsin kulları çok aciz işte yaşamın akışına kapılıyorlar.sağlık açısından bilemiyorum sakıncasını ama kanser riskimiz hep var zaten.bacağını yaptıranlar olmuyor sadece kanseri.ayrıca sanırım o kişiye yağlar sorun yaratmış heralde yada önceden dolaşım bozukluğu varmış.

yanlış anlaşılmasın yazı benim değil...
bir arkadaş yaklaşık 1 sene önce yaptırmış yağ enjeksiyonu.
görenleriniz vardır mutlaka ama ben yine de vicdan yaptım, paylaşayım dedim.

bu operasyonu çok isteyen biri olarak benim kafam karıştı...sizin???

bunlar hep aklımızda zaten yazdıpı şeylere tamamen katılıyorum.
ama işte söz geçiremiyoruzki sürekli aklımızda bacaklar. keşke bunları düşünüp
kendimize bi dur diyebilsek böyle kabullenebilsek kendimizi

Tabi ki insanın canı sıkılıyo zaten bin bir terddütle yaptırıyoruz.. Ama bence bu sağlıkla da ilgili bi durum...hangimiz mutlu olabiliyoruz hangimiz rahatız..kendimizi insanalrın yanında kötü hissetmemize neden oluyo ben öle zamanlar oluyodu ki dışarı bile çıkmak istemiyordum psikolojik olarak çökertiyo insanı..ben dinimizde bahsedilen kadar yanlış bi davranış olarak algılanacağını düşünmüyorum...beni mutsuz ediyo özgüvenim diye bişey kalmıyo insanlardan kaçar oluyorum herşeyde önüme engel olarak çıkıyo...ruhen çöküyosun..dinimizde kendine zarar veren herşeyden uzak duracaksın deniliyor buda bana çok zarar veriyo...yoksa bende çok düşündüm bu boyutunu içim hiç rahat değildi ama düşününce de böleside mantıklı geldi yada ben mantığıma uydurmaya çalıştım bilmiyorum..ne yapalım ne günahlar var bizimde böle de bi günahımız oluversin..saf ve temiz bi günah bence :)....allah affetsin eğer yanlış bişey yapıyorsak...

Hem öle kanser fln riski neden olsun ki olduktan sonra kaç sene gecenler var hiç bişey olmamış vücudumuzdaki aynı şey başka yere bnakil ediliyo gibi...insnaalr başkalarından aldıkları neler neleri başka bi vücuda koyuyolar...bunun çok önemli sorunlar yaşatcağını düşnümüyorum..

Bacaklarım baya indi ve yumuşama olmaya başladı..önceden çok sertti el süremiyodum ama şimdi biraz daha yumuşadı...morkluklar var özellikle sol bacağımda sağ bacağımda da var ama o kadar yoğun değil...yağ koyulan yerlerde var yağ alınan yerlerde hiç yok denecek kadar az...

bunu yazan hangi üye yazarmısın lütfen geçmişte yazdıklarını okumak istiyorum.çok canım sıkıldı şu anda moralimi bozdu bu yazı.aslında herşeyi göze alıp gitmiyormuyuz ,bunları bilmiyormuyuz sanki.tabikide estetik günah bunuda biliyoruz araştırmıştım zaten ve bunu asla inkar etmiyor ve yaradana sığınıyorum bizleri affetsin kulları çok aciz işte yaşamın akışına kapılıyorlar.sağlık açısından bilemiyorum sakıncasını ama kanser riskimiz hep var zaten.bacağını yaptıranlar olmuyor sadece kanseri.ayrıca sanırım o kişiye yağlar sorun yaratmış heralde yada önceden dolaşım bozukluğu varmış.

[/QUOTEArkadaşlar...boş yere kafanızı karıştırmayın ve her yazılana itibar etmeyin...

Konu kapatılmış zaten.

O yazıyı yazan kişi,büyük bir ihtimalle çalıştığı doktorun yanından ayrılmış! (bu ayrılışın epey problemli sonuçlandığını

düşünüyorum)

.

tektash yazmış.

[/QUOTEArkadaşlar...boş yere kafanızı karıştırmayın ve her yazılana itibar etmeyin...

Konu kapatılmış zaten.

O yazıyı yazan kişi,büyük bir ihtimalle çalıştığı doktorun yanından ayrılmış! (bu ayrılışın epey problemli sonuçlandığını

düşünüyorum)

.

olabilir. ilk yazısı çok umutlu zaten ama diğer topiklerde resmi görmüşler çok beğenmişler filan...bilemedim size bir danışayım istedim.
ben 5 mayıs ta oluyorum operasyonu. sabahtan beri bu yazıyı düşündüm. bir de onun yaptırdığı doktor farklı.
ünlüler neler yaptırıyo ya... Allah bizleri sevdiklerimize bağışlasın

yine asıl soracağımı unuttum yaa:))
şu öğretmenevi zubeydehanimogretmenevi mi?
ne kadara kaldı burada kalan arkadaşlar?

yine asıl soracağımı unuttum yaa:))
şu öğretmenevi zubeydehanimogretmenevi mi?
ne kadara kaldı burada kalan arkadaşlar?

Ben söylemiştim o zübeydehanım öğretmen evini, ateşehirdeki kliniğe çok yakındı, galiba ekim ayındaydı galiba 120 tl demişlerdi bana bir oda, ama sezona göre değişiyor tabi , ben kadıköyde başka bir otlede kalmıştım gezeceğim diye 4 gün :) ameliyattan sonra ,orası da 100 tl idi yarım pansiyon. zübeydeevi öğretmen evini netten bulabilirsin telefon edip öğren fiyatlarını ,

KIZLAR AMAANBE TEKTASH MİSSENCE sizin yorumlarınızı ve yeni jenerasyon yaptıran arkadaşlar deka vardı unuttum ya nikleri yorumlayın kalınmı hala, etek metek giyilirmi. kendimi dış gözle göremiyorum.

Back
X