Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaaa şu bi kaç gündür çok yoruldum uzun süre ayakta kalmam ve ordan oraya saatlerce yürümem gerekti sanırım yağlarımı erittim daha. ilk haftalar önemli diyorlar ya sanırım benim ondan hızla bir erime oldu(( sağ bacak 34, sol bacak 34,5 olmuş
((
16. günüm bugün.istanbuldaki doktora oldum evet. DELPHİNE ile aynı doktor bizimkisi. albümümde ilk hali de var. aralıktı tabi bacağım parantez şeklinde..
Kızlar yaaa şu bi kaç gündür çok yoruldum uzun süre ayakta kalmam ve ordan oraya saatlerce yürümem gerekti sanırım yağlarımı erittim daha. ilk haftalar önemli diyorlar ya sanırım benim ondan hızla bir erime oldu(( sağ bacak 34, sol bacak 34,5 olmuş
((
purplecity erimiyodur heralde şişlerin inmiştir boyun ve kilon kaç ki kalınlık yeterli değilmi?
purplecity erimiyodur heralde şişlerin inmiştir boyun ve kilon kaç ki kalınlık yeterli değilmi?
3 gün önce dediğin resim hangisi canım.
.
boyum 1.60 kilom 52.. kalınlık üst bacaklarla orantılı yalnız altlar düzgün değil hala tam olarak. yeni olmasına rağmen aralık var hala ve de erimeye devam ederse o aralık daha da artacak endişem bu işte sadece...![]()
DELPHİNE; gerçekten mi :))) mutlu oldum şimdi bak. dediğin gibi riskli bir hafta başladı benim için inşallah güzel güzel atlatırım bu haftayı da artık korkmak istemiyorum yaaa eğer biraz yürümek zorunda kalayım attığım her adım eziyet oluyor bana vicdan azabı çekiyorum sanki her adımda yağlarımı yakıyormuşum gibi düşünüyorum bu durum çok kötü... en iyisi 1 ayı doldurayım aylık takip en iyisi olacak sanırım yoksa böyle hergün eziyet ediyorum kendime de..![]()
evet haklısın şimdiden keyfimi kaçırmayayım Allah'tan ümit kesilmez (ya erimezse ümidi =) ) doğru, doktorla konuşmuştuk fiyatı öyleymiş.