Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar merhaba 6 aralıkta ameliyat oldum hatırlayanlar vardır 4 ayı olmak uzre ve haftaya kontrolum var.ben cok abartmak istemiyorum ama ameliyat olacak arkadaslarim korkmayın sakin ben 4aydir nerdeyse hiç pantolon giymedim tayt elbise yada etek giyiyorum surekli ozguvenim cok arttı ve kendimle baristim resmen ameliyat hem beni hemen giyinme tarzimi cok degistirdi. Sakin moralinizi bozmayin inaninki olumlu düşününce sonuc pozitif oluyor.allaha yardımcınız olsun arkadaslar..

BACIM son hali resimlerinide keşke koysaydın bizi çok mutlu ederdin. bi cesaret gelirdi belki bizede. güle güle giy eteklerini.

bacakların çok güzel olmuş inşaallah erimeden böyle kalır.özellikle ilk resim (parlak ten rengi giymişsin sanırım) çok hoşşş :) ilerde o açıklığıda kapatmak istersen tam olur ama böylede güzel şükret cnm ah bide biz görebilseydik o günleri :)

arkadaşlar lokalle düzeltme nasıl yapılıyo meşur dr a yaptıranınız vardı sadece yag alınan yermi uyuşturuluyo. amaaanbe yaptırmıştı ama onun bayaa tekrar ameliyattı. basit bi şekli varmı bi iki rötüş yaptırsam. gözüme diken gibi batan bi yer var bacaamda.

arzu arkadaşım sen yaptırmıştın memnunmusun halinden bir daha yaptırcan diye yazmıştın yanlış hatırlamıyosam. benim kafa sürmenaj halinde kim ne yaptı çorba oldum iyce.

puplecıty bacakların harika olmuş bayıldım.giy etekleri bol bol.yanların bana çıkık gelmedi son derce ince uzun duruyor bacakların manken bacağı gibi maaşallah.Arkadaşın bacaklarını birkaç gündür görmedim ama çok şişmiş bacakları iğne soksam patlayacak gibi oluyor diyor.resim çekmiş yarın bana yollayacak koyarım akşama doğru.ilk halide varrr.onun yağı hiç yetmediği için ve de bileklerde ki deri çok ince yani çekiştirince ele gelmiyordu bu tip bileklere yağ inmiyormuş.o nedenle bilekleri eğri kaldı.inşallah yukarıdaki yağlar erimez.diz kapakları çok şekillenmiş ama şişmiş.bilek dış kısımlarında yağ birikintisi varmış onlarıda almış oradaki fazlalık gidince bilekler daha güzel durmuş.bugün daha kolay yürüyor ama dışarı çıksa herkes robot zanneder.

arkadaşlar lokalle düzeltme nasıl yapılıyo meşur dr a yaptıranınız vardı sadece yag alınan yermi uyuşturuluyo. amaaanbe yaptırmıştı ama onun bayaa tekrar ameliyattı. basit bi şekli varmı bi iki rötüş yaptırsam. gözüme diken gibi batan bi yer var bacaamda.

bacaklarını çok beğendim bunu yazmıştım okuduysan bikaç sayfa önce bence sen ilk önce dolaşım sorununu hallet..rötüş gerekiyormu bilemem ama diğer dr un yaptığını beğenmeyip seni tekrar ameliyata alır bu dr.haberin olsun.

merhaba kızlar
ay aylin benden foto istemiştin yüklüyorum canım burdan bakabilirsin
kızlar sizdende yorum bekliyorum bu bacaklar 2 işlemli :))))
yani 2 kere amelıyat olmus hali tabi 2009 dan buyana ilk hali malesef yok foto olarak
ben şu istanbuldakı malum doktoru düşünüyorum 3.amelıyat için sizce benden çokmu fiyat ister
önce sizin yorumlarınız önemli
http://g1204.hizliresim.com/w/8/4742c.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/8/4746b.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/8/47476.jpg

canım neden dalga geçiyim sizle
ben bu forumda en başından beri olan biriyim ne haddime benim dalga geçmek anlamadım
benim tek derdim aradaki açıklıgın tamamen kapanması fotolarda belli aradaki açıklık yalnız topuklu giyince kapanıyor biraz ama ben tamamen kapansın istiyorum birde fotolarda kalın çıkıyor bacaklarım normalde inceler
böyle düşünmene çok üzüldüm

teşkler sibel :)) bacaklarım cok kötü demiyorum zaten ben ilk hallerine göre çok iyiler ama işte benim takıntım birazda bu
işlemler ilk amelıyatımda yag enjeksiyonu yapıldı diz içleri törpülendi ve bileklerime yag kondu
2. amelıyatta yag transferi yapıldı
şimdi ise belki amelıyat diil ama bu ist daki doktora rötuş düşünebilirim gibi geldi sadece aralarına mesela

teşkler sibel :)) bacaklarım cok kötü demiyorum zaten ben ilk hallerine göre çok iyiler ama işte benim takıntım birazda bu
işlemler ilk amelıyatımda yag enjeksiyonu yapıldı diz içleri törpülendi ve bileklerime yag kondu
2. amelıyatta yag transferi yapıldı
şimdi ise belki amelıyat diil ama bu ist daki doktora rötuş düşünebilirim gibi geldi sadece aralarına mesela

canım çok kalın olmaz mı bu sefer de :/
resimlerde kalın görünüyor , bence daha elletme yaa :/

Son düzenleme:
işte aslında fotolarda kalın görünüyor normalde okadar kalın diiller
ne biliyim arası biraz daha dolsamı die düşünüyorum bende, ben şuan bile elbise etek giyemıyorum yazın, sadece tatile gittiğimde giyiyorum, birde sabahları dahada ince oluyolar....
akşama dogru şiştikleri için daha cok beğeniyorum hep öyle kalsalar istiyorum çokta kalın olsun istemıyorum tabiki

kusura bakma ama bacakların harika görünüyor,değer mi o eziyeti bir daha çekmeye.kimse muhteşem olacağını düşünüp yaptırmıyor bu operasyonu bence.seninkiler gibi olsun diye uğraşıyoruz bizde.seni kırmak istemedim bence bu söz seni mutlu etmeli.

kızlar ben bugün etek giydim topuklu ayakkabıyla , sonra da konsere gittim :)
purplecity , siyah parlak çorap giydim :)) aynadan kontrol ettim, kötü durmuyordu :)) (ama sana katılıyorum, fotolarda genelde kötü çıkıyor parlak çorap)

etek giyince sanki erkek arkadaşım beni daha çok sevmeye başladı (yanlış anlaşılmasın zaten seviyodu :) ama daha bi ilgili davranıyo sanki, ya da bana öyle geliyo, çok enteresan :)) bütün gün bana ne şeker olmuşsun deyip durdu :))))

dilediğin gibi elbise , etek giymek çok güzel bir duyguymuş :nazar:
bu duyguyu en kısa zamanda hepinizin yaşamasını temenni ediyorum
bu çatı altındaki herkes , hepimiz mutlu olalım, çünkü bunu hakediyoruz artık

DELPHİNE ; çok sevindim etek giymene ve bundan mutlu olmana ,harika haber. Ameliyat sonrası olumsuz düşüncelerin kalmamıştır artık. İyiki yaptırdım diyormusun? Birde son hali için resim eklemen mümkün mü?

LEYDİCİM ; iyiki geldin seni burda görmek güzel. Bence bacaklarını rahat bırak uğraşma. Resimlerde çok düzgün görünüyor. İşlem yaptıracak birşey yok inan. Aradaki açıklık kapanırsa güzel olacak diye birşey yok. Bence boru bacak olacak ve güzel olmayacak :(

palmadora ay ne biliyim birden kötü hissettim dalgamı geçiyosun diyince :)
şimdi mutlu oldum teşekkür ederim
ben amelıyat olurkende cok büyük beklentiler içinde diildim ama sanırım birazda nefis meselesimidir nedir şimdi açıklıga takmış durumdayım bu durumdan dolayı kendime kızıyorum evet ama aradakı açıklıgıda takmadan duramıyorum
birde eger fotoyu dikkatli incelerseniz bir bacagım diğerinden farklı biraz ikisini dengelemek içinde istiyorum aslında biraz bu son işlemi ondan sonra bir daha gerek kalıcagınıda düşünmüyorum zaten ki diğer işlemlerden kalan yaglarımda var dokundugumda elime geliyolar

dior merhaba canım senide görmek çok güzel nasıl gidiyor nasılsın görüşmeyeli
yok boru gibide olmıcak tabi aradaki yerden kastım hani orda bir kasımız var ya işte oraya istiyorum orası şiş gibi durunca bacakta şekile giriyor çünkü bende şekilli bacak seviyorum hatta o kası çalıştırabilmek için spora gittim yalnız spor hocası senelerini alır dedi çok hızlı ve tempolu yürümen lazım dedi zaten bizdeki şekil bozuklugunun sebebide bu oradaki kasın gelişmemiş olması

DELPHİNE ; çok sevindim etek giymene ve bundan mutlu olmana ,harika haber. Ameliyat sonrası olumsuz düşüncelerin kalmamıştır artık. İyiki yaptırdım diyormusun? Birde son hali için resim eklemen mümkün mü?

teşekkür ederim :)

henüz iyi ki yaptırdım demek için çok erken , daha 1 ayım bitti :) belki tüm yağlarım eriyecek zamanla :)
resim koymayı çok istiyorum ama fırsatını bulamıyorum
şu an birinci dereceden bir akrabam bizde kalıyor ve ameliyat olduğumdan haberi yok, ev de çok küçük bizim 60 metrekare
o görecek diye elbise giyip kardeşime resim çektiremiyorum ama fırsatını bulduğum anda foto çektiricem

Back
X