Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlıyorum canım bizimki birazda eskilerin cahilliğinden kaynaklı aslında, ben çocukken bacaklarım güneş yüzü görmedi annem giydirmezdi bacaklarım kötü die nasıl bir mantıksa artık( şimdi oda üzülüyor tabi bilsem güneşte bırakırdım seni diyor...
) bende ünlü bir doktorla görüşmüştüm o demişti bana bol c vitamini ve bol güneş die kemikleri geliştiriyor die hatta o kastanda konustuk sporlada oluyormus ama seneler alıyormus
öyle zor bir psikolojiki ama ALLAHa şükür tatilde sıkıntı çekmiyorum artık eskisi gibi eşimle tatile giderdik köşe bucak kaçardım parayo ile dolaşırdım gecen sene güzel bir tatil yaptım :)) işte şu arayı biraz daha istedigim gibi yaparsam süper olucak
bu arada herkesten özür dilerim kızlar biliyorum abartıyorum ama yanlış anlamayın beni benimki sadece takıntı kendimle ilgili yani yoksa bende memnunum şimdiki halinden
sağol canım
ben kusursuzluk aramadığım için şimdilik memnunum
yeter ki çok kalın ve çok yamuk olmasın , az kalın ve az yamuk olsa bile olur :))
akşamları şişiyor ama dün topukluyla çok kalın görünmüyordu akşam da
yağlar ya erirse diye kendimi de bunaltmıyorum, erirse rötüş yaptırırım lokalle :)
şimdi gördüm canım valla çok çok düzgün. akşam şişip deyişmiyosa otur çok şükret bence. aralık yok aksine doğallık var çok inceleyince öyle görünüyodur sana.var canım 2 sayfa geride olmalı
delphine rötüş nasıl oluyo anlatırmısın. geçici dolgumu bu
2. ameliyat aslında
geçici dolgu değil
eksik yerleri tamamlamaca
yine boğazdan narkoz alıp bir gece hastanede yatmıycazmı.
hayır lokal anestezi ile
sırf yağın alınacağı yer uyuşuyo dimi beldende epudral yok. ataşehirdekimi yapabiliyo dryyapan. benimkinde böyle yöntem yok.
yine boğazdan narkoz alıp bir gece hastanede yatmıycazmı.
cnm bu bacaklarla etek elbise giymeyeceksin de ne giyeceksin :) çok tatlı olmuş çok yakışmış gerçekten :))
nasıl yani ne boğazdan narkozuo da ne ben böyle birşeyi duymadım :18: anlatırmısınız heryerde aynımı?
bu arada kızlar şimdi fotoğraf makinesini boşaltırken hatırladım, ben dün dışarıya çıkmadan önce evde kimse yokken bi foto çekmeye çalışmıştım kendi kendime :))
onu bari ekleyeyim :)
bu hali sabah şişlerin tamamen inmiş hali
bi de akşam şişmiş halini koyabilseydim çok iyi olurdu ama işte ev müsait değil, resim çekemiyorum :))
http://c1204.hizliresim.com/w/8/4784u.jpg