Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bende kafanızı karıştırmak için sölemiyorum ama hem daha önce böle bi durum yaşayan arkadaşlar var mı onu öğrenmek için hemde ameliyattan sonra böle olacak olan arkadaşlarda olur belki onlara bilgi olsun diye sölemek istiyourm...sabah iş yerine geldiğimde pantolonumun dışında bi ıslaklık gördümhemen anladım tabi yaralarla ilgili olduğunu...bebnm sol bacağımda yağ konulan bi yer hep çok acıyodu hala tek canımı yakan yer orası..sızlıyodu çok yürüyünce fln bi sürü yerde sadece orası canımı yakıyordu...yarası da diğerlerine göre farklıydı zaten...hemen lavaboya gittim baktım ki acıyan o yara yerinden dışarıya hiçte hafife alınmayacak kadar çok bi sıvı çıkıyor pambemsi tonlarda...önce baktım kanıyo mu diye düşünüdm çok endişelendim korktum ne yapcamı bilemedim peçeteyle fln sildikçe peçeteler rezil oluyodu ayrıca akmaya devam ediyodu...sonra baktım kan gibi değil açık renkte pembemsi bi renkte sıvı...korktum hemen asistanı aradım...ama ağlayacağım korkumdan endişemden...orası şişmiydi die sordu bende evet dedim çünkü orası diğer yara yerlere göre daha değişik ve kenarları da hafif şişti...orda sıvı birikmiştir o dıaşrı çıkıyodur ellemeyin çıksın rahatlarsınız dedi...orada kanama olması imkansız dedi...içim biraz rahatladı..ama tekrar bacağıma bakmaya korktum ve baya bi bakmadım..sonra palmadoro abla saolsun onunla konuşunca gidip bakma isteği geldi gittim baktım pantolona sızmasın die kat kat koyduğum peçeteler kırmızı olmuştu baya sızıntı olmuş sızıntı bile demek az gelir gerçi..ama en azından artık durmuştu...gerçi ara ara bakmak isityorum ama çekiniyorumda...offf ya bu kadar eziyet cefa hepsi bi arada ne olur Allah ım sonuç güzel olsun hepimiz mutlu olalım sonuçlarımzıdan...Sen bizi görüyorsun ne halde olduğumuzu biliyorsun ne olur yardım et :(...hala korku var içimde..ama yanlış bi durum olsa sölerlerdi herhalde sonuçta kendi kariyerini riske atmaz doktor die düşnerek kendimi rahtlatmaya çalışıyorum...ben yarın fln doktorun yoğunluğundan fırsat bulursam kontorole gideceğim daha kontrole bile gidemedim...tekrar rapor isteyeceğim en az bi hafta daha...düğünede az kaldı iyileşmem lazım tamammen benm :(..

merhaba kızlar
ay aylin benden foto istemiştin yüklüyorum canım burdan bakabilirsin
kızlar sizdende yorum bekliyorum bu bacaklar 2 işlemli :))))
yani 2 kere amelıyat olmus hali tabi 2009 dan buyana ilk hali malesef yok foto olarak
ben şu istanbuldakı malum doktoru düşünüyorum 3.amelıyat için sizce benden çokmu fiyat ister
önce sizin yorumlarınız önemli
http://g1204.hizliresim.com/w/8/4742c.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/8/4746b.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/8/47476.jpg

Bencede dalga geçiyor olmalısın, bu bacaklar süper ötesi daha 3. işlem ne için? ilk iki işlem yağ enjeksiyonu mu yoksa implant mıydı?

Leydi resimlere baktim bacaklarin guzel gorunuyo.hic baska operasyona gerek yok.ben korkumdan daha ilk amelyati olamiyorum sen 3.olmak istiyorsun. Kolay degil bu islemler.bende resim eklitimde gör :)

ARKADAŞLARIM diğer albümüme bir göz atın ne diyeceğinizi merak ediyorum. şükürsüz olmak istemiyorum ama bilemedim şimdi o şiş mi yoksa öyle kocaman mı kalacak yorumlar sizdeeennn...

mrb arkadaşlar biş sormak istiyorum benim pek bilgim yok bu bacak dolgusu hakkında, sanırım çeşitleri varmış silikon yağ vs. benim sormak istediğim şu benim bacaklarımda çok ince vucuduma gore , bide diz kapaklarımda içe dönüklük var dolgu sonrası onların görüntüsü düzelmiş oluyormu ? dizden üstü çok ince :50:

erimesin7
canım teşk ederim 3.yü neden istiyorum arası hafiften biraz daha dolgun dursun die ama inanın fotolarda kalın çıkmıs bacaklarım 2side yag enjeksiyonu canım ikincisi yag transferi adı altında ama bence oda enjeksiyon sonuçta yaglar alınıyor ama hiç dışarı çıkarılmadan aynı makina ile enjekte ediliyor

kar tanem
sağol canım yorumun için yukarıda da yazdıgım sebepten dolayı istiyorum açıkçası birde sol bacakta hafif bir oyuntu var orayada hafif bir işlem die düşünüyorum tabi ben düşünüyorumda hala fiyat almadım çok büyük bir miktar olursa belkide sadece düşünmekle kalıcam :))) tamam ekle fotonu bekliyorum canım...;))

mrb arkadaşlar biş sormak istiyorum benim pek bilgim yok bu bacak dolgusu hakkında, sanırım çeşitleri varmış silikon yağ vs. benim sormak istediğim şu benim bacaklarımda çok ince vucuduma gore , bide diz kapaklarımda içe dönüklük var dolgu sonrası onların görüntüsü düzelmiş oluyormu ? dizden üstü çok ince :50:

canım benim de diz çevremde yag birikintisi vardı amelıyatta onlarda alındı o bile başlı başına görüntüyü çok etkiliyor
bacaklarının alt tarafı ve üst tarafıda inceyse orantılı demekki bacakların mesela benim üst taraf kalın alt taraf inceydi

purplecity canım sen yanaklarına damı işlem yaptırdın ?

leydicim :)) şimdi ben buna üzülmeliyim sanırım çünkü burun estetiği yaptırdım ilk hali de var orda ve fark edilmiyor sanırım. hayır yanaklarıma bir şey yaptırmadım sadece burun. ama hala kocamaaaaan :(

burası burun konuşmak için değil biliyorum ama bu sitede sürekli konuştuğum siz varsınız ve sizin fikirleriniz benim için önemli kızlar ondan burda sordum size. bir de DELPHİNE bu burnun inecek bir yanı var mı sence????? gerçi canlı kanlı görmenden belki bir şey demek zordur ama işte böyle...

arkadaslar ben doktora hamılelık sonrası zayıflamada yagların erıyıp erımeyecegını sordum . asırı kılo vermelerde olabılır yaglar erıyebılır dedı . yanı bebek ısteyenlerın yag enjeksıyonunu hamılelık sonrası yapmasını onerıyor. bu durumda benım ıkıncı ıslem bekleyecek. artık sızın bacaklara yorum yapar dururum . sızde ınsallah kısmet olursa şişen gobegıme yorum yaparsınız:))

bu arada kızlar şimdi fotoğraf makinesini boşaltırken hatırladım, ben dün dışarıya çıkmadan önce evde kimse yokken bi foto çekmeye çalışmıştım kendi kendime :))
onu bari ekleyeyim :)

bu hali sabah şişlerin tamamen inmiş hali
bi de akşam şişmiş halini koyabilseydim çok iyi olurdu ama işte ev müsait değil, resim çekemiyorum :))

http://c1204.hizliresim.com/w/8/4784u.jpg

Cok guzel canm..ahh bende kendi bacaklarimi boyle gorcemmi acaba.sizleri gorunce bi güc aliyom tamm diyom sonra yine korkuyom:(

rüya canım ben ankarada yaptırdım ilkini diğerini bursada hayır silikon yok tatlım yorumun için ayrıca çoooooook teşekkür ederim :16:

purplecity hayır üzülme neden üzülücekmişsin ki burun şişliği yanaklarda belli olmuş biraz hepsi bu ve arkadaşın dediği gibi hemen inmez bildiğim kadarıyla hatta ilk bacak doktorum 1 senede anca oturur bile demişti biraz bekle
yanakların kötü durdugu için demedim dolgun dolgun görünüyor beğendigim için dedim ......;))

arkadaslar ben doktora hamılelık sonrası zayıflamada yagların erıyıp erımeyecegını sordum . asırı kılo vermelerde olabılır yaglar erıyebılır dedı . yanı bebek ısteyenlerın yag enjeksıyonunu hamılelık sonrası yapmasını onerıyor. bu durumda benım ıkıncı ıslem bekleyecek. artık sızın bacaklara yorum yapar dururum . sızde ınsallah kısmet olursa şişen gobegıme yorum yaparsınız:))

Bende dogum yapali bir yil oldu..herkez kilo vermeye calisirken ben almaya calisiyom olmuyo..emzirmek kilo almaya neden oluyo.simdi bekliyorum memeden kesince bacak dolgusu yapcam insallah

teşekkür ederim canım sizlerde öylesiniz yorumlarınız beni cok rahatlattı gerçekten hatta havalar iyice ısınıca cesaret edip şort falan giyip yavaş yavaş kendimi dışarıya alıştırmaya başlıcam....;)) cesaret cesaret :)))) :16:

sevcanla dün konuşunca o kadar etkilendim ki,gece kafayı yedim.napıyoruz biz dedim kendi kendime.çok zor ve uykusuz bir gece geçirdim aklıma binlerce olumsuz şey geldi.herşeyden vazgeçtim bir anda.korkuyorum kızlar.şişlerden,damarlarımıza baskı olurmu acaba,hayatım boyunca ne yaptım ben dermiyim acaba?

Back
X