Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım albüm ekledim demişsin ama göremedim
Canm neden az yag koyuldu senmi az istedin?valla ben mekadar yag varsa hepsi loyun dicem:) ince bacaklardan biktim artik..ama merak ettigim bacaklara konulan yag yine erirmi?eski halini alii bacaklar?dr.sordunmu canm
KAR TANEM senin bacakların sanki operasyon geçirmiş gibi görünüyor :) inan problem yok gibi. çok çok az bir işlemle aklındaki bacaklara kavuşursun inan.. (inşallah)
kar tanesi cektigin eziyete degmez. gayet guzeller. bence hic bulasma
ha kasınıyorum diosan yag enjektesi yaptır ama senin yerinde olsam hic kafama takmazdım![]()
kar tanesi bencede bacakların güzel kemiklerin düz sana yapılıcak işlem bence diz çevrendeki yağların alınması ve hemen dizin altındaki bölgenin hafiften dolması aşagı tarafın zaten birleşik ben başka bir sorun göremedim senin bacaklarında yaptırmasanda olur hatta sadece diz çevreni yaptırsan yine kontürü düzelmiş olur bacagın
kar tanesi bencede bacakların güzel kemiklerin düz sana yapılıcak işlem bence diz çevrendeki yağların alınması ve hemen dizin altındaki bölgenin hafiften dolması aşagı tarafın zaten birleşik ben başka bir sorun göremedim senin bacaklarında yaptırmasanda olur hatta sadece diz çevreni yaptırsan yine kontürü düzelmiş olur bacagın
Kizlar resim simdi ekleye bildim...nolur bi bakin yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.