Mrb arkadaslar öncelikle bu konu altında yazılan bütün umut dolu beklentilere dair yazıları okudum , kimsenin hevesini kırmak istemem gingerbread in durumunu okuyunca bende paylaşmak istedim durumumu, almyee arkadasımda cok umutlu kendimi hatırladım ben 2 yıl once dolgu işlemi yaptırdım 6-7 ay demeden eridi cok buyuk beklentim bir anda yalan oldu , ama değerli hocam mini karın germe yaparak alınacak yağın daha iyi olacağı konusunda ikna ederek 2. Operasyona ikna etti , çocuklu biri olarak zorda olsa bunu kabul ettim , sonrası yine aynı eridi bu o isin garantisi yok bacağım ve karnım çektiği acı ile kaldı en buyuk zararı çocuğumun bana ihtiyacı oldugu donem onunla ilgilenemedigim Icin yasadım sezeryanla bile bu kadar zorluk çekmedim ,verilen bedelleri konuşmaya gerek yok biliyorsunuz sadece tek kazancım göğüslerim onu iyi ki yaptırdım şimdi keske diyorum sadece göğüs yaptirsaydim , Yag olmadıgı Icin silikonun erime riski yok hem ben hemde esim bu durumdan cok memnun, 1 yıl Icin degisiklik istiyorsanız yaptırın ama inanın bu kadar acıya değmez , sözde 2. Operasyonda hemen kalkacaktım hatta 2 gunde kim olursa olsun en uzman doktor bile bu konuda garanti veremiyor cok araştırdım bende ama hepsi aynı yardımcı oluyorlar her konuda umut veriyor ama unutmayın bu işlerin genelinde de duygusallık var. Ciddi çarpık sorununuz yoksa ki benim yoktu doktorum ilk kontrolde vücut yapınız iyi diye de belirtmesine rağmen bu islere girdim sırf psikolojik çektiğim ve çektirdiğimle kaldım , hepinize sevgiler , herseyin gönlünüzce olması temennilerime