Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenide ya neden bu kadar sert resmen taş gibi şeyler var bacaklarımda

yazamıyorum demişsin ama belki okuyabilirsin. sertlik oluyor evet ama taş gibi diyorsun. çok ağrı diyorsun. doktorun da genelin memnun olduğu, güvenilir biri. bence sık sık ara, durumundan görüştüysen bile yine bahset. bir hafta zor yürürsün, hareketlerin kısıtlanır vs ama bu kadar acı çekmemen gerek bence.

Slm bunak baldirin eski olcusu 32 simdi sis hali 35.5 bilek 20 boy 170 cm kilo 63 fotoyu ins sisler inince koyarim

eglyy 110 cc olmasına drmu senmi karar verdin birde arkadaşım silikonun bitim yeri bellimi kas altınamı üstünemi koymuş senin bacaklar incemiydi parantezmiydi neden bu kadar çok sordum çünkü yak gel aşamasındayım silikon a kesin karar verdim ama hangi dra eşim falan umrum değil senelerdir herkezin kahrını çektim mutlu olmak istiyorum artık özür dilerim hepinizden moralim çok bozuk

Geçen hafta bacak silikonu ve ayak bileklerine yağ enjeksiyonu yaptırdım, yaptıran arkadaşlar var ise ikisini birlikte tecrübelerini paylaşmalarını rica ederim. Sonrasında neler yAşadınız?

neden böyle oldun arkadaşım ya, iyice mi eridi son halinden daha mı ince?
ne zaman yapacaklar bu ameliyatı? ne kadar geçmesi lazım?
üzüldüm ben de senin moralinin bozukluğuna.

bak arkadaşım, aklımız kadı ya, bir silikon ameliyatı daha katıldı aramıza :44:(uygun bir mimik bile bulamadım)

Geçen hafta bacak silikonu ve ayak bileklerine yağ enjeksiyonu yaptırdım, yaptıran arkadaşlar var ise ikisini birlikte tecrübelerini paylaşmalarını rica ederim. Sonrasında neler yAşadınız?

silikon yaptıran arkadaşlar gelene kadar sen bahseder misin kendinden? nasılsın? ağrın sızın var mı? problemin neydi? nerede oldun ameliyatı? çok mu oldu? kusura bakma :)

Silikon ameliyatlarında nasıl bir artış bu böyle. Aman aman. Bir de resim görsek tadından yenmeyecek. :9:

gerçekten ya, iki ay önce nerdeydiniz arkadaşlar?
neyse ben bu konuyu kapatmıştım kendi adıma, tekrar açılmak istemiyorum :19:

Sen yeniden ameliyat mı düşünüyordun yoksa? Olmadı şimdi Sen eteklerini giy gez artık. Ne ameliyatı. En azından bir yıl hiçbir şey düşünme bir yıl sonra erime durumuna göre yaptırırsın. Şimdi gayet iyi durumdalar. Sanki parasını ben ödüyorum da emir veriyormuşum gibi oldu. Kusura bakma hep iyi niyetimden:27:.

slm ocean0208 hemen hemen aynı zaman da olmuşuz benimde bir hafta oluyor ameliyatı olalı. şuan durumum gayet iyi umarım sonrasında da sıkıntı çıkmaz umarum. fakat silikon bana çok yapay geldi alışamadım bir türlü ve bacağım çok kalın oldu sanki gerçi şuan hala ödemli silikonun olduğu yerde bariz belli zamanla kasa tutunuyomuş şimdilik bunlar var sende durumlar nasıl

Sen yeniden ameliyat mı düşünüyordun yoksa? Olmadı şimdi Sen eteklerini giy gez artık. Ne ameliyatı. En azından bir yıl hiçbir şey düşünme bir yıl sonra erime durumuna göre yaptırırsın. Şimdi gayet iyi durumdalar. Sanki parasını ben ödüyorum da emir veriyormuşum gibi oldu. Kusura bakma hep iyi niyetimden:27:.

yok yok... aman düşünmeyeyim sakın. aralar açıldı ama, bana yeter napalım. ben son anda silikondan vazgeçtiğimden aklım kaldı işte...
zaten kredi çekmişim 24 ay. istediği kadar erisin, yapacak bir şey yok. :1: önümdeki plan zaten ikinci çocuk. ben artık izleyiciyim, sizi izleyeceğim :16:

neden böyle oldun arkadaşım ya, iyice mi eridi son halinden daha mı ince?
ne zaman yapacaklar bu ameliyatı? ne kadar geçmesi lazım?
üzüldüm ben de senin moralinin bozukluğuna.

hayır öyle duruyor ama çıplak ayak eh iyide topukluyla yine bildiğin çöp ben silikondan korkmuştum ama keşke direkt silikona gitseymişim yaptırmayanlar bacaklarınız çok ince değil ve çarpıklığı azsa ve zayıfsanız yağ transferi yaptırın tersiyse direkt silikon deneyim konuşuyor tatmin olmadım

bu arada teşekkür ederim :17:

hayır öyle duruyor ama çıplak ayak eh iyide topukluyla yine bildiğin çöp ben silikondan korkmuştum ama keşke direkt silikona gitseymişim yaptırmayanlar bacaklarınız çok ince değil ve çarpıklığı azsa ve zayıfsanız yağ transferi yaptırın tersiyse direkt silikon deneyim konuşuyor tatmin olmadım

çok iyi anlıyorum, ben genel olarak topuklu giymediğimden etekle elbiseyle topuklu giyip de çıkmadım. bilmiyorum nasıl olur, incelir, ama şu an kalınlığına bakmıyorum, paranteze dönmedikçe seviyorum.

Merhaba Bunak. Ben sana iki kere nerede ameliyat olduğunu sordum ama cevap vermedin. Aramızda bir gerilim falan yok değil mi? Hatırlamadığım bir anlaşmazlığımız falan olmasa gerek.

Back
X