- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
uyanmama altı saat var...
iyi geceler arkadaşlar :)
İyi geceler. Çalışmayı kötü bir şey yapan en önemli neden erken uyanmak. Sabahlar uyumak içindir dokunmasınlar bize. :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyanmama altı saat var...
iyi geceler arkadaşlar :)
eglyy 110 cc olmasına drmu senmi karar verdin birde arkadaşım silikonun bitim yeri bellimi kas altınamı üstünemi koymuş senin bacaklar incemiydi parantezmiydi neden bu kadar çok sordum çünkü yak gel aşamasındayım silikon a kesin karar verdim ama hangi dra eşim falan umrum değil senelerdir herkezin kahrını çektim mutlu olmak istiyorum artık özür dilerim hepinizden moralim çok bozuk
Benim yapay gibi bir algım olmadı, hiç hissetmiyorum dışarıdan dokunduğumda . Yağ enjekte edilen yerler ciddi mor ve çok fazla ağrıyor, birde sol bacağım çok iyi adapte oldu ama sağ bacağımda sanki silikon henüz tam oturmadı gibi bir his var. İki bacağın iyileşme süreci, adaptasyonu farklı olbailirmi acaba?slm ocean0208 hemen hemen aynı zaman da olmuşuz benimde bir hafta oluyor ameliyatı olalı. şuan durumum gayet iyi umarım sonrasında da sıkıntı çıkmaz umarum. fakat silikon bana çok yapay geldi alışamadım bir türlü ve bacağım çok kalın oldu sanki gerçi şuan hala ödemli silikonun olduğu yerde bariz belli zamanla kasa tutunuyomuş şimdilik bunlar var sende durumlar nasıl
Bir de yürüyüşün nasıl? Ben cok yavaş yürüyebiliyorum, haftaya işe başlıcam ama hızlanabilecekmiyim bilemiyorum? Senin yürümen nasıl?slm ocean0208 hemen hemen aynı zaman da olmuşuz benimde bir hafta oluyor ameliyatı olalı. şuan durumum gayet iyi umarım sonrasında da sıkıntı çıkmaz umarum. fakat silikon bana çok yapay geldi alışamadım bir türlü ve bacağım çok kalın oldu sanki gerçi şuan hala ödemli silikonun olduğu yerde bariz belli zamanla kasa tutunuyomuş şimdilik bunlar var sende durumlar nasıl
Benim yapay gibi bir algım olmadı, hiç hissetmiyorum dışarıdan dokunduğumda . Yağ enjekte edilen yerler ciddi mor ve çok fazla ağrıyor, birde sol bacağım çok iyi adapte oldu ama sağ bacağımda sanki silikon henüz tam oturmadı gibi bir his var. İki bacağın iyileşme süreci, adaptasyonu farklı olbailirmi acaba?
Bir de yürüyüşün nasıl? Ben cok yavaş yürüyebiliyorum, haftaya işe başlıcam ama hızlanabilecekmiyim bilemiyorum? Senin yürümen nasıl?
arkadaşlar affınızla ben yazamıcam bugece çünkü yan dönüpyazmak çok zor oluyor biraz iyi olayım yazarım gerçekten sizi çok seviyorum sanki tanıyormuşum gibi özlüyorum amacevap yazamıyorum hoşçakalın .
hııı sen silikon taktırmamışsın o zaman yağ enjekte edildiyse benim silikon die bahsettiğim ımplant gibi bişey yağı anlayamazsın tabi. iki bacak arasında fark olabilir bence benimde bii daha çok acıyo
hayır banada orta boy slikon implant konuldu. sadece bileklerime yağ kondu. sol ayağımla istediğim gibi hareket edebiliyorum ancak sağ bacağım implant konulan bölgeyi istediğim gibi bükemiyorum. sağ bacağımdan dolayı hızlı yürüyemiyorum. senind bu kadar fark varmıydı. birde tam olarak ne zaman ameliyat oldunbenim tam 9 gün oldu.
Az önce aynada 10 dk kadar bacaklarimi inceledim ve anladimki benimkiler ameliyatla falan duzelecek gibi degil çünkü benim bacaklarim en yukarıdan asagiya kadar parantez iniyor buna hiç bir yol çözüm olmayacaktır. Bende ameliyat fikrinden vaz geçmeye karar verdim. Öyle çok Üzgünümki niye benim bacaklarim böyle ne ailemde nede sulalemde boyle birşey yok. Ne vardı sanki küçükken farkedip doktora götürselerdi. Tabii kimin umrunda herkez arka arkaya çocuk doğurmanin pesindeymis. Birgün olsun ailemden kimse bana bacakların aceba neden böyle oldu bir çaresi varmıdır demediler. Herkez sadece giyim tarzımı elestirdi tabii ben keyfimden böyle giyiniyorumya. Çok doluyum kızlar ameliyat konusunu bir kez daha halletmisken şimdide bacaklarimdaki onarılmayacak problemi yeni farketmis olmama inanamiyorum. Sanki bacak estetiği konusunda ruyadaydim ve uyandım...
Sevgili Arkadaşlar,
Benim 1.5 yıl oldu ameliyat olalı, son birkaç aya kadar özellikle sağ bacağımda iğne batması gibi ağrılarım oluyordu, ama şu anda kalmadı. Bacaklarımından tabii ki eski bacaklarımla karşılaştırdığım zaman çok memnunum, çünkü tam bir parantezdi.... Ama biraz fazla kalın, ve kaslı buluyorum. Geçen ay Ferruh Bey'e gittim ve diz içlerime macrolane enjecte ettirdim. Şu an çok daha iyiler.... Resim ekliyorum... benden tavsiye istemeyin arkadaşlar çünkü bu işler biraz da şans meselesi...
Hepinize güzel bacaklı günler diliyorum