Bacak dolgusu yaptıran var mı?

jazebel nikli arkadaşımızın fotosuydu paylaşmak istediğim ama olmamış.sayfa numarası 571 bakmak isteyen olursa.uzaktan çok hoş ,ama yakından bakınca çok fazla kaslı duruyor,o inceceik vucutta.

Canım arkadaşım...
ben sen hatırlattıktan sonra iyice düşündüm senin bacakları. hatta tek işlemle iyi sonuç alınır gibi bir yorum yaptığımı da hatırlıyorum. yukarıdan öyle bakınca benim de öyle duruyor ama bacakları iyice sıkınca ortadaki boşluk azalıyor. eskiden benim diz içleri çıkıntılı olduğundan ben ne kadar sıkarsam sıkayım asla yanaşmazlardı birbirine ki şimdiki halini bir cok arkadaş beğeniyor artı ben de idare eder buluyorum... taytı üzerimden çıkarmamamdan belli:)

sana illa da ameliyat ol demem tabii ki. ama benim bacağım ameliyat ile de düzelmez dersen kızarım haddim olmayarak. haksızlık etme kendine. bak o doktorum programındaki kadının inanılmaz kötüydü bacakları. hiç olmazsa bizim o kadar dış taraflarda kasımız yok. doktor o kadıncağıza futbolcu bacağı seninki demişti o da ne yapsın evet demişti. senin öyle değil. ve senin bacak yapın aslında güzel. uzun en azından. istersen şöyle yap. önce aile meselelerini bi hallet sonra da bunak ın kayseride bahsettiği doktora bi ulaş. resimlerini göster. 2000 e yapıyormuş bakalım sana ne diyecek. bacak dış yanları ve diz içi alındıktan sonra bile iyi hissedeceksin.

bu arada ikide bir rahatsız etmek istemiyorumm seni ama ne yaptın eşin hala aynı mı?

Arkadaşım benim dizlerimde çıkınti olmasına rağmen birlesmiyor bir düşün ne kadar parantez olduğunu. Kendinden örnek vermissin ama benimkiyle seninkini karşılaştırmak benim adıma hadsizlik olur. Bacaklarim gerçekten çok çirkin bu forumdaki en parantez bacak. Bir tane benimkine benzeyen ameliyatli bacak görmedim heralde görmemde mümkün olmayacak.
Diğer sorunlarımıza gelince geçici olarak hallettik... bir ara yazarım sana.

Az önce aynada 10 dk kadar bacaklarimi inceledim ve anladimki benimkiler ameliyatla falan duzelecek gibi degil çünkü benim bacaklarim en yukarıdan asagiya kadar parantez iniyor buna hiç bir yol çözüm olmayacaktır. Bende ameliyat fikrinden vaz geçmeye karar verdim. Öyle çok Üzgünümki niye benim bacaklarim böyle ne ailemde nede sulalemde boyle birşey yok. Ne vardı sanki küçükken farkedip doktora götürselerdi. Tabii kimin umrunda herkez arka arkaya çocuk doğurmanin pesindeymis. Birgün olsun ailemden kimse bana bacakların aceba neden böyle oldu bir çaresi varmıdır demediler. Herkez sadece giyim tarzımı elestirdi tabii ben keyfimden böyle giyiniyorumya. Çok doluyum kızlar ameliyat konusunu bir kez daha halletmisken şimdide bacaklarimdaki onarılmayacak problemi yeni farketmis olmama inanamiyorum. Sanki bacak estetiği konusunda ruyadaydim ve uyandım...

bence önce bi kaç doktora git bırak olup olmıycanı sana onlar sölesin. bizim buna karar vermemiz doğru olmaz. ailen konusundada bu kadar sıkıntı yapma hangimizin farkedip çözüm bulmuşlar ki. öyle olsaydı şimdi hepimiz bacak düzültmeye uğraşırmıydık

Arkadaşım benim dizlerimde çıkınti olmasına rağmen birlesmiyor bir düşün ne kadar parantez olduğunu. Kendinden örnek vermissin ama benimkiyle seninkini karşılaştırmak benim adıma hadsizlik olur. Bacaklarim gerçekten çok çirkin bu forumdaki en parantez bacak. Bir tane benimkine benzeyen ameliyatli bacak görmedim heralde görmemde mümkün olmayacak.

Benim de dizlerim birleşmiyormuş sen yazınca baktım. Ama bunun önemi yok ki alt bacaktaki boşluğun dolması bile hoş bir görüntü yaratır. Derdimiz sütun gibi bacaklar değil ki istediğimiz bir şey giydiğimizde kimsenin yadırgamayacağı bacaklar. Emin ol dizlerinin iç taraftaki o çıkıntı alınıp altlara yağ konulunca gayet güzel olacak. Kötü düşününme.

benimde ayaklarımda çıkıntı olmasına rağmen birleşmiyodu ama şimdi birleşiyo. kızlar bunu bu kadar takmayın bende silikon yaptırdım birleşiyo ama hala memnun değilim çünkü kalın oldular biraz düz görünsün yeter illa birleşsin derseniz sonuç kalın oluyo. çogu kişinin bacağı birleşmiyo tam olarak. ben geçmişini pek bilmiyorum kusura bakma cnm soruyorum ama sen yağ enjeksiyonu mu yaptırmıştın yoksa silikon mu?

Benim de dizlerim birleşmiyormuş sen yazınca baktım. Ama bunun önemi yok ki alt bacaktaki boşluğun dolması bile hoş bir görüntü yaratır. Derdimiz sütun gibi bacaklar değil ki istediğimiz bir şey giydiğimizde kimsenin yadırgamayacağı bacaklar. Emin ol dizlerinin iç taraftaki o çıkıntı alınıp altlara yağ konulunca gayet güzel olacak. Kötü düşününme.

Valla bilmiyorum demekki hiç bu kadar dikkatli bakmamisim dizlerimin birlesmedigini yeni fark ettim. Ben slikonu hiç düşünmüyorum yağ enjeksiyonuda eminim benim bacaklarima yeterli gelmez moralim çok bozuldu.

jazebel nikli arkadaşımızın fotosuydu paylaşmak istediğim ama olmamış.sayfa numarası 571 bakmak isteyen olursa.uzaktan çok hoş ,ama yakından bakınca çok fazla kaslı duruyor,o inceceik vucutta.

Evet kalın duruyormuş. Aman ne olacak dünyaca ünlü yıldız Britney Spearsın bacakları da kalın duruyor. Ama kadın güzel mmi güzel. O da mı silikon yaptırdı acaba. Parantez durmasın da kalın olsun bir şey olmaz.

$1355415826_britney-spears-zoom.webp

İkicanımvar bak eklediğim resimdeki kadının da dizleri birleşmiyor. Dizlerin birleşmemesi daha iyi diğer türlü baldırlar kadın demektir. Ay neye taktın sen. Resmen dert aramışsın kendine az daha ben de karamsar oluyodum.

benimde ayaklarımda çıkıntı olmasına rağmen birleşmiyodu ama şimdi birleşiyo. kızlar bunu bu kadar takmayın bende silikon yaptırdım birleşiyo ama hala memnun değilim çünkü kalın oldular biraz düz görünsün yeter illa birleşsin derseniz sonuç kalın oluyo. çogu kişinin bacağı birleşmiyo tam olarak. ben geçmişini pek bilmiyorum kusura bakma cnm soruyorum ama sen yağ enjeksiyonu mu yaptırmıştın yoksa silikon mu?

Arkadaşım ben daha önce hiç yaptirmadim. 1 haziranda yağ enjeksiyonuyla ameliyat randevum var ben silikon düşünmüyorum çocuklarımla çok zor olur heralde yağ da bana yeterli olmaz.

İkicanımvar bak eklediğim resimdeki kadının da dizleri birleşmiyor. Dizlerin birleşmemesi daha iyi diğer türlü baldırlar kadın demektir. Ay neye taktın sen. Resmen dert aramışsın kendine az daha ben de karamsar oluyodum.

Fark ettinmi fotoğraftaki kadının alt bacağı parantez değil işte kadın o kısımdan kurtarıyor

Fark ettinmi fotoğraftaki kadının alt bacağı parantez değil işte kadın o kısımdan kurtarıyor

Belki bana kızacaksın ama ben sana montajla bacak yaptım. Sadece diziçlerini aldım ve alt bacağına yağ koydum buna rağmen gayet iyi oldu bi de doktorun yapacaklarını düşün. Yollayayım mı resmi? Yoksa susup resminle oynadığım için azarlamanı mı dinleyeyim? :16:

Arkadaşım ben daha önce hiç yaptirmadim. 1 haziranda yağ enjeksiyonuyla ameliyat randevum var ben silikon düşünmüyorum çocuklarımla çok zor olur heralde yağ da bana yeterli olmaz.[/

hemen hemen aynı iyileşme süreleri ama yağ daha doğal bi yöntem tabiki ama bence biraz yağ bile daha iyi gösterebilir. tabiki tercih senin cnm umarım istediğin gibi olur. mesela ben şuan yaptırmasaydımda olurmuş die düşünüyorum şuan şiş biliyorum ama genede bana kalın olacakmış gibi geliyo belki çıkarttırırım bile kışın. biraz fazla takıntı yaptık bu bacak meselesini heralde her güzelin bi kusuru vardır bizimkide bu olsun kızlar boşverin yaptıramasakta kalan sahalar bize yeter bence bu kadar kendimizi üzmeye moralimizi bozmaya değmez

Belki bana kızacaksın ama ben sana montajla bacak yaptım. Sadece diziçlerini aldım ve alt bacağına yağ koydum buna rağmen gayet iyi oldu bi de doktorun yapacaklarını düşün. Yollayayım mı resmi? Yoksa susup resminle oynadığım için azarlamanı mı dinleyeyim? :16:

Gönder gönder :))

Az önce aynada 10 dk kadar bacaklarimi inceledim ve anladimki benimkiler ameliyatla falan duzelecek gibi degil çünkü benim bacaklarim en yukarıdan asagiya kadar parantez iniyor buna hiç bir yol çözüm olmayacaktır. Bende ameliyat fikrinden vaz geçmeye karar verdim. Öyle çok Üzgünümki niye benim bacaklarim böyle ne ailemde nede sulalemde boyle birşey yok. Ne vardı sanki küçükken farkedip doktora götürselerdi. Tabii kimin umrunda herkez arka arkaya çocuk doğurmanin pesindeymis. Birgün olsun ailemden kimse bana bacakların aceba neden böyle oldu bir çaresi varmıdır demediler. Herkez sadece giyim tarzımı elestirdi tabii ben keyfimden böyle giyiniyorumya. Çok doluyum kızlar ameliyat konusunu bir kez daha halletmisken şimdide bacaklarimdaki onarılmayacak problemi yeni farketmis olmama inanamiyorum. Sanki bacak estetiği konusunda ruyadaydim ve uyandım...

Slm ikicanımvar üzülme arkadaşım en azından o bacaklarınla yürüyebiliyorsun bir de o açidan bak belki bizim gibi bacaklara sahip olupda yürümek isteyen o kadar çok insan vardırki çok şükür sen yürüyebiliyorsun yürüyemeyen o kadar çok insan varki hayata bu açıdan da bak bence çünkü ben çok hareketli bir insanım su ameliyattan sonra yürümenin ve bacaklarımın kıymetimi bir daha ıyı anladım ailenle birlikte Allah'dan sana sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum

Back
X