Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba kızlar yaklaşık iki yıldır sessiz ziyaretçi olarak neredeyse bu konu ile ilgili tüm sayfaları okuyan;üzülenlerle üzülüp, başarıp mutlu olanların heyecanını ve sonrasındaki sevinçlerini kendi sewincim gibi hisseden,hiç tanımadığım insanlar için Allahım inş. erimez filancanın ki diye dua eden yüzlerce kişiden sadece biriyim.. :)
Bu yazıyı yazmamdaki sebep yıllar yılı üzülüp çaresi yok sandığım anda tesadüfen bulduğum bu site ve bu formda tüm içtenlikleriyle yaşanan ve yaşanacak her şeyi bir kardeş bir dost içtenliğiyle yansıtan bi çok insana cesaret veren,yüreklendiren ve kendileri gibi başlarının da mutlu olmasını bu dertten kurtulmasına yardımcı olmaya çalışan onca güzel yürekli insana duyduğum vefa borcu..
Ewet vefa borcu çünkü bende bugün bu ameliyatı olduysam şu an adlarının yazamadığım ama zamanın da tek tek sıkıntılarını oldukları dr ları not alıp onlarla iyileşme süreçlerini takip ettiğim sonuçları görüp hayrnalıkla izlediğim insanlar sayesinde...
İlk başta kendimi ikna etmem gerekti ya olmazsa değmezse o kadar para wereceksin insanlardan bunu nasıl gizliyceksin..Sonra eşim olur mu öyle şey ne gerek war..hayatta razı olmam v.s v.s karar werdim caydım karar werdim caydım sonra gözümü karartmaya karar werdim nolucakki dedim nolursa olsun en fazla denedim olmadı derim..caydığım anlarda alışverişe gidip sadece geniş kesim pantolonları denemek deneyip yakışmayan pantolonlarla kabinden çıkmamak en fenasıda sanırım yolda yürürken camda gördüm eğri bacakların verdiği üzüntüydü..
denizi v.s hiç saymıyorum bile..çünkü kız arkadaşlarımın yanında bile etek giyememişimdir yıllardır ..topuklu ayakkabı ile pantolon kullanmamaya özen göstermişimdir bu daha da belirgin hale getiriyor diye..kısacası bu forumdaki herkes birbirini bu konularda çok iyi anlayabildiği için o "eksiklik"duygusu gerçekten insanın gözünü karartıyormuş..iyiki de karartmış.. :)
ikna olmayan eşime sen bilirsin ister karşımda olur senden gizli yaptırmamı izlersin istersen yanımdaolur bana desek olursun kafrar senin dedim sanırım tırstı :) gözü karar olduğumu bildiği için sonrasında kedni sordu hep ne zman düşünüyosun hangi ay vs derken bu forumda adını çokça duyduğum ve memnuniyet oranı çok yüksek olan ankaradaki malum dr ile iletişime geçtim ama 2500 olan ücret yazdan beri kliniğinde yapmadığı özel hastanede yapma zorunluluğundan ötürü 4000 tlCİK :) oluwermişti eşim sorun çıkartır sandım ona da peki dedi Allahım dedim ne büyüksün :)neyse

6 şubat tarihi için randewu aldığımda heyecandan ölcektm sanki önce telefonla konuştuk ben şehir dışından geleceğim için muayenenin ve operasyonun aynı gün olması gerekiyordu onu da hallettik ben tahlilileri olup gittim sabah 7 de hastanedeydim 9 da operasyon wardı..ilk başta hemşire bi önlüğümsü bişi bone vs getirdi üstümü çıkartmamı ve sadece alt çamaşırımın kalmasını istedi o an biraz fena oldum halbuki okumuştum :) ama yaşamak başkaymış neyse arkadan bağlanan bişi diğerlerinin yazdığı gibi sonra baş hemşire dahil olmak üzere ara ara 5-6 hemşire gelip geçmiş olsun ihtiyacınız warmı ziyareti yaptı :) ew oturmasına gitmiş gibi hissettim sonra duygu hemşire geldi drun klinikten hemşiresi çok kibar çok naif ve inanın sizin o ortamdan en az düzeyde etkilenmeniz için kendini parçalayan bi tip..yaşayacaklarımı anlattı hastalarda alınan sonuçları vs. sonrasında ameliyat kadar hazırlık süresi sürüyor dedi bizim için enfeksiyon riskini engellemek çok önemli hazırlık aşamasında sadece siz ve ben olcam endişe etmeyin elimden geldiğince seri olcam diyerek rahatlattı..sonra dr bey geldiilk kez karşılaştık telefoon görüşmeleri haricinde zaten telefondada güwen wermişti hemen arayıp ilgilenmesi filan iyi gelmişti bana..
dr bey elinde kalemlerle önce yağ konulacak yerleri çizdi bende fazlalıkta vardı diziçinde onmu işaretledi sonra alınacak yerleri çizdi göbek popo çevresinden ben boxer giymiştim çok fazla tedirgin olmadım popo çizgisinin altından alcam dedi iz kalmasın diye zaten yağ açısındnda problem yoktu hazırlanıyodum kaç aydır homini gırtlak :) welhasılı muayne bitti foto çekti önceki halini sonra sedye geldi ve ameliyathaneye gittim..
duygu hemşire ordaydı oraya girerkende hoşgeldin geçmiş olsun faslı walla bi tuhaf oldum :) herkes ilgilenince neyse bayıltmamalarınınn sebebi hemşireye yardımcı olabilmek miş yere yeşil bi örtü serdi üstüne çıktım çamaşır ve önlük çıktı en zor anı o andı ama dedim kendi kendime biticek en fazla 10 dk sürecek sık dişini ne sen onu göreceksin bi daha ne de o seni ...
zaten o da özür dileye dileye bi hal oldu işlemi yaparken kusura bakmayın bitiyo zorunlu bişi bu eller ensede bi yere değmeden o nerdeyse boyundan aşağısını parmaklar dahil batikonladı ayagıma çorabımsı bişi giydirdi bikini bölgesini ve göğsü kapadı dr geldi..anestezistle sigara içki vs kullanılan ilaçlar soruldu zaten kullanmıyorumhiç birini 1-2 dk konuştuk nasıl uyudum ne zman uyudum hatırlamıyorum :) uyandığımda odadaydım varis çorabı giyilmiş halde sonra dr geldi hayal meyal hatırlıyorum başarılı geçtiğini 430cc yağ aldığını filan söyledi ama flu oralar :) neyse 12 de çıkmış oldum ameliyattan sanırım 1.5-2 saat sürdü..ilk bi kaç saat hafif sızı wardı bi de dikiş atılan yerlerden sızıntı o da normalmiş zaten..4.saatte 2 kez kalkmayı denedim gözüm karardı başarısız oldum 3.de başardım kendim giyindim ve yürüyerek çıktım hastaneden :)

sonrasında sizinde okuduğunuz bi lahmacun hikayesi vardı çıkınca yemeye gitmişti filan :) o ne ki beni duysanız ipek yuh dersiniz ankaradan o gün arabamızla dönecektik ama çok yakın bi arkadaşımında 5 gün sonra düğünü war eşim avmde bişiler bakacaktı kendine güya bende arabada dinlenecektim dedim içerde otururum yavaş yavaş yürüyerek girdim sonrasında ne mi oldu 2 saat gezmişim :)) walla normal insan yürüyüşü olmasa da ağır ağır yürüyerek ama dışardan da çok farkedilmeden alışveri yaptım bi güzel dar dar kotlar aldım deneyemesemde varis çorabından topuklu ayakkabılar :) 8.5 da yola çıkıp 3 gibi ewde oldum oldum olmasına da sonraki 3 gün acısı çıktı :) kısa ve uzun süreli baygınlıklarım oldu ayağa kalkınca hiç birinde yalnız değildim şükür ilk 3 gün oturup kalkarken yardım gerekti 4. gün kendim kalkabildim 5.gün otobüse binip arkadaşımın düğününe gidebildim ama yaklarım baya şişmişti tüm gün onla kuaför ws peşindeydim varis çorabınıçıkarttım çok sıkınca akşam oynadım kurtlarımı döktüm ertesi gün otobüsle geri döndüm 5 saatlik yoldan ordada kimse anlamadı burktum dedim bileğimi :)
bugün 10.gün çok şükür baya iyiyim tabi sık sık dinlendiriyorum ayaklarımı..demem o ki korkmayın o kadar bu operasyondan ben bbeğimi de sezeryanla doğurup çabucak kalkmak için çabalamıştım yatabilen biri değilim o da çok işime yaradı sanırım bu ewrede şimdi bacaklarımda ve vücudumda ödem olsada bacaklarım birleşiyo çok şükür inş. hiç erimez erise bile diğerlerinin dediği gibi kalan eskisinden iyi olacağı için inş. pişman olmuycam :) az bi cesaret kızlar korkmayın inanın hepi topu sayılı zaman kafanızda büyüttüğünüz kadar zor her şey büyütmeyin yeter..inş. hepinizin gönlüne göre sonuçlanır operasyonlarınız ve çok kolay atlatır asla da pişman olmazssınız ..çok teş.ederim bilgilerini paylaşanlara inş. başkalarının yazdıklarının beni cesaretlendirdiği gibi benimkide bi kişiye bile olsa cesaret werir ve sizde kurtulursunuz ..öpüyorum sevgiyle..sormak istediğiniz bişi olursa cewaplarım:)[/QUOTE]
 
yorumun bile dr yorumu gibi olmuş arkadaşım.bende tam dr hanım keşke dizlerimin orayıda inceltseydi biraz diye düşünüyordum.bugünlük başka ameliyata girme bence,yeterince yorulmuşsundur.resmi kızım akşam saatlerinde çekince vede tlfndan olunca flaş parlama yaptı.sonra güzelbacaklarımın daha net fotosunu koyarım sana zahmet onlarıda bir hal yoluna koyarsın belki.:16:

Tabiki onları da hallederim. İşim bu. :9:
 
İkicanımvar heyeccanla okudum yazıyı. Sana mı gönderdi bu yazıyı yeni mi ameliyat oldu. Şu an onuncu günü mü. Yağ dolgusu yapıldıysa neden dikiş atıldı. Neden gelmiyor buraya, nerde şimdi. Ay heyecanlandım. :))) Ayrıca 2500den nasıl fırlamış 4000e. O paraya yaptırırdım ne güzel. :( Şuanda da 4500 di mi. oo ben yaptırana kadar 5000i geçer. ben parayı denkleştirdikçe onlar zam yapar böyle bir kısır döngüye gireriz. :)
 
Son düzenleme:
İkicanımvar heyeccanla okudum yazıyı. Sana mı gönderdi bu yazıyı yeni mi ameliyat oldu. Şu an onuncu günü mü. Yağ dolgusu yapıldıysa neden dikiş atıldı. Neden gelmiyor buraya, nerde şimdi. Ay heyecanlandım. :))) Ayrıca 2500den nasıl fırlamış 4000e. O paraya yaptırırdım ne güzel. :( Şuanda da 4500 di mi. oo ben yaptırana kadar 5000i geçer. ben parayı denkleştirdikçe onlar zam yapar böyle bir kısır döngüye gireriz. :)


vanillasky, karışmak değil de merakımdan soruyorum. sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. para mı biriktiriyorsun? dediğin gibi birikene kadar ücret yükseliyor. kredi çekmeyi düşünmüyor musun?

sen bir doktor belirledin mi kafanda? bursadaki merkez de sık sık kampanya yapıyor
 
vanillasky, karışmak değil de merakımdan soruyorum. sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. para mı biriktiriyorsun? dediğin gibi birikene kadar ücret yükseliyor. kredi çekmeyi düşünmüyor musun?

sen bir doktor belirledin mi kafanda? bursadaki merkez de sık sık kampanya yapıyor

:) Çalışmıyorum ben canım asgari ücretle geçiniyorum. Kredi çeksem aylık ödeme miktarı beni aşar. Azar azar ödesem 4000 kredi çekiyorsun 5000 olarak geri ödüyorsun o da zarar hep. Şimdi memleketimdeyim iş sezonu açıldı burda çalışıp yarısını denkleştiririm. Üstünü de borç alır tamamlarım belki. Ben ankarada olucam ikicanımvarla aynı doktora. Hele bi şu yaz çıksın belli olacak benim durumum.

Bursadakinin kampanya yaptığını bilmiyordum. O doktor nedense bana samimi gelmiyor. bir ara ismi çok geçmeye başlayınca fiyatına ciddi ölçüde zam yapmıştı. hem Ankarada olursam en azından yol masrafından da kurtulucam.
 
silikon yaptıran arkadaşlar bu sayfalara bakabilirmisiniz lütfen bacaklarınız jezabelinkine benziyorsa süper özellikle samimi arkadaşım benziyormu? (sen foto koyamadığın için dedim)

Canim suan izmirde degilim ara ara cepten giriyorum ama resim goremiyorm izmire gidince soz bakip cvp yazarim;)
 
İpekce ne guzel yazmis paylastii. İci. Teskuurler iki animvar. Yine umutlandimm okuyunca bu tarz seyleri mutlu oluorum .

Bi yandanda ak gibi profesyonel birine amelyat olan cennetz var korkuorum...

Acaba doktorlarla deilde kislerle mi alakali yaa.. Bende hf ye bu aralar daha cok taktim kafayi. Sanki ondan ii elektrik aldim gibi gormeden :D

Havalar sogusun istiorum yaz geldi benim kabuslarim basladi:(
 
Göbekten alinacagıni sana doktor mu söyledi? Şundan soruyorum, zayıfım demissin de, ben de kilolu olmasam da göbekliyim, doktor basenlerime bakarken ben karnimdan neden almıyorsunuz dedim, bu gobek yag degil dogum sonrası kas sarkmasıymis, anlayacagin kurtulamadim, bir de üstüne kilo alinca hepsi karnıma gitti. Moralim bozuldu.
Umarim senin göbeğin yağdır da kurtulursun :)

selam,
benim göbek yağdır:) sağlam göbek yaptım:) başka yerde yağ bulamaz zaten. ameliyattan sonra dikkat edeceğim. yağ enjeksiyonu daha mı ağrılı, kaç günde ağrılar geçiyor, doktor 10. gün denize girersin demişti . çok mu iyimser yaklaşmış?
 
merhaba kızlar yaklaşık iki yıldır sessiz ziyaretçi olarak neredeyse bu konu ile ilgili tüm sayfaları okuyan;üzülenlerle üzülüp, başarıp mutlu olanların heyecanını ve sonrasındaki sevinçlerini kendi sewincim gibi hisseden,hiç tanımadığım insanlar için Allahım inş. erimez filancanın ki diye dua eden yüzlerce kişiden sadece biriyim.. :)
Bu yazıyı yazmamdaki sebep yıllar yılı üzülüp çaresi yok sandığım anda tesadüfen bulduğum bu site ve bu formda tüm içtenlikleriyle yaşanan ve yaşanacak her şeyi bir kardeş bir dost içtenliğiyle yansıtan bi çok insana cesaret veren,yüreklendiren ve kendileri gibi başlarının da mutlu olmasını bu dertten kurtulmasına yardımcı olmaya çalışan onca güzel yürekli insana duyduğum vefa borcu..
Ewet vefa borcu çünkü bende bugün bu ameliyatı olduysam şu an adlarının yazamadığım ama zamanın da tek tek sıkıntılarını oldukları dr ları not alıp onlarla iyileşme süreçlerini takip ettiğim sonuçları görüp hayrnalıkla izlediğim insanlar sayesinde...
İlk başta kendimi ikna etmem gerekti ya olmazsa değmezse o kadar para wereceksin insanlardan bunu nasıl gizliyceksin..Sonra eşim olur mu öyle şey ne gerek war..hayatta razı olmam v.s v.s karar werdim caydım karar werdim caydım sonra gözümü karartmaya karar werdim nolucakki dedim nolursa olsun en fazla denedim olmadı derim..caydığım anlarda alışverişe gidip sadece geniş kesim pantolonları denemek deneyip yakışmayan pantolonlarla kabinden çıkmamak en fenasıda sanırım yolda yürürken camda gördüm eğri bacakların verdiği üzüntüydü..
denizi v.s hiç saymıyorum bile..çünkü kız arkadaşlarımın yanında bile etek giyememişimdir yıllardır ..topuklu ayakkabı ile pantolon kullanmamaya özen göstermişimdir bu daha da belirgin hale getiriyor diye..kısacası bu forumdaki herkes birbirini bu konularda çok iyi anlayabildiği için o "eksiklik"duygusu gerçekten insanın gözünü karartıyormuş..iyiki de karartmış.. :)
ikna olmayan eşime sen bilirsin ister karşımda olur senden gizli yaptırmamı izlersin istersen yanımdaolur bana desek olursun kafrar senin dedim sanırım tırstı :) gözü karar olduğumu bildiği için sonrasında kedni sordu hep ne zman düşünüyosun hangi ay vs derken bu forumda adını çokça duyduğum ve memnuniyet oranı çok yüksek olan ankaradaki malum dr ile iletişime geçtim ama 2500 olan ücret yazdan beri kliniğinde yapmadığı özel hastanede yapma zorunluluğundan ötürü 4000 tlCİK :) oluwermişti eşim sorun çıkartır sandım ona da peki dedi Allahım dedim ne büyüksün :)neyse

6 şubat tarihi için randewu aldığımda heyecandan ölcektm sanki önce telefonla konuştuk ben şehir dışından geleceğim için muayenenin ve operasyonun aynı gün olması gerekiyordu onu da hallettik ben tahlilileri olup gittim sabah 7 de hastanedeydim 9 da operasyon wardı..ilk başta hemşire bi önlüğümsü bişi bone vs getirdi üstümü çıkartmamı ve sadece alt çamaşırımın kalmasını istedi o an biraz fena oldum halbuki okumuştum :) ama yaşamak başkaymış neyse arkadan bağlanan bişi diğerlerinin yazdığı gibi sonra baş hemşire dahil olmak üzere ara ara 5-6 hemşire gelip geçmiş olsun ihtiyacınız warmı ziyareti yaptı :) ew oturmasına gitmiş gibi hissettim sonra duygu hemşire geldi drun klinikten hemşiresi çok kibar çok naif ve inanın sizin o ortamdan en az düzeyde etkilenmeniz için kendini parçalayan bi tip..yaşayacaklarımı anlattı hastalarda alınan sonuçları vs. sonrasında ameliyat kadar hazırlık süresi sürüyor dedi bizim için enfeksiyon riskini engellemek çok önemli hazırlık aşamasında sadece siz ve ben olcam endişe etmeyin elimden geldiğince seri olcam diyerek rahatlattı..sonra dr bey geldiilk kez karşılaştık telefoon görüşmeleri haricinde zaten telefondada güwen wermişti hemen arayıp ilgilenmesi filan iyi gelmişti bana..
dr bey elinde kalemlerle önce yağ konulacak yerleri çizdi bende fazlalıkta vardı diziçinde onmu işaretledi sonra alınacak yerleri çizdi göbek popo çevresinden ben boxer giymiştim çok fazla tedirgin olmadım popo çizgisinin altından alcam dedi iz kalmasın diye zaten yağ açısındnda problem yoktu hazırlanıyodum kaç aydır homini gırtlak :) welhasılı muayne bitti foto çekti önceki halini sonra sedye geldi ve ameliyathaneye gittim..
duygu hemşire ordaydı oraya girerkende hoşgeldin geçmiş olsun faslı walla bi tuhaf oldum :) herkes ilgilenince neyse bayıltmamalarınınn sebebi hemşireye yardımcı olabilmek miş yere yeşil bi örtü serdi üstüne çıktım çamaşır ve önlük çıktı en zor anı o andı ama dedim kendi kendime biticek en fazla 10 dk sürecek sık dişini ne sen onu göreceksin bi daha ne de o seni ...
zaten o da özür dileye dileye bi hal oldu işlemi yaparken kusura bakmayın bitiyo zorunlu bişi bu eller ensede bi yere değmeden o nerdeyse boyundan aşağısını parmaklar dahil batikonladı ayagıma çorabımsı bişi giydirdi bikini bölgesini ve göğsü kapadı dr geldi..anestezistle sigara içki vs kullanılan ilaçlar soruldu zaten kullanmıyorumhiç birini 1-2 dk konuştuk nasıl uyudum ne zman uyudum hatırlamıyorum :) uyandığımda odadaydım varis çorabı giyilmiş halde sonra dr geldi hayal meyal hatırlıyorum başarılı geçtiğini 430cc yağ aldığını filan söyledi ama flu oralar :) neyse 12 de çıkmış oldum ameliyattan sanırım 1.5-2 saat sürdü..ilk bi kaç saat hafif sızı wardı bi de dikiş atılan yerlerden sızıntı o da normalmiş zaten..4.saatte 2 kez kalkmayı denedim gözüm karardı başarısız oldum 3.de başardım kendim giyindim ve yürüyerek çıktım hastaneden :)

sonrasında sizinde okuduğunuz bi lahmacun hikayesi vardı çıkınca yemeye gitmişti filan :) o ne ki beni duysanız ipek yuh dersiniz ankaradan o gün arabamızla dönecektik ama çok yakın bi arkadaşımında 5 gün sonra düğünü war eşim avmde bişiler bakacaktı kendine güya bende arabada dinlenecektim dedim içerde otururum yavaş yavaş yürüyerek girdim sonrasında ne mi oldu 2 saat gezmişim :)) walla normal insan yürüyüşü olmasa da ağır ağır yürüyerek ama dışardan da çok farkedilmeden alışveri yaptım bi güzel dar dar kotlar aldım deneyemesemde varis çorabından topuklu ayakkabılar :) 8.5 da yola çıkıp 3 gibi ewde oldum oldum olmasına da sonraki 3 gün acısı çıktı :) kısa ve uzun süreli baygınlıklarım oldu ayağa kalkınca hiç birinde yalnız değildim şükür ilk 3 gün oturup kalkarken yardım gerekti 4. gün kendim kalkabildim 5.gün otobüse binip arkadaşımın düğününe gidebildim ama yaklarım baya şişmişti tüm gün onla kuaför ws peşindeydim varis çorabınıçıkarttım çok sıkınca akşam oynadım kurtlarımı döktüm ertesi gün otobüsle geri döndüm 5 saatlik yoldan ordada kimse anlamadı burktum dedim bileğimi :)
bugün 10.gün çok şükür baya iyiyim tabi sık sık dinlendiriyorum ayaklarımı..demem o ki korkmayın o kadar bu operasyondan ben bbeğimi de sezeryanla doğurup çabucak kalkmak için çabalamıştım yatabilen biri değilim o da çok işime yaradı sanırım bu ewrede şimdi bacaklarımda ve vücudumda ödem olsada bacaklarım birleşiyo çok şükür inş. hiç erimez erise bile diğerlerinin dediği gibi kalan eskisinden iyi olacağı için inş. pişman olmuycam :) az bi cesaret kızlar korkmayın inanın hepi topu sayılı zaman kafanızda büyüttüğünüz kadar zor her şey büyütmeyin yeter..inş. hepinizin gönlüne göre sonuçlanır operasyonlarınız ve çok kolay atlatır asla da pişman olmazssınız ..çok teş.ederim bilgilerini paylaşanlara inş. başkalarının yazdıklarının beni cesaretlendirdiği gibi benimkide bi kişiye bile olsa cesaret werir ve sizde kurtulursunuz ..öpüyorum sevgiyle..sormak istediğiniz bişi olursa cewaplarım:)
[/QUOTE]



merak ettiğim çoğu şeyi yazmışsın canım, çok teşekkürler. ne güzel atlatmışsın, darısı başımıza. morluklar ne kadar sürdü, ne kadar süre çorap giydin, yağ alınan yerler şu an nasıl görünüyor yazabilir misin.
 
İkicanımvar heyeccanla okudum yazıyı. Sana mı gönderdi bu yazıyı yeni mi ameliyat oldu. Şu an onuncu günü mü. Yağ dolgusu yapıldıysa neden dikiş atıldı. Neden gelmiyor buraya, nerde şimdi. Ay heyecanlandım. :))) Ayrıca 2500den nasıl fırlamış 4000e. O paraya yaptırırdım ne güzel. :( Şuanda da 4500 di mi. oo ben yaptırana kadar 5000i geçer. ben parayı denkleştirdikçe onlar zam yapar böyle bir kısır döngüye gireriz. :)


Bu yazıyı bana göndermedi. ben bugün eski sayfalara bakarken bu mesajı buldum ve biz ameliyat olacaklara faydası olur diye düşünerek buraya alıntı yaptım. Çocuklarla uğraşıyordum sonraki mesajlarını okuyamadim sonrasında neler oldu birazdan okuyacağım. Bu arada ANGALEM nikli bir arkadasta bizim doktora ameliyat olmuş sağolsun 3 yıl sonra bile girip mesaj yazmış. Bacaklarınin ilk günkü ile aynı durumda olduğunu belirtmiş. Hala çok mutluyum bacaklarimda değişen hiç bişey yok diye yazmış.
Fiyat artışına gelince doktor 2500 tlye kendi kliniginde yapıyormuş sanirim yasaklanmış ve özel bir hastaneyle anlasip ameliyatları orada yapmaya başlamış anlayacağın fiyat farkını hastane aliyormus.
Bu arada yağ transferinde yağ alınan yerlere dikiş atılıyor. Ama enjejte edilen yerlerde dikiş oluyormu onu bende bilmiyorum.
 
Arkadaşlar slm, 3 hafta geçti ameliyat olalı. Düşününce kendi kendime ne kadar da çabuk geçiyo
r zaman diyorum. Bir anda muayeneye karar verdim, üzerinden 1 hafta geçtikten sonra da ameliyata:)
Morlukları soran olmuş. Benim bugün itibariyle morluklarım geçti sayılır. Çok az kaldı. Tahminimce ve diğer arkadaşlardan da duyduğum kadarıyla morluklar tam olarak 1 ayda geçiyor.

Normal yaşantıma devam diyorum, sadece uzun süre sabit durunca ve çok dolaşınca biraz ağrıyor. Ağrı değilde yorgunluk oluyor diyelim. Ama bu durum benle alakalı da olabilir. Çünkü eskidende çok dolaşınca bacaklarım ağrırdı.

Uzun uzun yazan arkadaşın dediği gibi yağ enjeksiyonu gerçekten çok zorlu bir süreç değilmiş.Tabi kişiden kişiye değişebilir. Ben kendi deneyimlerime dayanarak sürecin çok kolay geçtiğini, hatta ikinci bir ameliyatı da düşünebilecek rahatlıkta olduğumu söylebilirim. Sadece beni düşündüren tek şey enfeksiyon riski olacaktır.
Buradan okuduklarımdan gördüğüm şu ki, dertlerimiz, düşüncelerimiz, yaşadıklarmız, hayallerimiz aynı. Bu nedenle bende en azından kendinize bir şans vermenizi dilerim. Tabi imkanlarınız elveriyorsa. Çünkü bende yola bu bakış açısıyla çıktım, bir kez deneyeceğim hiç denemezsem sonucu billemem ve hep elbise giyenlere imrenerek bakarım dedim. Bir kez olsun deneyeceğim ve sonucu göreceğim dedim. İşte bu da benim dönüm noktam oldu:))

Umarım buradaki herkesin hayalleri gerçek olur:))) Sevgilerle...
 
:21:
Bu yazıyı bana göndermedi. ben bugün eski sayfalara bakarken bu mesajı buldum ve biz ameliyat olacaklara faydası olur diye düşünerek buraya alıntı yaptım. Çocuklarla uğraşıyordum sonraki mesajlarını okuyamadim sonrasında neler oldu birazdan okuyacağım. Bu arada ANGALEM nikli bir arkadasta bizim doktora ameliyat olmuş sağolsun 3 yıl sonra bile girip mesaj yazmış. Bacaklarınin ilk günkü ile aynı durumda olduğunu belirtmiş. Hala çok mutluyum bacaklarimda değişen hiç bişey yok diye yazmış.
Fiyat artışına gelince doktor 2500 tlye kendi kliniginde yapıyormuş sanirim yasaklanmış ve özel bir hastaneyle anlasip ameliyatları orada yapmaya başlamış anlayacağın fiyat farkını hastane aliyormus.
Bu arada yağ transferinde yağ alınan yerlere dikiş atılıyor. Ama enjejte edilen yerlerde dikiş oluyormu onu bende bilmiyorum.

Bana hiç dikiş atılmadı kiiii:)))
 
Ben dikiş atılıyor diye biliyordum. Hatta youtube dan falan izledigimdede dikiş attıklarını görmüştüm.

Kanüller küçük ya da ince olduğunda dikişe gerek yok demişti bana ki hakikaten de bende hiç dikiş yoktu. Ama kişiden kişiye fark ediyordur muhakkak
 
Kanüller küçük ya da ince olduğunda dikişe gerek yok demişti bana ki hakikaten de bende hiç dikiş yoktu. Ama kişiden kişiye fark ediyordur muhakkak

ben seninki normal yağ enjeksiyonu die biliyodum yağ transferimi seninkide. dikiş olmaması çok iyi. eğer silikonları çıkarttırırsam bende yağ transferi düşünüyorum ama hiç yağım yok:( genede biyerlerden alınabiliyomudur acaba. ve sen memnun kaldın mı ondada erime oluyo mu. bide doktorun kim acaba. biraz fazla soru sordum ama :)
 
ben seninki normal yağ enjeksiyonu die biliyodum yağ transferimi seninkide. dikiş olmaması çok iyi. eğer silikonları çıkarttırırsam bende yağ transferi düşünüyorum ama hiç yağım yok:( genede biyerlerden alınabiliyomudur acaba. ve sen memnun kaldın mı ondada erime oluyo mu. bide doktorun kim acaba. biraz fazla soru sordum ama :)


benim bildiğim yağ enjeksiyonu da yağ transferi sonuçta, bir yerden alıp bir yere veriyor. yağ bulma doktorun becerisi bence, çünkü beni sende yağ yok diye gönderen doktor da olmuştu, gerçi şimdiki durumumda iki kişiye bacak çıkar, o ayrı.
ama senin de kilon çok azmış arkadaşım, kızma bana lütfen, ben de öyle olmak isterdim, sadece işlem için dedim :)
 
Back
X