Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim bildiğim yağ enjeksiyonu da yağ transferi sonuçta, bir yerden alıp bir yere veriyor. yağ bulma doktorun becerisi bence, çünkü beni sende yağ yok diye gönderen doktor da olmuştu, gerçi şimdiki durumumda iki kişiye bacak çıkar, o ayrı.
ama senin de kilon çok azmış arkadaşım, kızma bana lütfen, ben de öyle olmak isterdim, sadece işlem için dedim :)

yenide göbeğin için bol bol mekik çek arkadaşım.hem yağlarınıda riske atmamış olursun.

benim bildiğim yağ enjeksiyonu da yağ transferi sonuçta, bir yerden alıp bir yere veriyor. yağ bulma doktorun becerisi bence, çünkü beni sende yağ yok diye gönderen doktor da olmuştu, gerçi şimdiki durumumda iki kişiye bacak çıkar, o ayrı.
ama senin de kilon çok azmış arkadaşım, kızma bana lütfen, ben de öyle olmak isterdim, sadece işlem için dedim :)

yok cnm neden kızayım zayıfım gerçekten memnunumda halimden ama azcık yağ olsaydı şu işlem için fena olmazdı:) benim bacaklarda öyle şuan ama inmeye başladı yavaş yavaş. ben ikiisi birbirinden biraz farklı diye biliyorum ama isim olarak yanlış biliyoda olabilirim

Bu yazıyı bana göndermedi. ben bugün eski sayfalara bakarken bu mesajı buldum ve biz ameliyat olacaklara faydası olur diye düşünerek buraya alıntı yaptım. Çocuklarla uğraşıyordum sonraki mesajlarını okuyamadim sonrasında neler oldu birazdan okuyacağım. Bu arada ANGALEM nikli bir arkadasta bizim doktora ameliyat olmuş sağolsun 3 yıl sonra bile girip mesaj yazmış. Bacaklarınin ilk günkü ile aynı durumda olduğunu belirtmiş. Hala çok mutluyum bacaklarimda değişen hiç bişey yok diye yazmış.
Fiyat artışına gelince doktor 2500 tlye kendi kliniginde yapıyormuş sanirim yasaklanmış ve özel bir hastaneyle anlasip ameliyatları orada yapmaya başlamış anlayacağın fiyat farkını hastane aliyormus.
Bu arada yağ transferinde yağ alınan yerlere dikiş atılıyor. Ama enjejte edilen yerlerde dikiş oluyormu onu bende bilmiyorum.

Kaçıncı sayfada bu yazı. Ben de başlayayım okumaya. :68:

Kızlar Dipuka nın başına bir şey gelmiş olmasın? Diğer türlü neden son durumunu bize yazmasın ki. Hastanede hasta haliyle bile buraya girmişti iyileştikten sonra neden girmesin?? Onun doktorunu hiç tanıyan yok mu?

Kızlar Dipuka nın başına bir şey gelmiş olmasın? Diğer türlü neden son durumunu bize yazmasın ki. Hastanede hasta haliyle bile buraya girmişti iyileştikten sonra neden girmesin?? Onun doktorunu hiç tanıyan yok mu?

benim bilgim yok doktoruyla ilgili sanmıyorum cnm ya bişey olmamıştır tabi merak ediyo insan ama ben bişey olduğuna ihtimal vermiyorum ameliyattan sonra yazmıştı sanki o ilk zamanlar bişey olmamışsa dahada olmaz diye düşünüyorum. belki neti filan yoktur şuanda

benim bilgim yok doktoruyla ilgili sanmıyorum cnm ya bişey olmamıştır tabi merak ediyo insan ama ben bişey olduğuna ihtimal vermiyorum ameliyattan sonra yazmıştı sanki o ilk zamanlar bişey olmamışsa dahada olmaz diye düşünüyorum. belki neti filan yoktur şuanda

Öyledir herhalde. En son iki mayısta yazmıştı bir kaç gün içinde hastaneden çıkacağını. Sonra 7 mayısta girmiş en son ama bir şey yazmamış. İyi olsun da gerisi mühim değil. Ama merak ediyoruz onu keşke girip haber verse durumuyla ilgili.

Öyledir herhalde. En son iki mayısta yazmıştı bir kaç gün içinde hastaneden çıkacağını. Sonra 7 mayısta girmiş en son ama bir şey yazmamış. İyi olsun da gerisi mühim değil. Ama merak ediyoruz onu keşke girip haber verse durumuyla ilgili.

keşke bi ara girse yazdıklarımızı gördüğünde haberdar eder heralde

ben seninki normal yağ enjeksiyonu die biliyodum yağ transferimi seninkide. dikiş olmaması çok iyi. eğer silikonları çıkarttırırsam bende yağ transferi düşünüyorum ama hiç yağım yok:( genede biyerlerden alınabiliyomudur acaba. ve sen memnun kaldın mı ondada erime oluyo mu. bide doktorun kim acaba. biraz fazla soru sordum ama :)

Superdry denen sistem ama bende de incelme çok oldu. Beklenen sonuçtu çünkü toplam 140 cc yağ çıkmış:( ama iyi yine de. Doktorum ak. Ben aslında yağım var sanıyordum ama çıkmamış:( sor sor problem yok. Naapacan cevaplayacaz mecbuuuuur:)))))))

Kızlar m.ç demişti tam emin değilim ama. Doktoru bayan sanırım

Aşağıdaki linkten ipek_ce arkadaşımızın forumdaki mesajlarina ulasabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=11316530

Son düzenleme:
Superdry denen sistem ama bende de incelme çok oldu. Beklenen sonuçtu çünkü toplam 140 cc yağ çıkmış:( ama iyi yine de. Doktorum ak. Ben aslında yağım var sanıyordum ama çıkmamış:( sor sor problem yok. Naapacan cevaplayacaz mecbuuuuur:)))))))

ne çektin bee:) onlar sordu sen cevapladın :) :1:

:) Çalışmıyorum ben canım asgari ücretle geçiniyorum. Kredi çeksem aylık ödeme miktarı beni aşar. Azar azar ödesem 4000 kredi çekiyorsun 5000 olarak geri ödüyorsun o da zarar hep. Şimdi memleketimdeyim iş sezonu açıldı burda çalışıp yarısını denkleştiririm. Üstünü de borç alır tamamlarım belki. Ben ankarada olucam ikicanımvarla aynı doktora. Hele bi şu yaz çıksın belli olacak benim durumum.

Bursadakinin kampanya yaptığını bilmiyordum. O doktor nedense bana samimi gelmiyor. bir ara ismi çok geçmeye başlayınca fiyatına ciddi ölçüde zam yapmıştı. hem Ankarada olursam en azından yol masrafından da kurtulucam.

ikinci ksımda yazdıklarına katılıyorum. para konusunda da tabii ki mantıklı düşünmüşsün, kolay gelsin diliyorum :)

bence dipuka bu kötü tecrübeden sonra bu konuyu kapatmıştır, tamamen unutmak için bu foruma da girmiyor diye düşünüyorum.
doktoru m. k. diye yazmıştı.

arkadaşlar size şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum, hafta sonu ben yokum.
nasıl da alışmışım buraya :3:

arkadaşlar size şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum, hafta sonu ben yokum.
nasıl da alışmışım buraya :3:

Hoşçakal çok özletme kendini. :)) Ben de çok alıştım buraya eve düşer düşmez soluğu burda alıyorum. Okuldan çıkıp oyun oynamak için bilgisayar başına koşturan çocuklar gibiyim. :9:

Back
X