arkadaşlar size şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum, hafta sonu ben yokum.
nasıl da alışmışım buraya![]()
hoşçakal canım sanada iyi hafta sonları :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşçakal çok özletme kendini. :)) Ben de çok alıştım buraya eve düşer düşmez soluğu burda alıyorum. Okuldan çıkıp oyun oynamak için bilgisayar başına koşturan çocuklar gibiyim.![]()
bbuglem biraz daha iyileşmişsindir umarım
arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum istanbuldayım şu anda. lütfen doktor fiyat sonuç ve işlemler hakkında özelden bana mesaj atabilir misiniz ben de en kısa zamanda memnun kaldığınız bir doktora muayene olmaya gitmek istiyorum. şimdiden çok teşekkürler
nerelerdesin bu gün görünmedin hiç iyisindir umarım
ben silikon taktırdım ama daha çok yeni o yüzden sonuç hakında pek bişey söyliyemiycem. yağ enjeksiyonu düşünüyosan 4000 civarı filan heralde fiyatlar silikonu ben 5.500 e yaptırdım indirimli fiyatı oda
çok teşekkür ederim ama silikon tehlikeli değil mi? yada kayma gibi riskler yok mu? tedavi süreci ne kadar sürüyor.. mayıs ayı içerisinde muayeneye gidecek olanlar varsa bana yazabilir mi, toplu gitmiş oluruz ameliyet olacaksak da indirim almış oluruz
ben silikon taktırdım ama daha çok yeni o yüzden sonuç hakında pek bişey söyliyemiycem. yağ enjeksiyonu düşünüyosan 4000 civarı filan heralde fiyatlar silikonu ben 5.500 e yaptırdım indirimli fiyatı oda
sana iyi gezmeler arkadaşım,bende pazar gecesine kadar yokum.hakikaten alışkanlık yapıyor burası ,tabi sizlerden ötürü.yoksaki bilgi açısından yetercince donanıma sahip olduk,forum sayesinde.![]()
daha iyi olmana sevindim arkadaşım.yağ enjeksiyonunun fiyatı yapılıcak işleme göre değişiyormuş.dr öyle demişti.bacak yapısına,yağ durumuna ,yapılıcak olan işlemin az,çok olmasıyla alkalı olmakla beraber,7000-8000 e kadar çıkabiliyor.
evet evet onu atlamayalım benim yazdığım sadece ilk yağ alımı ve bi transfer ama genelde 2 3 kez tekrarlatmak gerekiyo yağ enjeksiyonu işlemini fiyatta artıyo tabi
iyi geceler arkadaşım grşz