Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar birazdan tekrar koyacağım resinler ama gece sileceğim yine yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum , ben tam tatmin olmadım açıkcası bacaklarımdan :( hala birleşmiyorlar :(. okadar para okadar acı bu görüntüye değdi mi bilmiyorum açıkçası

heidicik, kaldırmışsın fotoğrafları, yamukluk değil de incelik varmış sanırım sende. ilki de iyi olmuş ama tabii ikinciyle tam başarı sağlanmış. fotoğrafı kaçıranlar da merak edecek. benim de inceldi bacaklar,belki senin ilk ameliyat fotoğrafına benziyor olabilir. erimesin diye yedikçe yukarısı oldu balon. şimdi rejim yapsam mı karar veremiyorum :44:ama kötü oldu, şiştim :50:

Yenide beğendin mi bacaklarımı , ben belkide tarafsız bakamıyorum, benim kemik de eğri , ve bacağım da inceydi :( üst tarafı da birleşmiyor , hele bir de topuklu ayakkabıyla iyice ayırık görünüyor, şimdi çarpıklık gitti ama ayırık bacaklarım :(

başladı başladı ne yapsın dün döndük bikere bile doktoru görmeden.hep tel la sekreter ile görüştük.neden bu kadr sert anlamadım halen bacaklar. masaj yapmam gerekiyormu birde sen corapla korseyle mi uyudun on günden sonrada.allahım ne zaman çıkacak bunlar.ay şöyle bir araya gelsek te herşeyi sorsak konuşsak otursak tabi ben uzanarak ne güzel olurd böyle utanıyorum ameliyata girmeden sor çık sor

canım inş biran önce iyileşirsin :))) bende uzun süre bacaklarımın şekline falan bakamamıştım acıdan ve çok pişman olmuştuum.ama şimdi acılar geçince rötuşu düşünmeye başladım :)) sende iyi olacaksın merak etme sadece zaman.benim 1 ayı geçti ama hala yağ konulan yerler ayakta kalınca sertleşiyor ve şişiyor.doktora sordum normal olduğunu söyledi.ben korseyi 12 gün giydim.sonrada çoraba geçtim.şimdi çorabıda bıraktım.masaj falanda hiç yapmadım çünkü dokunmaya korkuyordum ben.morluklar 1 ayda geçti benim.sadece yağ konulan yerler mor değilde kahverengi gibi değişik bişey.ten rengi çorapla etek giyecek durumda değil hala bacaklarım.

arkadaşlar rötuşa biz mi karar veriyoruz yoksa doktor bir kez daha yapalım mı diyor.yani doktor olmuş gerek yok tekrardan yapmaya deyip yapmayabilir mi?

Yenide beğendin mi bacaklarımı , ben belkide tarafsız bakamıyorum, benim kemik de eğri , ve bacağım da inceydi :( üst tarafı da birleşmiyor , hele bir de topuklu ayakkabıyla iyice ayırık görünüyor, şimdi çarpıklık gitti ama ayırık bacaklarım :(

heidicik bende senin durumundayım.yani topuklu ayakkabıyla bacaklarım garip duruyor.benim üst çok kalın.alt yağ konulmasına rağmen hala ince geliyor bana.sen rötuş yaptırdın sanırım.buna doktor mu sen mi karar verdin? bende düşünüyorum rötuşu.madem o kadar acıya katlandım bi kere daha katlanıp daha iyi olabilecekken ve bu şansım varken bunu değerlendirmek istiyorum

evet o da f.b. ye yaptirdi. benimki tamamen talihsizlikmis. oyle demisti doktor. bugune kadar yuzlerce ameliyat yaptim sikintili olanlardan sen 2. sin demisti. alt tarafa koydugu yag diz icine kacmis. cikik duruyodu zaten diz ici. sonra oradaki yagi siringayla cekip alt bacaga enjekte etmisti yeniden..kendisi dis yanlardan almiyomus. cok dogru bulmuyorum orada az miktarda yag vardir. onu da alirken kaslara zarar verilebilir gibi bisi demisti.
eskisine gore memnunum evet. kilo verdigimde nasil olacak merak etmiyo da degilim :26: herkesin istedigi gibi olsun bacaklari :31:

Tüh ben dış yanlardan da almasını istiyordum. Benim dışlar balon gibi. :9: Aman yaptırayım da en kötüsüne razı olucam zaten. Çok teşekkürler. Elbet sen de kilo verince daha iyi olcaktır. Şekilsiz şişmemiştir herhalde her yer eşit şişmiştir. Hepimize hayırlısı. :31:

Tüh ben dış yanlardan da almasını istiyordum. Benim dışlar balon gibi. :9: Aman yaptırayım da en kötüsüne razı olucam zaten. Çok teşekkürler. Elbet sen de kilo verince daha iyi olcaktır. Şekilsiz şişmemiştir herhalde her yer eşit şişmiştir. Hepimize hayırlısı. :31:

bende yaptırmadan önce aman yaptırayımda bundan az biraz iyi olsun yeter diyordum ama ameliyat olunca öle demiyor insan.olmuşken en güzeli olsun istiyor :))) bu sefer şöyle olsaydı daha mi iyi olurdu demeler başlıyor :))) vee sonu gelmiyor bunların ofss yaptırdımda ohhh bitti diyemiyorumm ne kötüüü:))) inşş en kısa zamanda sende olur istediğin bacaklara kavuşursunn

bende yaptırmadan önce aman yaptırayımda bundan az biraz iyi olsun yeter diyordum ama ameliyat olunca öle demiyor insan.olmuşken en güzeli olsun istiyor :))) bu sefer şöyle olsaydı daha mi iyi olurdu demeler başlıyor :))) vee sonu gelmiyor bunların ofss yaptırdımda ohhh bitti diyemiyorumm ne kötüüü:))) inşş en kısa zamanda sende olur istediğin bacaklara kavuşursunn

Ayy o lafları söyleyeceğim günler de tez vakitte gelsin inşallah. Yok yok öyle rotuşlar istemeyecek kadar iyi olsun. A ikilemde kaldım. :))

Senin bacakların bence şuan çok çok iyi. Topuklu ayakkabıyla da gayet güzel duruyor. Zaten eğrilik yok bacaklarında. Sen şanslı taraftansın. :))

ayy o lafları söyleyeceğim günler de tez vakitte gelsin inşallah. Yok yok öyle rotuşlar istemeyecek kadar iyi olsun. A ikilemde kaldım. :))

senin bacakların bence şuan çok çok iyi. Topuklu ayakkabıyla da gayet güzel duruyor. Zaten eğrilik yok bacaklarında. Sen şanslı taraftansın. :))

inşşş inşş ama rötuş şart oluyor bence bu ameliyatta malessef.tek seferde başarı zor gibi geliyor bana :(( resimlerde daha iyi çıkıyor anlamadım bende.ama aynaya bakınca hala bana sorunlu geliyor.inşş rötuşla o da ortadan kalkar ve mutlu bacaklı olurum :)))

beğendim, bence gayet doğal, sanki hep öyleymiş gibi duran bacakların olmuş.
ben ameliyat olmadan önce benden başka herkesin bacakları çok düzgün görünürdü gözüme. şimdi kusurları görüyorum, bakıyorum, benim önceki halimden tabii ki çok güzel, o nedenle de etek de tayt da giyiyorlar. ama kusursuz değil. ben de elbiseyle gidiyorum işe, bakıyorum aynada durup durup, düzle bile ayrı duruyor bacaklar, ama yamuk durmuyor, okulda bilen arkadaşlarıma soruyorum, gayet normal diyorlar. yani kimse bizim kadar incelemiyor, yamuk ya da parantez olarak dikkat çekmedikten sonra bence inceliğin de birleşmenin de önemi yok, abartmayalım, mutlu olalım:16:

diz içlerinden de aldı mı doktor? sanki eskisi çıkıkmış.

heidicik bende senin durumundayım.yani topuklu ayakkabıyla bacaklarım garip duruyor.benim üst çok kalın.alt yağ konulmasına rağmen hala ince geliyor bana.sen rötuş yaptırdın sanırım.buna doktor mu sen mi karar verdin? bende düşünüyorum rötuşu.madem o kadar acıya katlandım bi kere daha katlanıp daha iyi olabilecekken ve bu şansım varken bunu değerlendirmek istiyorum

Sen senin için yeterli olmadığını söylüyorsun o da tekrar yapıyor ameliyat.

Sen kime ameliyat oldun canım. İkinci ameliyatta olmuş ama ilki gerçekten başarısızdı sanki. Yağ mı çıkmadı acaba. İkincisinde daha dolgun daha tatlı olmuş. Hem senin de ust bacak ayrık olduğu için tam birleşmez ki bence gayet iyi. Doğal duruyor. Fazla takma bu konuyu çarpık olmasa da ne çirkin bacakları olan insanlar var onlar özgürce eteklerini giyetken biz pantolonlara mahkum kaldık. :95: Çıkar o günlerin acısını. :)))

Başarısız yanlış oldu daha ince olmuş daha iyisi olabilirmiş ilkinde.

Son düzenleme:
beğendim, bence gayet doğal, sanki hep öyleymiş gibi duran bacakların olmuş.
ben ameliyat olmadan önce benden başka herkesin bacakları çok düzgün görünürdü gözüme. şimdi kusurları görüyorum, bakıyorum, benim önceki halimden tabii ki çok güzel, o nedenle de etek de tayt da giyiyorlar. ama kusursuz değil. ben de elbiseyle gidiyorum işe, bakıyorum aynada durup durup, düzle bile ayrı duruyor bacaklar, ama yamuk durmuyor, okulda bilen arkadaşlarıma soruyorum, gayet normal diyorlar. yani kimse bizim kadar incelemiyor, yamuk ya da parantez olarak dikkat çekmedikten sonra bence inceliğin de birleşmenin de önemi yok, abartmayalım, mutlu olalım:16:

diz içlerinden de aldı mı doktor? sanki eskisi çıkıkmış.

Evet diz içlerinden de alındı , 2, ci de de alacaktı diz içlerinen ben aldırmadım , çünkü 2 bacak arası daha açık görünecekti .

Sen kime ameliyat oldun canım. İkinci ameliyatta olmuş ama ilki gerçekten başarısızdı sanki. Yağ mı çıkmadı acaba. İkincisinde daha dolgun daha tatlı olmuş. Hem senin de ust bacak ayrık olduğu için tam birleşmez ki bence gayet iyi. Doğal duruyor. Fazla takma bu konuyu çarpık olmasa da ne çirkin bacakları olan insanlar var onlar özgürce eteklerini giyetken biz pantolonlara mahkum kaldık. :95: Çıkar o günlerin acısını. :)))

Başarısız yanlış oldu daha ince olmuş daha iyisi olabilirmiş ilkinde.

2 sinde de yağım yetmemiş dedi :(

tşkrler :))) ne kadar süre sonra oldun rötuşu.ben 3 ayı doldurunca zaman kaybetmeden olmak istiyorum ama inş zaman olarak banada doktorada uyar

Benim tavsiyem yaklaşık bir sene sonra bol miktarda yağ depoladıktan sonra rütüşü olman, değilse benim gibi yeterli gelmez 2, ci ameliyat da sana , garanti olması için bir sene sonra ve bol kilo alarak git derim tecrübelerime dayanarak

yenidecim ben de sana takmış gibi oldum ama kendime yakın hissettim. Merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum sana. Sana bu dr. rapor verrmedi mi? Yoksa sormadın mı? Mesela ben karne gününden hemen sonra ameliyat olmayı sonra da bir daha seminerlerde okula gitmemeyi düşünüyorum. Acaba 2 haftalık rapor yazar mı? Yoksa aile hekimime mi söyleyeyim? Bir de şu mevsimden de çekiniyorum çoraplar çok mu rahatsız eder acaba? Sen ne kadar giydin çorapları? Çok mu rahatsız edici? Bir de ameliyattan 1 ay kadar sonra İzmir'e gittiğmde annemler fark eder mi ki? Yürümem falan aksar mı? Denize girebilir miyim? Kadının çarpıntısı tutacak yene, valla varya kendimden fazla annemi düşünüyorum, annemden korkuyorum. Seni ameliyattan önce nasıl hazırladılar önlük giydin çamaşırını da çıkardın mı? Baştan aşağıya batikonladılar mı? Falan filan... daha önce anlatmışsındır ama bulamadım. Çok teşekkür ederim. Neden adanancy'den, papatya'dan haber yok?

muemçok tşk ederim ben seninkileri gördüm çok güzellerdi ama tabiki sen daha iyi bilirsin sesana güzel gelmesi önemli.bize göre harika hele o pantolonlu foto da bile ne kadar muntazam duruyor.muem ya ben de hiç bişey analamadım.bir bacak okadar serttki üst üstebile değseler ağrıyorlar karnmda cabası zaten ama sen neden korse taktınki veya nasıl sonra çoraba geçtin.zaten tek çorap değilmiydi bana hoca ongün hem korse hem çorap dedi ben de nezaman çıkaracam resmen yandım normalde kalın çorap hayatımda giymem yaz kış

Back
X