Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cennetz hangi dr yaptırdın arkadaşım ne kadar tuttu birde rica etsem ark kabl edrmsn merak ettim.
bn durmadan kilo alıyorum bu ara ikinciyi istyrumm şu ara yanlışmı olur acaba. e.k yı düşünüyorum

tam da beni anlatmışsın arkadaşım.çok zor.yaşayan bilir.

Son 2 gündür cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar şu ara sadece hemen girip okuyup çıkıyorum.
-İçimizden geçen pek çok ortak duygu var ama insan yazarken çaresizlikten tıkanıyor.
-Arkadaşlardan biri dış yanlardan yağ aldırıp aldırmadığımı sormuştu. Ameliyat öncesi dış yanlardan alamayacağını belirtmişti doktor sanırım kas olduğu için.Diz içinin hemen üstünden yağ alınmıştı aslında ben yağ ihtiyacı için alındığını sanmıştım. sol tarafta çok morarma ve çökme oldu kilo almama rağmen oturunca sol diz içinde çökme var orası kilo almıyor yani orantısızlık var.
- Silikonu taktırınca nihayetinde kul yapısı yıllar sonra yıpranıcak bide çıkarttırma derdi olucak.
Şimdi ikinci işlem yaptırırsam doktora dış yanlardan yağ alınıp alınamayacağını iyice sorucam ve tam diz kapağının iç yanlarından orantılı yağ alınması gibi beklentim olduğunu bastırak belirticem tatmin olursam yaptırıcam.Sanırım ancak böyle zayıf ama düz bir görüntü oluşucak...

YENİDE kontrolün nasıl geçti ne dedi doktorun[/QUOTE

arkadaşlar, bugün keyifsiz keyifsiz gittim kontrole, dedim eridi bunlar gitti vs. oysa doktor hiç de öyle demedi. tahmininden daha geride olduğunu söyledi erimede. iyi tutunmuş yağlar. kas gibi görünen çıkıntının gitmesini bekliyor hala. dedim gitmesin, olur mu öyle, eskiye mi döner? _cennetz özellikle senin için_ hayır dedi, kaslı görünmesin düz olsun, güzel olur dedi. yani cennetz bence sizin doktor az filan koymuyor yağı, seninki ideal olmuş, şu an bacaklarımı sorarsanız arası gayet açık ama sanırım diz içlerini aldığından düzgün görünüyor. doktor da öyle söylediğine göre bakmayacağım artık birleşmiş mi kavuşmuş mu, dolgun mu baldırlar...
doktor ne düşünüyorsun, tadını çıkarsana dedi. :16:

hamile kalabilir miyim dedim istediğin zaman dedi. bisiklete de binebilirmişim.

bir de kemikler için yapılan egzersizleri sordum, gelişme çağında belki işe yarayabilir dedi ama bizim durumumuz için mümkün olmadığını söyledi.

sonuçta ben böyle moralim düzelerek ayrıldım, umarım düşüncelerim değişmez, doğal olarak etkileniyorum, kalın olsun baldırlar vs. silikon konuları burada da konuşulunca :)

YENİDE kontrolün nasıl geçti ne dedi doktorun[/QUOTE

arkadaşlar, bugün keyifsiz keyifsiz gittim kontrole, dedim eridi bunlar gitti vs. oysa doktor hiç de öyle demedi. tahmininden daha geride olduğunu söyledi erimede. iyi tutunmuş yağlar. kas gibi görünen çıkıntının gitmesini bekliyor hala. dedim gitmesin, olur mu öyle, eskiye mi döner? _cennetz özellikle senin için_ hayır dedi, kaslı görünmesin düz olsun, güzel olur dedi. yani cennetz bence sizin doktor az filan koymuyor yağı, seninki ideal olmuş, şu an bacaklarımı sorarsanız arası gayet açık ama sanırım diz içlerini aldığından düzgün görünüyor. doktor da öyle söylediğine göre bakmayacağım artık birleşmiş mi kavuşmuş mu, dolgun mu baldırlar...
doktor ne düşünüyorsun, tadını çıkarsana dedi. :16:

hamile kalabilir miyim dedim istediğin zaman dedi. bisiklete de binebilirmişim.

bir de kemikler için yapılan egzersizleri sordum, gelişme çağında belki işe yarayabilir dedi ama bizim durumumuz için mümkün olmadığını söyledi.

sonuçta ben böyle moralim düzelerek ayrıldım, umarım düşüncelerim değişmez, doğal olarak etkileniyorum, kalın olsun baldırlar vs. silikon konuları burada da konuşulunca :)

arkadaşım gözün aydın diyelim o halde.bak anormal bir durum yokmuş.arkadaşım güzel bacak kaslı,ve illaki birleşen baldırlar değildir.önemli olan bacak kontürünün düzgün olması.aşağıya doğru inişi.(dr gibi yazdım valla)bu arada yeni foto koyarsan elbiseni diz kapağının üzere çekerek çekin fotoyu.öyle daha iyi anlaşılır.bizim açımızdan yani.

selam arkadaşlar. benim de inceldi son dönemde ama yenidenin doktoru öyle dediyse hiç korkmayayım o zaman. ayyy öyle zor yazıyorum ki:)

Hoşgeldin arkadaşım bugün nasılsın ama kas altını iyi araştırın ben hazıran 10 da Dr randevum var ıyıce bir sorayım kas altına silikonun konulmasını sizlerede bilgileri aktarırım

Eglyy neden bni kabul etmiyorsun bn de silikon dusunuyorum vd bi gun album olusturursan bn de gormek istiyorum lutfen lutfen bni de kabul et :)

arkadaşlar ben önce silikon taktırıp sonra çıkartmak zorunda kaldım.neden mi?basit silikon ne marka olursa olsun ayak bileklerine kadar gelmiyor!!!!!!!!!!!!!!! vede hangi doktor yaparsa yapsın,ne kadar öderseniz ödeyin,bünyeniz ne kadar saglıklı olursa olsun bileklere kadar gelmiyorrrrr.yani ben aslında ilk muayene gitdiginde hemen 1 saat içinde ameliyata alındım.bana gösterilen fotograflardan hemen bişey farkettim.bilekler kalındı.bu yüzden fotgrflr kötü görülmüyordu. benim ise sorun bileklerimdeydi çok inceydi.bacagımda çok az bi egrilik vardı.dizlerimin zayıflıktan kemikli.neyse silikon konuldu.sonuç igrenç.nasıl mı?galiba blomm yazmıştı (baldır 36 bilek 19 cm .kiiii bununlada bitmedi silkonun alttan bitiş yeri resmen belli.dizler birleşmiyor.neden mi?baldırlar birbirine kavuştu ya ondan dizler artık kavuşamıyor.) en kötüsü bence silikon bitiş yerinin belirginliyi.ameliyata 2009 kasım 7 bin lira verdim.istanbulda oldum.4ay sonra doktora ben ameliyatsız bacagımı arar oldum çıkarın dedim.ne mi dedi? 2 bin daha ver küçüğünü koyalım dedi.gittim 2ay düşündüm ve çıkartıldı.silikon tecrübem böyle.1 ay önce yağ enjeksiyonu yaptırdım.ameliyat sonrası 21,5 cm olan bileklerim şuan 19,9 cm ye indi.bu işte en eski kim ALLAH aşkına.eskileri okumaktan başım döndü.elam doktor ismi yazmada arkadaşım kaça yaptırdın? onu yaz lütfen.leydi 1.ameliyatınla 2.ameliyatın arası 1 yıldı ya.o 1 yıl içinde kaçıncı ayda erime duruyo.mutlaka bileklerini ölçüyorsundur.yaz arkadaşım ilk 1 ay ,3.ay ,1yıl sonu bilek kaç cm oluyo?can leydi cevap lütfen

iyilik ne güzel de anlatmışsın. aynı senin yaşadıklarını ben de yaşadım, ve hatta 2. ye küçük silikon taktırmak gibi bir gaflete de düştüm:(( lakin dedğin gibi bilekler ince ve silikonlar belli oluyor.ayrıca smetrik de değil. biri bacağın ara tarafına yakın biri de ön tarafına yakın yerleştirilmiş. şimdi ben de çıkarttırmak istiyorum. bilmyiorum süres var mı ne kadar beklemem lazım, fırsat bulunca soracağım ? ben de sadece yağ enj yaptırayım diyorum ama o da yeterli olmayacak ve mutsuz olacağım görünen:((

Kizlar az önce eski sayfalari karistiriyordum daha öncede görmüstüm ama unutmustum blackdaisy vardi sitede ikinci silikon yaptiran arkadas 639 ve 651 inci sayfada resimleri var gercekten cok güzel olmustu, bende en bastan beri silikon istemistim ama sonuc cok kötü oldu bende, onun bacaginin ilk hali nasildi aceba, leydi sen hatirlarsin özeline koymusmuydu ilk halinin resimlerini?

Evet simdi baktim sagol arkadasim biraz daha arkaya gitmemisim, cok kötü degilmis ama silikonla sanki üst bacak bile o bacaga ait degil gibi duruyor bacagin tüm havasini degistirmis,
blackdaisy son durumundan hic bahsetmedi özel mesaj atmistim ama hic dönmedi acikcasi bende merak ediyorum son durumunu ve senin doktorunun kim oldugunu bilmiyorum IYLIK ama tahminime göre blackdaisy inki ile ayni onunkini biliyorum seninkinide tahmin ediyorum özelden atarim sana ismini.
Su bilek olayi ayrica kafama takiliyor arkdaslar ben bileklerimin cok ince oldugunu sanmiyorum 22 cm hatta azicikta geciyor ama ben 22 cm tim diyorum ama silikonun altinda bileklerim öyle ince ve cirkin duruyorki ben silikonu cikarttirmayi kafaya koydum ama isin gercegi yag enjeksiyonunun cok fayda sagliyacagini sanmiyorum, benim bacaklarimin ilk halinde biri 33,5 digeri 34,5 tu bilenler bilir ilk önce yagenjeksiyonu denedim ikiside 34,5 oldu bileklerime yag kondu ama üc ay sonra ölcü ayni oldu yani bileklerdeki yag tutmadi suanda silikonla birlikte bacak kalinligi 37,5 oldu silikon 3 cm lik bir artis sagladi yag enjeksiyonunun bir bacagimda sagladigi 1 cm lik artis degismedi iki bacakta 37,5 simdi ama sekil cok kötü. (suna bak santim santim bacak hesapliyorum okulda matematige bu kadar önem verseydim simdi kimbilir nerelerde olurdum)
Iylik yani sorun bilek inceligi ise benimki cok ince degil ama yamuk, bence sorun silikonun büyük olmasi belkide tam yerine konulmamasi da olabilir.

blomma hayatda herşey tercih meselesi .şu 628 de eski fotografları olan kız garip bence.neden mi?ben hep boru bacaklarım olsun istemişimdr.ki bu kızınkiler silikon öncesi öyle çok hafif diz içlerinde oyukluk var.tamam silikon sonrası benim silikonlu halimden 100 kat iyi.AMA BORU OLAN BACAKLARI YUMURTA OLMUŞ.KASLI KASLI.blomma ben silikonu çıkardıgıma hiç ama hiç pişman olmadımmmmmmmm.okadar hafif hissettimki anlatamm

Off yine moralim bozuldu kafam karisti

Off yine moralim bozuldu kafam karisti

Bana o üç sayfadaki bacaklar da güzel geldi. Zaten son iki sayfa aynı kişinin. Ve çok güzel olmuşlar. Sütun gibi. Samimi de çok memnun olduğunu söylüyor bbuglem ve egllynin ise kalınlıktan şikayeti var biraz ama çok da dorun etmiyorlar diye biliyorum. Dur onlara bir daha soralım. Kızlar sizin silikonun bitiş çizgisi belli oluyor mu? Ne zaman görecez sizin bacaklarınızı. Çok merak ediyorum. :)

Bana o üç sayfadaki bacaklar da güzel geldi. Zaten son iki sayfa aynı kişinin. Ve çok güzel olmuşlar. Sütun gibi. Samimi de çok memnun olduğunu söylüyor bbuglem ve egllynin ise kalınlıktan şikayeti var biraz ama çok da dorun etmiyorlar diye biliyorum. Dur onlara bir daha soralım. Kızlar sizin silikonun bitiş çizgisi belli oluyor mu? Ne zaman görecez sizin bacaklarınızı. Çok merak ediyorum. :)
Evet ya ne zaman gorebilicez :( belli oluyo demisler ya ins abartiyolardir benm bilegm de 19 cm ama bacak boyum mu kisa her nedense anlayamadm cok ince gorunmuyor

arkadaşlar mrb.nasılsınız?sayfalar ne kadar da ilerlemiş.uzun süredir girmiyorum,çok şey kaçırdım mı acaba?bu konuyu biara o kadar çok kafama taktım ki midemden çıktı acısı. uykusuz geceler,durup duruken ağlamalar,geçmeyen mide sancıları ve bi gün küt diye bayılınca
eşim yeter artık dedi.bu konu yüzünden sağlığından oldun.ben de bu konuyu kafamdan atıp hayatıma dönmeye karar verdim.bi süre siteye falan hiç girmedim ve sanırım toparlandım biraz.sabırla ameliyat tarihimin gelmesini bekliyorum:18 haziran. Allahım nolur günler çabuk geçsinnn...

Evet ya ne zaman gorebilicez :( belli oluyo demisler ya ins abartiyolardir benm bilegm de 19 cm ama bacak boyum mu kisa her nedense anlayamadm cok ince gorunmuyor

Evet bileklerin kalın gibi görünüyor aslında. Belki fotoğrafı çekiş açısındandır. Daha ayaklarını alacak şekilde çeksen daha sağlıklı bir görüntü olur. Ayrıca bacakların da uzun gibi duruyor. O yüzden silikon da güzel olabilir.

Back
X