Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada ben 1,5 kilocuk vermişim arkadaşım.umarım istikrarımı bozmadan devam edebilirim.akşam 5 etn sonra ağzıma hiç bir şey sürmüyorum bir kaç günden beridir.
Nasılsın ikicanım var , çok merak ettim seni
Size son halimden bahsedeyim.
Kızlar her tarafım delik deşik, inanılmaz çok bandaj var bu arada sağ bacağım daha güzel görünüyor. Doktor bileklerimede yağ koymuş ama bacaklarimda çok şişlik var bu yüzden şekli şimdilik pek belli değil. Morluklara gelince her tarafım sim siyah çok kötü görünüyor. Ağrılarim biraz daha azaldı umarim yarın falan artmaz çünkü çocuklardan dolayi pek yatamiyorum. Şimdilik bu kadar bandajlar çıktıktan sonra fotoğrafta eklerim.
Hepinizede ayrı ayrı teşekkür ederim. Beni hiç yalnız birakmadiniz...
arkadaşım bu saatte buradasın, ne güzel
bundan iyi olduğun sonucunu çıkardım, nasılsın?
morlukları görebildiğine göre açıldı mı? şekli nasıl belli oluyor ilk günden? soru çok da yormayayım seni :)
atlattın kurtuldun ya, çok anlatırsın nasıl olsa :)
ağrılar artmaz bence
Morluklar neredeyse tüm vucudumu kapladı görmemek mümkün değil. Çok fazla şişlik olduğundan biraz sekilsiz.
arkadaşım geçmiş olsun nasılsın?bu saatte umarım ağrıdan değildir uykusuzluk sebebin?
Ay neler olmuş burda. İkicanımvar ne güzel atlattın kurtuldun. Çok sevindim. :) Amylee sen de hiç korkma. Eğer olumsuz bir şey çıkarsa bile korkma bu meme kanseri artık öyle çok ki kanser statüsünden çıkarılabilir. Ama tab ki inşallah bir şey çıkmaz. Herkesin her şey gönlüne göre olsun. İkicanımvarın bacaklarını da bir an önce görelim. :))
morlukları görebildiğine göre açıldı mı? şekli nasıl belli oluyor ilk günden? soru çok da yormayayım seni :)
atlattın kurtuldun ya, çok anlatırsın nasıl olsa :)
ağrılar artmaz bence
tekrar gecmis olsun.en zorunu atlattmissindir insallah.morluklari duyunca korktum acikcasi.agrilar cokmu kötü,yoksa agri kesicilerle idara edebiliyormusun.birde ben on gündür arnica iciyorum sanada önermismiydi dr ameliyattan önce.
hem sekli bandajlardan öyle duruyordur belkide,moralini bozma
Ay neler olmuş burda. İkicanımvar ne güzel atlattın kurtuldun. Çok sevindim. :) Amylee sen de hiç korkma. Eğer olumsuz bir şey çıkarsa bile korkma bu meme kanseri artık öyle çok ki kanser statüsünden çıkarılabilir. Ama tab ki inşallah bir şey çıkmaz. Herkesin her şey gönlüne göre olsun. İkicanımvarın bacaklarını da bir an önce görelim. :))
evet canim,söylemistin.bende bunun üzerine doktorumla konustum.bana simdiye kadar cok iyi sonuclar elde ettigini söyledi bu yöntemle.yaglarin kalitesinde hic bir düsüklük olmuyor dondurmakla dedi.
zaten bendende o kadar yag cikacagini sanmiyorum fazla fazla donduracak kadar:).hele bu sefer yetsinde ben bunada raziyim.digerleri icin para almayacak zaten.hayirlisi bakalim.
burada herkesin birbirlerinin sorularina cevap vermesi ne kadar güzel..
ameliyat olan arkadasimiza gecmis olsun,insallah hersey güzel gecmistir ve ameliyat sonrasi süreci de sorunsuz gecer,sonuctan memnun olur..
benim sorum da su;yag alinan yerlerde iz kaliyor mu?cökme,dalgalanma vs.. seklinde..yag alinabilecek bölgem basenlerim ve tabiki de deride problem ciksin istemiyorum,hani kas yapalim derken göz cikarmayalim..
bu yüzden de hep korkup uzak durdum acikcasi,yagin eklendigi yer degil de alindigi yerde problem olusacak diye...
buarada ben defalarca yaptirdigim hiyaluronik asitden cok memnundum,tek problem erimesi...üst ic bacaklarim icin bir tüp,alt ic bacaklarim icin 1 tüp yetiyordu..50 ml olmasi lazim bir tüp,yanlis hatirliyor olabilirim ama..benim bütcem bu kadarina yetiyordu,isteyen daha fazla yaptirabilir tabi,ama ben farkedilmesin istedim..
500+500 1000 Euroya halloluyordu,ama her yil bu miktari ödemek fazla geliyor artik.taksitli ödeme imkanim oldu hep,ayda 80 Euroya..ben yurtdisinda yasiyorum bu arada..magdalone yaptirdim,belki duymussunuzdur..hic belli olmuyordu,yeri 2 güne kapaniyor,morariklar ise bir hafta 10 güne geciyor..
ameliyati ise 1400 e yapabilecegini söyledi doktorum..doktorum Türk..belden anestezi ile yapabilecegini söyledi,siz hangi tarz anestezi ile yaptiriyosunuz?Türkiye daha mi iyi bu konuda acaba merak etdim..