• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar ben de bugün ameliyat randevusu aldım 17 haziran. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Yenide arkadaşım sekreter hanım ''sizi 15 inde ararım 17 sinde ameliyata gelirsiniz'' dedi. Çok tuhaf geldi bana. Ameliyat öncesi herhangi bir tahlil falan yapılmıyor mu? Ne yiyip, içeceğim? Sen hastaneye ne götürdün? Herhangi bir ilaç, çorap, merhem falan alacak mıyım? Ne bileyim sanki dişçiye gideckmişim gibi mi gideceğim? Yenide arkadaşım seni ameliyata kadar çok rahatsız edecğim. Şimdiden vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

bibi sana da çooook geçmiş olsun atlattın ağrın da hiiiç olmaz inşallah.

amiiiin canim benim.seninkide hayirli olsun.insallah cok kolay atlatirsin.

arkadaşlar ben de bugün ameliyat randevusu aldım 17 haziran. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Yenide arkadaşım sekreter hanım ''sizi 15 inde ararım 17 sinde ameliyata gelirsiniz'' dedi. Çok tuhaf geldi bana. Ameliyat öncesi herhangi bir tahlil falan yapılmıyor mu? Ne yiyip, içeceğim? Sen hastaneye ne götürdün? Herhangi bir ilaç, çorap, merhem falan alacak mıyım? Ne bileyim sanki dişçiye gideckmişim gibi mi gideceğim? Yenide arkadaşım seni ameliyata kadar çok rahatsız edecğim. Şimdiden vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

bibi sana da çooook geçmiş olsun atlattın ağrın da hiiiç olmaz inşallah.

Hayırlı olsun :) Aynen dişçiye gider gibi ... bir hafta öncesinden bitki Çayıni kesiyorsun aspirin almiyorsun o kadar. Ben bir sürü şey götürdüm ama o gün çıkarttıkları için pijama dışında bir şey kullanmadım. Tahlil de o sabah yapılıyor
O gune kadar ben yine buralardayımdır zaten :))

Son düzenleme:
uf yenide vallahi hızır gibisin hemen yetiştin sorlarıma çok heyecanlıyım çoooook ktü bişey olmaz dimi? Sen ameliyat olduğunu hissediyor musun?

Hayırlı olsun :) Aynen dişçiye gider gibi ... bir hafta öncesinden bitki Çayıni kesiyorsun aspirin almiyorsun o kadar. Ben bir sürü şey götürdüm ama o gün çıkarttıkları için pijama dışında bir şey kullanmadım. Tahlil de o sabah yapılıyor
O gune kadar ben yine buralardayımdır zaten :))

Peki o günden sonra?:18:korkutma beni arkadaşım .daha sırada ben varım inşallah,benimde mürüvetimi gör :1:

...iyi dilekleriniz ve dualariniz icin.allah hepinizden razi olsun.olanlara daima ömür boyu erimeyen bacaklar-henüz olmayanlarada en kisa zamanda istedikleri bacaklara kavusmalarini diliyorum.
ben su anda cok sükür iyiyim.yalnizca yag alinan yerlerde hafif sizlama var.daha hapa gerek duymadim.inslh böyle devam eder.sonradanda agriyabiliyormu acaba?
yag yalnizca karnimdan alinmis.ve yeterli yag cikmis.dizlerimin icinden de almis dr.bol bol enj te ettim dedi.geri kalaninida dondurup üc haftada bir 5-6 defa tekrarlayacakmis.istedigim dolguya ulasana kadar
size birsey söyleyeyimmi...bacaklarim coook güzel oldu.allahim erimesin,bir aksilik olmasin.enfeksiyon olmasin inslh
darisi tüm isteyenlerin basina:))

Bacaklarimiz benziyor demistin merak ettim. Bu dondurma işini de çok sevdim.

uf yenide vallahi hızır gibisin hemen yetiştin sorlarıma çok heyecanlıyım çoooook ktü bişey olmaz dimi? Sen ameliyat olduğunu hissediyor musun?

Bugün çömelirken hâlâ eskisi gibi olmadığını fark ettim. Düştüğün yerin üstüne bastıramazsın ya onun gibi. Ama benim bacaklarda iş yok. Şekli düzelttik ama... yıllarca kapalı kala kala bir bakimsızlık, ameliyat umuduyla bu forumdaki ilk günlerimde sayfaların sarhoslugundan cay dökmüştüm bacagima, onun izi, alt tarafta gecmeyen morluklar...

Bugün de şansına olumsuz olmuşum. Yok yok güzel olur. Her şey normal.

Bugün çömelirken hâlâ eskisi gibi olmadığını fark ettim. Düştüğün yerin üstüne bastıramazsın ya onun gibi. Ama benim bacaklarda iş yok. Şekli düzelttik ama... yıllarca kapalı kala kala bir bakimsızlık, ameliyat umuduyla bu forumdaki ilk günlerimde sayfaların sarhoslugundan cay dökmüştüm bacagima, onun izi, alt tarafta gecmeyen morluklar...

Bugün de şansına olumsuz olmuşum. Yok yok güzel olur. Her şey normal.

Ben girip duruyorum araya ama:)senin daha yeni arkadaşım,daha 3 ayın bile dolmadı .biraz daha sabret şöyle bir 6 ay 8 ay geçsin üzerinden.

Peki o günden sonra?:18:korkutma beni arkadaşım .daha sırada ben varım inşallah,benimde mürüvetimi gör :1:

Ooooo kaçırır mıyım seni? Çok istedim ama denk getiremedik kimseyle doktor randevusunu. Hâlâ istiyorum ama galiba benim son kontrolüm kaldı. Olsun belki... :)

yenide çok teşekkür ederim tekrar. Akşam akşam hiç güleceğim yoktu geçmiş olsun sana. Dikkeat et arkadaşım sıcak şeyleri uzak tut bacaklarından.

operasyon geçiren herkese çokk çok geçmiş olsunn, dilerim çok kısa zamanda düzelir ve bizim de bi an önce kavuşmayı istediğimiz o mutlu sonuca ulaşırsınız:)

arkadaşlar hiç o.i. e ameliyat olan yok mu?? herkes a.k. a mi ameliyat oldu? onun silikon ücreti nedir? özelden mesaj atabilir misiniz

Back
X