• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hadi bibi sen de atlattın ne güzel. En kısa zamanda resim bekliyoruz. Memko bi biz kalacaz böyle galiba. Herkes yaptırıyo. :9:

evet canim atlattim cok sükür.resim koymayi becerebilirsem en kisa zamanda yüklerim.canim inslh memkoda sende en kisa zamanda yaptirirsiniz.allah isteyen herkese en kisa zamanda nasib etsin.ben keske simdiye kadar yaptirsaydim diyorum.

kesinlikle haklısın çok para alıyorlar ve bize hayallerimizi veriyorlar.acaba senin ihtiyacın olmadığınımı düşündü yada yanlarada yağ yoktu belki,bana bir şey demedi ,benimde aklıma gelmedi sormak.ama sanırım her dr da almıyor dış yanlardan.aslında mendis sorabilir kendisi için.

Benim de haberim yoktu. "Bacaklar duzelsin de nereden ne alırsan nereye ne koyarsan yap doktorcum" anlayışıyla gittigimden :))

iyiyim canim tskr ederim.aslinda yazmistim uzun uzun gecemi ama yollamadimmi ne? cikmamis.

gece gayat rahattim.agrim hic olmadi.agri kesicininde (ibu profen 600) etkisi olmustur tabi.ama genede uyuyamadim.heyecandan:)

Gözün aydın o zaman. Bundan sonrası güzellik :)

agri derken neyi kast ediyorsunuz.kanülleri baridiklari yerlerin acimasimi?o bendede var tabi.hani biryerin kanayinca acir ya ,iste öyle.o kadari normal.ama dayanamayacak gibi bir agrim simdilik yok.inslh olmazda.bugün daha agri kesiciye gerek duymadim.
karnimda kizarikliklar var.onlar sonradan morarirmi bilmiyorum.simdilik morarmada yok.baldirlarimda hic agri olmadi sanki hic birsey yapilmamis gibi.dedigim gibi sadece yag alinan yerler aciyor biraz.ben acisi sonradan cikar diye korkuyorum.

En rahatımız sen olmalısın bu konuda. Sonuçta senin stokta var :)[/QUOT

hani ise yararsa dondurmalar,gercekten cok güzel olur:) en zoru zaten yaglarin alinmasi.sonraki enj lar yarim saat anca sürer dedi dr.

birde ne oldu biliyormusun.dün ameliyatin son on dakikasinda uyandim.dr tam yag aliyordu.önce sersemlikten nerede oldugumu anlayamadim.sonra dr elinde örgü sisi gibi kanülü görünce hatirladim.ben uyandim farkindamisiniz dedim.hani telasa kapilacaklar tekrar uyutacaklar diye bekliyordum."olsun birsey olmaz zaten az kaldi"dedi dr.,ve elindeki kanülü firt diye karnima batirip basladi hizli hizli sokup cikarmaya.ayni tv de görüldügü gibi.ama hic acimadi,zaten o bölgeler uyusturulmustu.
ya simdi kimseyi korkutmus olmayayim.:))

En rahatımız sen olmalısın bu konuda. Sonuçta senin stokta var :)[/QUOT

hani ise yararsa dondurmalar,gercekten cok güzel olur:) en zoru zaten yaglarin alinmasi.sonraki enj lar yarim saat anca sürer dedi dr.

birde ne oldu biliyormusun.dün ameliyatin son on dakikasinda uyandim.dr tam yag aliyordu.önce sersemlikten nerede oldugumu anlayamadim.sonra dr elinde örgü sisi gibi kanülü görünce hatirladim.ben uyandim farkindamisiniz dedim.hani telasa kapilacaklar tekrar uyutacaklar diye bekliyordum."olsun birsey olmaz zaten az kaldi"dedi dr.,ve elindeki kanülü firt diye karnima batirip basladi hizli hizli sokup cikarmaya.ayni tv de görüldügü gibi.ama hic acimadi,zaten o bölgeler uyusturulmustu.
ya simdi kimseyi korkutmus olmayayim.:))

:53::53::53::53: Ben ameliyat masasından kaçarım korkudan. :))) Öyle bir risk var yani.

Son düzenleme:
Elcer durumuna üzüldüm, özellikle yurtdışında yaşıyor olman durumu daha da kötü yapıyor anlayabiliyorum ben de yurtdışındayken komplekse girmiştim resmen, çok güzeller ya, ama en çok da bacakları; aşırı güzel.. İnsan yani bunalıma girmesin de nolsun

Eki Görüntüle 720134
sagolasin canim...nasil o kadar dümdüz sutün gibi oluyor anlam veremiyorum..kusursuz,mükemmel..hemen hemen herkes de böyle olunca insanin psikolojisi altüst oluyor..cocukluklarinda hic mi düsüp yaralanmamislar diyorum,hic bi iz yok..benim bile dönüp bakasim geliyor..bikac kusurlu varsa onlar da arap,afgan,bulgar ,roman ve tabiki Türk kizlari..ama dikkat etdim burda dogmus büyümüs Türk kizlarinin da Türkiyedekilere göre düzgünlük yüzdesi daha fazla..artik suyundan mi havasindan mi...inanmayacaksiniz ama saydim:)
bu konu beni iyice psikopatlastirdi ya,yolda yürürken basliyorum saymaya,her gördügüm kiza bayana,zaten hepsi acmis oluyor,yaz kis farketmez,kisin da mini giyiyor,üsümüyor bunlar:)sayiyorum 1 düzgün,2 düzgün,3 düzgün...100 e kadar sayiyorum,100 de 20,yada % 10-ila 20 arasiydi düzgün olmayan hep...al iste diyorum yine yüzde 10 civari..tekrar basliyorum sonra saymaya....Türkiyede de yaptim bunu ve kiyasladim...Türkiyede %30-40 civarinda düzgün olmayanlar...biz de
bu azinligin icindeyiz tabi:(

Gayet açık değil mi? aa kızlar ben anlarsınız diye düşünmüştümmm:)) Bi yerde görmüştüm bunu nette, benim yurtdışındaki ruh halimi özetlio die koydum, çünkü türkiyede okadar takmıyorum yazın falan giyiyorum topuklu mini vs. ama avrupada kızlar hepsi uzun düzgün bacaklı ben kısa çöp bacaklı ve mahzun :25: Yani elbette yurtdışına çıkmayan yoktur aranızda heralde ama gitmeyen görmeyen de bilmez, hele orda yaşamak çok zor olabilir bu açıdan elcerin durumu sanırım hepimizden kötü :(

ya zayif olsalar bile bacak kaslari nasil gelismis öyle....kiminin üstü ince,gögüsleri kücük,ama bacak hep var..ama erkek gibi de itici degil kaslar,gayet güzel cekici..spor dersleri sayesinde falan mi acaba?günes d-vitamini de görmüyorlar halbuki...benim bile burda kalsiyumum vitamin d degerim yerlerde sürünüyo,düsünün normali 400 civari,benim 4..öyle bi fark yani..takviye hap aliyorum..vitamin d kemik gelisimi kemik yapisi icin önemli ya..burda son iki yildir,sabah günes dogmadan hastaneye git,cikinca günes batmis olsun..derken hic vitamin alamamisim günesten...
ama bu forumu,sizleri bulduktan sonra yalniz olmadigimi bilmek bana iyi geldi,güc verdi..birbirimizi anlayabiliyoruz...hepinizi ben de cok sevdim:)iyi ki varsiniz:)iyi ki birbirimizin derdine ortak oluyoz cözüm yollari sunuyoz:)

Valla kesinlikle memnun kalıyorlar:))) ama yaptırmasan da umurlarında olmuyor. İyi plan yapmışsın. Aslında keşke her şeyi tam olarak bilse de sıkıntılı günlerinde yanında olsa. Bir de 21 gün çorap giymek zorunluluğu vardı bende. sen be yapacaksın o konuda?
ben zaten normalde de corap giyiyom:)varis corabi:)

evet.erimezse....

erise de az ericek,stoklarin var hem:)dondurmus ya doktor,hiiic sikma canini,bak atlatdin bitdi gitdi....önceki gece neler gecmisti aklindan,kafanda ne senaryolar yazmistin,hicbiri de olmadi cok sükür degil mi?bi ameliyatin sonuna dogru ayilma haric:)))))o da evet olabilecek bisey,ama hep uyutuluyor,hem agri hissetmen engelleniyor ya,anestezi cok yönlü yapiliyor,o yüzden agri hissetmemissin,tabi görmek de ayri bi olay:( :) biz de ameliyat yaparken ortasinda bicok hasta ayilmaya baslamistir,operatör haber verir anestezi doktoruna doz artirilir,hasta tekrar uyutulur,bize cok ürkütücü gelse de hastalar genelde hatirlamiyor..
bibi sen hatirliyorsun ama netice öyle güzel ki deger diyorsun degil mi? :)

ben de macrolane yaptirirken doktor o bölgeyi yuvarlak olarak ciziyor,kanülün girecegi bölgeyi lokal olarak uyusturuyor,yani sadece üst deriyi,ama esas aci veren o yuvarlak cizdigi bölge icine kanülü sokup cikarmasi.....dogum yapmadim henüz ama hep dogum sancisi ceker gibi titredim,bagirdim,bagirmamaya calisip disimi siktm...o kanülü de mecburen sokup cikarmasi lazim cilt alti yag doku ile deriyi tam ayirip yer acabilmesi icin...doktor bile bana bu kadar aciyi cekecegine anestezi ile normal ameliyati ol kurtul dedi....maddiyati düsünüyor olsa sürekli eridikce gidip doldurmam onun daha cok isine gelir halbuki degil mi....

bi de profilksi diye geciyor, önlem olarak,enfeksiyon olusmasin diye antibiyotik veriliyodur,aliyosundur degil mi,bibi yada ikicanimvar? ben macrolane de bile aliyodum..gerci o yabanci madde,kendi yagin da bu risk olmaz ama kanül giren derinin acildigi,yagin alindigi her bölge icin enfeksiyon riski var,neticede ameliyat...

ama bunlarin hicbiri olmicak insallah..benim demem önlem icin..ameliyat öncesi negatif düsündün,sonrasi icin ama hep positif düsün olur mu?tekrar gecmis olsun canim....
su resimleri ah bir de ben görebilsem...

bi de profilksi diye geciyor, önlem olarak,enfeksiyon olusmasin diye antibiyotik veriliyodur,aliyosundur degil mi,bibi yada ikicanimvar? ben macrolane de bile aliyodum..gerci o yabanci madde,kendi yagin da bu risk olmaz ama kanül giren derinin acildigi,yagin alindigi her bölge icin enfeksiyon riski var,neticede ameliyat...

ama bunlarin hicbiri olmicak insallah..benim demem önlem icin..ameliyat öncesi negatif düsündün,sonrasi icin ama hep positif düsün olur mu?tekrar gecmis olsun canim....
su resimleri ah bir de ben görebilsem...

profilaksi,yanlis yazmisim,önlem amacli olarak demek..cefuroxim tarzinda antibiyotikler alinabilir

:53::53::53::53: Ben ameliyat masasından kaçarım korkudan. :))) Öyle bir risk var yani.

ay canim korkutmak istemedim inan.korkacak birsey yok zaten.hatta ilginc bile geldi.zaten uyutulmak zorundada degilsin.sadece uyusturarak da yaptiranlar varmis.o isteye bagli.sadece uyku ilaci verip uyuttular,baymadilar yani.o yüzdende tabi erken uyanma riski daha büyük.sakin korkupta vaz gecme.pisman oldum zaten yazdigima:(

Back
X