erise de az ericek,stoklarin var hem:)dondurmus ya doktor,hiiic sikma canini,bak atlatdin bitdi gitdi....önceki gece neler gecmisti aklindan,kafanda ne senaryolar yazmistin,hicbiri de olmadi cok sükür degil mi?bi ameliyatin sonuna dogru ayilma haric:)))))o da evet olabilecek bisey,ama hep uyutuluyor,hem agri hissetmen engelleniyor ya,anestezi cok yönlü yapiliyor,o yüzden agri hissetmemissin,tabi görmek de ayri bi olay

:) biz de ameliyat yaparken ortasinda bicok hasta ayilmaya baslamistir,operatör haber verir anestezi doktoruna doz artirilir,hasta tekrar uyutulur,bize cok ürkütücü gelse de hastalar genelde hatirlamiyor..
bibi sen hatirliyorsun ama netice öyle güzel ki deger diyorsun degil mi? :)
ben de macrolane yaptirirken doktor o bölgeyi yuvarlak olarak ciziyor,kanülün girecegi bölgeyi lokal olarak uyusturuyor,yani sadece üst deriyi,ama esas aci veren o yuvarlak cizdigi bölge icine kanülü sokup cikarmasi.....dogum yapmadim henüz ama hep dogum sancisi ceker gibi titredim,bagirdim,bagirmamaya calisip disimi siktm...o kanülü de mecburen sokup cikarmasi lazim cilt alti yag doku ile deriyi tam ayirip yer acabilmesi icin...doktor bile bana bu kadar aciyi cekecegine anestezi ile normal ameliyati ol kurtul dedi....maddiyati düsünüyor olsa sürekli eridikce gidip doldurmam onun daha cok isine gelir halbuki degil mi....