• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aradaşlar benimmeliyatım 26sında haftaya bugün. Okul için 3 gün rapor alacağım. Ama arkadaşlara ne desem acaba hastayım desem bir günde mi hastalandın deyip eve ziyarete gelecekler. Memlekete gidiyorum desem müdür izin vermez. İki ucu sivri değnek. En samimi arkadaşıma doğruyu söylesem mi acaba? Raporuma ne yadırsam. Bir günde grip mi oldum. Ayağımı mı burkacam? Bana fikir verebilecek var mı? Uf yalan söylemek de ne zormuş. Ben yalan söyleyince hemen yakalnırım zaten. O yüzden çok profesyonel hazırlanmam lazım.Şimdiden teşekkürler benim sorunuma kafa yorduğunuz için.

Ben cumartesinden beri evdeyim annem lere hergün giden biri olduğum için bugün diyor Allah bilir taksime gittin ve biber gazı yedin..:))) valla iyi fikirmiş coplada bacaklarıma vurdular:))) bence memkonun söylediği varis fikri iyi ben arkadaşlarıma öyle diycem hem varis çorabınada kılıf olur.Ama 3 gün izin az.refekatçin varmı yanlız gitme..

Bugün sabah banyo yaptım yani 4. Gün..varis çorabınıda yıkadım rahatladım.bugün yiğenim bende kızıma ve ona hizmet etmekten ayaklarım ağırdı.Evde topuklu terlikle rahat yürüyorum.Düz basınca bacağımın arkası geriliyor halen..

Benim dizlerimle aşağısındaki kısım arasında çok fark vardı. Esteworld'de Dr. Hakan Gence operasyonumu gerçekleştirdi. Gayet memnunum, herkese tavsiye ederim.

arkadaşlar ameliyatımı oldum ve bugün öğlen evime döndüm.18 haziran hiç geçmicek sanmıştım.rabbim bu günü de gösterdi.zar zor da olsa arada kalkıp bacaklarımı izliyorum aynada. çok güzel oldu bacaklarım umarım erimezler.darısı geride kalanların başına...

arkadaşlar ameliyatımı oldum ve bugün öğlen evime döndüm.18 haziran hiç geçmicek sanmıştım.rabbim bu günü de gösterdi.zar zor da olsa arada kalkıp bacaklarımı izliyorum aynada. çok güzel oldu bacaklarım umarım erimezler.darısı geride kalanların başına...

Geçmiş olsun.dün akşam .Asistan beni aramıştı o sırada seni sordum A... Hanım gayet iyi dedi.Adını bilmiyorum dedim:) gece hastanedemi kaldın.

geçmiş olsun arkadaşım atlattın sende ne güzel:-) nasılsın? ağrın sızın yoktur umarım?

arkadşalr mrb.haftaya salı operasyonum var.yanıma neler almalıyım?estetica da a.k ye olucam.ameliyat öncesi yapılan tahlillerden ayrı para alıyorlar mı?bir de bankaya 500 tl para yatırmamı istediler ön ödeme olarak.MUEM,AMYLEE siz yatırmışmıydınız böle bi para??

canım benim sanırım bayağı bir geç kaldım:((

Ameliyatı oldu da bitti. Artık geçmiş olsun dileklerini iletirsin. :))

ay valla yaaaa... ama neyse ki arkadaşlar yardımcı olmuş fazla fazla. ben bu aralar giremiyorum... biraz karışık durumdayım iş güç falan. şimdi bile kaçak giriyorum ama az kaldı. yazılanların hepsini okuyayım dedim ama ne mümkün? :)) bitmiyor ki...

neyse sizleri seviyorum ve de öpüyorum.

ameliyat olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum olmayanlara da darısı başınıza... en güzel bacaklar bizlerin olsun:)))

aman bibi ciğim senin fiziğin ne kadar da güzelmiş öyle maşallah...

bacakların da uzaktan gördüm bayıldım ama açınca sanki sol bacak sağa göre daha mı zayıf? ama yine de çok güzel duruyorlar. üst taraf da ince ve orantılı. çok sevdim yaaa... bende o içe doğru kavis pek kalmadı.

arkadaşım merhaba.

bak memnun değildin ama gün geçtikçe oturuyor şekli. eğer dış yanlardan da aldıysa yine gün geçtikçe oralar da inceliyor az da olsa.
ama iç tarafı iyi doldurmuş valla maşallah. özellikle düz ayakkabı ile çok çok iyi görünüyor. bak bizler eski halimizi unutuyoruz ama hakikaten çok büyük değişimlere uğradık. morlukların da geçiyor yavaş yavaş. inşallah tamamı gidecek yakında ama benim özellikle arka bacakta hiç morluk olmamıştı. şimdi de çok yorarsam kızarıyor biraz ama dinlenince geçiyor.

ben de genel olarak memnunum ama tabii ki bi Özge Ulusoy bacağımız yok:(( o yüzden genelde düz ayakkabı tercih ediyorum. he topuklu ile de eh işte fena değil. bakalım kışa bi rötuş yolları görünüyor olabilir bana...

Gecmiş olsun :)) hayirlı olsun, guzel gezmeler olsun :))

Geçmiş olsun hopedesire umarım hayal ettiğin bacaklara kavuşmuşsundur

evet canım o A.......benim:)senden bahsetti derya hanım.gece orda kaldım.ama herkesi bir gece yatıyo sanıyordum.ameliyat günü çıkanlar da oluyormuş.

Bana herkes çıkıyor dediler.Eşimde yanımda yoktu,kızımıda emanet bırakmıştım kalmadım.Ama kalınsa daha iyi olur.Çünkü çıkarken başım çok dönüyordu.Mekanda çook güzeldi:)

arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. kısaca yaşadıklarımı anlatayım.
gece 2de yola çıktık.yanıma birkaç yastık aldım dönüşte ayağımın altına koymak için ki iyiki almışım ayakların yüksekte durması gerekiyor.sabah 6da hastaneye vardık.çok sıcak karşladılar ve giriş işlemlerimi yapıp odama yerleştirdiler. refakatçının konforunu da sonderece düşünmüşler.eşimin rahat etmesi benim için çok önemliydi.saat 8 gibi doktorum geldi tabi biz osaate kadar odamızda bi güzel uyuyup dinlendik.yağ alınacak yerleri işaretledi ve fotoğraf çekti. asistanı derya hanımı es geçmiyim.inanılmaz tatlı bi bayandı sanki önceden tanışıyormuş gibiydik,çok ilgilendi benimle,sürekli ziyaretime geldi.herneyse saat sekiz buçukta ameliyathaneye aldılar beni yanıma narkozcu geldi gerisini hatırlamıyorum.ameliyatım 3buçuk saat sürmüş.odaya gelince hemen uyandım.çenem titriyodu üşümekten.üzerimi kat kat örttüler.bi yarım saat sonra üşümem geçti.açıkçası korktuğum kadar sancı çekmedim.ilk gün tuvalete giderken zorlandım bayağı zira adım atmak çok zordu.gece boyunca bacağıma buz koydular,ödem oluşmasın diye.bu sabah kalktığımda daha iyiydim tuvalete kendi başıma gittim.ama yinede yürümek çok zordu.öğlene doğru hastaneden çıkış yaptık.arka koltukta ayağımın altına yastık koyup uzandım.yolda canım acıdı elbet ama dayanılmaz değildi.eve çıkışım biraz zor oldu.asansörsüz 4. kata çıktım.şimdi allaha şükür daha iyiyim,ilaçları kullanıyorum.buz koymaya devam ediyoruz.sabırsızlıkla düzelmeyi bekliyorum.biraz uzun mu oldu ne:)

Back
X