arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. kısaca yaşadıklarımı anlatayım.
gece 2de yola çıktık.yanıma birkaç yastık aldım dönüşte ayağımın altına koymak için ki iyiki almışım ayakların yüksekte durması gerekiyor.sabah 6da hastaneye vardık.çok sıcak karşladılar ve giriş işlemlerimi yapıp odama yerleştirdiler. refakatçının konforunu da sonderece düşünmüşler.eşimin rahat etmesi benim için çok önemliydi.saat 8 gibi doktorum geldi tabi biz osaate kadar odamızda bi güzel uyuyup dinlendik.yağ alınacak yerleri işaretledi ve fotoğraf çekti. asistanı derya hanımı es geçmiyim.inanılmaz tatlı bi bayandı sanki önceden tanışıyormuş gibiydik,çok ilgilendi benimle,sürekli ziyaretime geldi.herneyse saat sekiz buçukta ameliyathaneye aldılar beni yanıma narkozcu geldi gerisini hatırlamıyorum.ameliyatım 3buçuk saat sürmüş.odaya gelince hemen uyandım.çenem titriyodu üşümekten.üzerimi kat kat örttüler.bi yarım saat sonra üşümem geçti.açıkçası korktuğum kadar sancı çekmedim.ilk gün tuvalete giderken zorlandım bayağı zira adım atmak çok zordu.gece boyunca bacağıma buz koydular,ödem oluşmasın diye.bu sabah kalktığımda daha iyiydim tuvalete kendi başıma gittim.ama yinede yürümek çok zordu.öğlene doğru hastaneden çıkış yaptık.arka koltukta ayağımın altına yastık koyup uzandım.yolda canım acıdı elbet ama dayanılmaz değildi.eve çıkışım biraz zor oldu.asansörsüz 4. kata çıktım.şimdi allaha şükür daha iyiyim,ilaçları kullanıyorum.buz koymaya devam ediyoruz.sabırsızlıkla düzelmeyi bekliyorum.biraz uzun mu oldu ne:)