Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar,beraat kandiliniz mübarek olsun hepinizin.allah dualarimizi kabul etsin inslh.
buralardamısın arkadaşım??????özledimmçiçekler senin için:))
2. günüm ameliyatımın. her tarafım mosmor ve çok ağrım var yürüyemiyorum bile. az bir ödem oluştu bacaklarımda. bu ağrı şişlik morluklar ne kadar sürecek. cevap yazarsanız sevinirim...[/QUOT
allah yardimci olsun canim,hertarafim mosmor derken nereler mesela.yag alinan bölgeler genelde morariyo .bende tam üc haftada gecti morluklar.agri kesici kullaniyorsundur,fayda etmiyormu.ibu profen 600 kullandim ben enfeksiyonu da önlüyo.sislikler günden güne iniyor .agrilarinda her gecen gün biraz daha hafifleyecek inslh.önemli olan kizariklik ve ates olmamasi demisti bende dr.
tşk ederim evet aynen öyle. demekki yaşadıklarım normal.
size güzel haberlerle dönmek istiyorum ama önce şu gribimin geçmesi lazım:2:
5000 lira fiyat verdi.sonra eşim girdi konuya hocam ben eşimin böyle bir konudan rahatsız olduğunu bilmiyordum,bana anlatınca şaşırdım diya başladı.sonra hoca bana baktı, bende hocaya çok duymuşsunuzdur birde ben anlatmıyım dedim.ama onu dememle gözlerimden yaşlar boşalmaya başladı,(yılların birikimi tabi)hoca peçete uzattı, bu arada bir de baktımki ben ağlayına eşimde ağlamaya başlamazmı.trajikomik bir tablo çıktı ortaya tabi.hoca o zaman bu konuyu kapatalım dedi.siz düşünün istediğiniz tarihe ameliyat günü ayarlarız dedi.
teşekkür ederim arkadaşlar,darısı bütün hasret çekenlerin başına.ama ben çok korkuyorum eriycekler diye.rüyam yarıda kalıcak diye.bi de ne zamn geçecek bu morluklar sabredemiyorum.sen pomat falan kullanmışmıydın?
Amylee mutlaka daha önce bahsetmişsindir ama ne kadar vermiştin ameliyat için özelden yazabilir misin? Bir de rütuşa para almıyor dediğin hastane parası mı ödeniyor sadece? Peki o ne kadar :) sorular sorular![]()
evet arkadaşım, idare eder durumdayım. bu hafta ayarlayabilirsem son kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek. bir de şu çürükler geçseydi... tam baldırda
yaa moralim bozuk benim,yazin gelmesini istemememin bi nedenide dugunler! yine dugun yine ne giycem derdi,esimin arkadas ortami cok genis ve onlarin esleri mini mini dolaniyolar etrafta ben yine pantolon:-( diyorum cikip diz alti bi elbise alayim ama onu da yakistiramiyorum kendime offfff of yaa;-) caninizi sıkmak istemiyorum ama napayim derdimi sadece sizinle paylasabiliyorum....
2. günüm ameliyatımın. her tarafım mosmor ve çok ağrım var yürüyemiyorum bile. az bir ödem oluştu bacaklarımda. bu ağrı şişlik morluklar ne kadar sürecek. cevap yazarsanız sevinirim...
zaten O densizler olmasabelki hiç kalkışmıyıcaz bu işlere,belki farkında bile olmuyucaz bacaklarımızın
en çokta onlara kızıyorum ben
gülşen o bacaklarla mayo giyip deniz kenarında yürümüş, klip çekmiş. anlamadım silikon mu taktırmış, yağ mı koydurmuş... yönetmen ilizyonist mi
merak edenlere kardan adam klibi (bacaklarına bakıyorum diye şarkıyı ezberledim )
meraba amyleee,
yalnızız galiba:)
bugün okula gittim,çok şükür pek zorlanmadım ama daha önce varmıydı ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama ayak bileklerim davul gibi olmuş.
kafamda türlü senaryolar kuruyorum,yağlarım oraya kaçmış olabilir mi?gülme sakın.sizin de ayak bilekleriniz şişmşmiydi.
meraba amyleee,
yalnızız galiba:)
bugün okula gittim,.şükür pek zorlanmadım ama daha önce varmıydı ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama ayak bileklerim davul gibi olmuş.
kafamda türlü senaryolar kuruyorum,yağlarım oraya kaçmış olabilir mi?gülme sakın.sizin de ayak bilekleriniz şişmşmiydi.