• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bacaklarımda baldır kısmı akadan çok basık duruyor Yani bacakların alt kısmının arkası yuvarlak olur ya öyle değil.Acaba düzelir mi fotoda çektim eklemeye çalışayım.offff...

ben tam anlamadım durumu ama mutlaka düzelecektir. sonuçta baktıkça kusurlu oluyor bacaklar. Bekle bence biraz arkadaşım,

8 saat sonra hastaneye gidiyorum, tahlillerden sonra silikon implant ameliyatım var, sanırım ameliyathaneye girerken heyecanım başlayacak..

8 saat sonra hastaneye gidiyorum, tahlillerden sonra silikon implant ameliyatım var, sanırım ameliyathaneye girerken heyecanım başlayacak..

Hayal ettiğin görüntüye kavuşman dileğiyle başarılı bir ameliyat diliyorum ozlmsr sana...heyecan olmadan olmuyor işin tadı tuzu :34:

benim karar verdikten sonra başlamıştı heyecanım. burada gün saymıştım. şimdiden çok geçmiş olsun. silikon ameliyatını çok merak ediyorum. güzel haberlerini bekliyoruzz..

ozgurdu senin önerin üzerine biberiye yağını aldım bugün ve sürdüm bakalım morluklar ne olacak?aklıma takıldı , doktor bize neden en baştan morluk ilacı vermedi? bizim morluk süreci biraz uzun sürecek sanırım böle.
bir de sormayı unutmuşum senin bacaklara kaç cc yağ koymuş?

çorabımın ayağını kestim bu sabah. gündüz dışarı çıkıcaktık ve ayaklı giymek işkence.sonra aklıma takıldı doktora msj atıyım dedim.doktor bu defa ayaklarınız şişer kesmeyin,sadece parmaklarınız dışarıda kalabilir demiş,napıcam şimdi?
ozgurdu sen de kesmiştin?

Sağ salim gir,sağ salim çık inşallah arkadaşım.Allah gönlüne göre versin.bizleride habersiz bırakma.slikon taktıranlar erken ayrılmış siteden onlardan olma sende:))

ozgurdu senin önerin üzerine biberiye yağını aldım bugün ve sürdüm bakalım morluklar ne olacak?aklıma takıldı , doktor bize neden en baştan morluk ilacı vermedi? bizim morluk süreci biraz uzun sürecek sanırım böle.
bir de sormayı unutmuşum senin bacaklara kaç cc yağ koymuş?

Dr sordum kaç cc koyduğunu hatırlayamadı mail atayım dedi ama sanırım unuttu.Biberiye yağını pazartesi sağ basenimde siyaha yakın morluğa sürmüştüm bugün çok az belli oluyor.İyi geldi bana.Biraz kokusuna dayanamıyorum okadar.

çorabımın ayağını kestim bu sabah. gündüz dışarı çıkıcaktık ve ayaklı giymek işkence.sonra aklıma takıldı doktora msj atıyım dedim.doktor bu defa ayaklarınız şişer kesmeyin,sadece parmaklarınız dışarıda kalabilir demiş,napıcam şimdi?
ozgurdu sen de kesmiştin?

Ayağım hiç şişmedi valla.Kestiğin yeri hafif topuğuna indir hiçbirşey olmuyor.Bugün kullandın mı o şekilde nasıldın?

Denk gelmiyoruz galiba. bir kaç gündür çok kalamıyorum ama yine de ihmal etmiyorum burayı cevap yazamasam bile yazıları hep okuyorum sonra birikince okumak zor oluyor. çok çalışkanım çok. :1: İkicanımvarı ben de pek görmüyorum. Kendine güveni geldi tabi tabanları çatlayana kadar geziyordur. hayat ona güzel şimdi. gezsin bol bol. :)))

Ah güzelim gezmek nerde ben nerdeee... benim oğlan nerdeyse 10 gündür hasta gece gündüz onunla ilgilenmek zorundayım. Ama sürekli forumu takip ediyorum bütün yazılanları eksiksiz okuyorum. Mesaj yazdığım saate baksaniza sabah 8 den bu yana hala ayaktayim. Gezmekten değil ama yorgunluktan tabanlarim catlayacak gibi ağrıyor. Sizi kocaman öpüyorum. :16::16:

Ah güzelim gezmek nerde ben nerdeee... benim oğlan nerdeyse 10 gündür hasta gece gündüz onunla ilgilenmek zorundayım. Ama sürekli forumu takip ediyorum bütün yazılanları eksiksiz okuyorum. Mesaj yazdığım saate baksaniza sabah 8 den bu yana hala ayaktayim. Gezmekten değil ama yorgunluktan tabanlarim catlayacak gibi ağrıyor. Sizi kocaman öpüyorum. :16::16:

geçmiş olsun ufaklığa. neyi var on gündür geçmemiş.

Doktorum eylülde yine çağırdı :16:
Fotoğraf çekeriz demişti ama bacakları görünce bu sözü unutmuş gibi yaptı adamcağız :1:
cildim hassas bunu da 31 yaşımda öğrenmiş oldum. Sinek ısırığı vardı bir tane çürüklerle kontrast olarak :) akrep ısırığı gibi dedi. Neyse ozetle 10 üzerinden 7 verdi. Sanırım sınıfı geçtim :)

Rahat ol sende bu gözler varken kimse bacaklara bakmaz dedi :9: ( doğuştan bir güzel yerim varmış iyi ki)

cildinin hassas olduğunu bu zamana kadar nasıl farkedemedin. kaç kişide çay döküldü diye iz kalır ki. :9:

Son düzenleme:

kusura bakma arkadaşım, bazen telefondan girince acele oluyor, atlamışım :)
kredi çektim ihtiyaç kredisi olarak. bankada tanıdığın varsa bir kişi meme küçültmeyi sağlık kredisi olarak göstermiş diye duymuştum. benim normal ihtiyaç kredisi oldu. maaş aldığım bankadan sanırım biraz daha uygun faizi.

kusura bakma arkadaşım, bazen telefondan girince acele oluyor, atlamışım :)
kredi çektim ihtiyaç kredisi olarak. bankada tanıdığın varsa bir kişi meme küçültmeyi sağlık kredisi olarak göstermiş diye duymuştum. benim normal ihtiyaç kredisi oldu. maaş aldığım bankadan sanırım biraz daha uygun faizi.

İhtiyaç kredisi istediğinde neden istediğini soruyorlar mı? çarpık bacaklarımı düzelttirecem de diyemem ki. :1:

geçmiş olsun ikicanımvar

İhtiyaç kredisi istediğinde neden istediğini soruyorlar mı? çarpık bacaklarımı düzelttirecem de diyemem ki. :1:

:1: alemsin , yok sormuyorlar.
ben dün arkadaşımla elbise denedim, ona da gösteriyordum hem bacaklar nasıl olmuş diye, hem morlukları, satıcı da dikkatli dikkatli baktı, rahatım ben artık galiba :)

:1: alemsin , yok sormuyorlar.
ben dün arkadaşımla elbise denedim, ona da gösteriyordum hem bacaklar nasıl olmuş diye, hem morlukları, satıcı da dikkatli dikkatli baktı, rahatım ben artık galiba :)

rahat ol tabi ki. insan kendiyle barışık oldu mu her şey daha kolay. artık yaptıramayanların yerine de giyip gezeceksin sen. bizim hevesimizi de sen al. :1:

Back
X