• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sen bir de şimdi gör beni. şimdi annemle konuştum telefonu kapattım buraya girdim. Ona bana para lazım yardımcı olur musun ameliyat olucam dedim. ilk başta söylemedim ne olacağını burun mu diye sordu yok dedim sonra göğüslerin mi dedi kadının aklına hiç bacak gelmiyor. Bacaklarımı anlattım ne var bacaklarında dedi bir türlü anlatamadım. bacaklarında bir şey yok ki falan dedi durdu. sonra gel yanıma bir de burada gideriz doktora illa ameliyat şartsa bakarız çaresine dedi. neyse ben gideyim onu ikna ederim oradaki doktorların işi olmadığına. ben bacaklarımdan haberi var sanıyordum, hiç haberi yokmuş ama diğer kusurlarımın farkında. :1:. ay ümitlenmeye başladım. çok fazla heveslenmek istemiyorum ama içimde bir kıpırtılar başladı umarım fena toslamam duvara. şimdilik mutluyum anneme koşasım var bir an önce. annemden böyle bir tepki almak ameliyat olmaktan çok daha güzel. biz pek anlaşamazdık ama şu an cümle kuramıyorum sevincimden ağzım kulaklarımda. :21:

canım senin duygularını çok iyi anlıyorum.ben ameliyat olmak istediğimi anneme cekinerek anlatmıştım destek olmaz sannıyordum.ama destek oldu sağolsun.annem babama söylemiş babamda benim için çok uzulmuş madem böle sıkıntısı var ona çok uzuluyor niye bana söylememiş ben daha önce çaresine bakardım demiş.derken kardeşim devreye girmiş ben onun için kredi çekeyim beraber öderiz demiş. karar vermişler kardeşim beni aradı (bu arada kardeşim erkek)sen en kısa zamanda drdan randevu al üzülme artık dedi.hala kulaklarımda. sevinçden ağlamıştım.eşimde hep destek oldu sağolsunlar hiç biri karşı çıkmadı.ameliyat günü eşim,annem babam,kardeşim hepsi yanımdaydı.inş sende isteyen kim varsa hepiniz ameliyat olabilirsiniz:)

ben vanillaskynin ameliyat olan arkadaşlardan zannediyordum. meğer yanlış biliyor muşum. hatta varis çorabı tavsiye etmiştim. vaniillasky ameliyat olmamana rağmen bu kadar ayrıntılı yorum ve gerçekçi ve mantıklı açıklamalar açıkçası şaşırttı beni... bakış açın çok geniş..tebriklerr

hahah sevindim buna. ben de sanal doktorum bir yerde bilecem o kadar. :9:

canım senin duygularını çok iyi anlıyorum.ben ameliyat olmak istediğimi anneme cekinerek anlatmıştım destek olmaz sannıyordum.ama destek oldu sağolsun.annem babama söylemiş babamda benim için çok uzulmuş madem böle sıkıntısı var ona çok uzuluyor niye bana söylememiş ben daha önce çaresine bakardım demiş.derken kardeşim devreye girmiş ben onun için kredi çekeyim beraber öderiz demiş. karar vermişler kardeşim beni aradı (bu arada kardeşim erkek)sen en kısa zamanda drdan randevu al üzülme artık dedi.hala kulaklarımda. sevinçden ağlamıştım.eşimde hep destek oldu sağolsunlar hiç biri karşı çıkmadı.ameliyat günü eşim,annem babam,kardeşim hepsi yanımdaydı.inş sende isteyen kim varsa hepiniz ameliyat olabilirsiniz:)

yakınlarının desteği ameliyat olmaktan daha güzelmiş doğrusu. ben de annem destek olmayacak sanıyordum çok şaşırdım. sevindim, şaşırdım duygular birbirine girdi. :31:

Son düzenleme:
Acaba dikişsiz tayt nerede satılıyoe? Bilgisi olan var mı? Ben bu gece kilotlu muz çorabımın ayaklarını kestim onu giydim, bu daha rahat oldu.

1gun oldu ben hala ayagimin ustune basamiyorum :(( cok agrim yok ama ayaga kalkmaya calisinca bacaklarm aciyo geriliyo ve kalkamiyorum... dunden beri bir kez kalktm ayaga o da birine tutunarak bugun onu da yapamiyorum :((

1gun oldu ben hala ayagimin ustune basamiyorum :(( cok agrim yok ama ayaga kalkmaya calisinca bacaklarm aciyo geriliyo ve kalkamiyorum... dunden beri bir kez kalktm ayaga o da birine tutunarak bugun onu da yapamiyorum :((

arkadaşım 10. günümdeyim hala ağrılarım var. acı, gerilme, yağ konulan yerlerde karıncalanma oluyor. bunlar normal. ama acıların bittiğinde iyi kide yaptırmışım diyeceksin. biraz sabretmelisin. inşaallah istediğin gibi güzel bacakların olur.. çok geçmiş olsun.

silikon dolgusu konusunda pek bir bilgim yok. yağ enjeksiyonu olduğu için benim daha çok yağ alınan yerlerde ağrılar oldu. herhalde bu yüzden midir nedir dolgu yapılan bölgede ağrıları hissetmedim o kadar.

yeni taytımla çıktım bugün, mutluluğumu görmelisiniz. çok güzel bir duygu. 10 gündür ağrılar, sıkıcı varis çorabı, çektikten sonra rahat rahat gezdim. kimse de tuhaf bakmadı. şişliklerim de indi bu arada iyice belirginleşti. yağlarım erimezse buna bile razıyım...

Ben yag enj olmadim silikon taktirdim ama kalkamamak uzuyo beni :( 2-3 gun gecsin belki daha iyi olurum. Bandajlar da cok skiyo onlar acilirsa rahatlarm diye umuyorum. Gerci bandajla guzel duruyo bacaklarim aslinda cikarmasalar da olur :)

canım ya geçer inşallah bir an önce. silikon taktıranlar hafif topuklu ayakkabı giyiyordu sen de öyle yürümeyi denedin mi? Böylece hafiften parmakuçlarında durmuş olacağın için arkalar da fazla gerilmez.

yeni taytımla çıktım bugün, mutluluğumu görmelisiniz. çok güzel bir duygu. 10 gündür ağrılar, sıkıcı varis çorabı, çektikten sonra rahat rahat gezdim. kimse de tuhaf bakmadı. şişliklerim de indi bu arada iyice belirginleşti. yağlarım erimezse buna bile razıyım...

annesi bayramlık almış çocuk edasıyla gezmişsindir. dur hele sen daha ilk seansta bu kadar mutluysan ikinci seanstan sonra seni bulutlardan kim indirecek. :)))

:2:
Doktorum eylülde yine çağırdı :16:
Fotoğraf çekeriz demişti ama bacakları görünce bu sözü unutmuş gibi yaptı adamcağız :1:
cildim hassas bunu da 31 yaşımda öğrenmiş oldum. Sinek ısırığı vardı bir tane çürüklerle kontrast olarak :) akrep ısırığı gibi dedi. Neyse ozetle 10 üzerinden 7 verdi. Sanırım sınıfı geçtim :)

Rahat ol sende bu gözler varken kimse bacaklara bakmaz dedi :9: ( doğuştan bir güzel yerim varmış iyi ki)

Yenideciğim çok merak ettim gözlerini. Bak bu adamlar profesyonel, o diyorsa doğrudur:)

annesi bayramlık almış çocuk edasıyla gezmişsindir. dur hele sen daha ilk seansta bu kadar mutluysan ikinci seanstan sonra seni bulutlardan kim indirecek. :)))

aynen öyle. gece başucumdaydı taytım. uyanıp uyanıp baktım.. hahahaha çok güldüm yaa... vanillasky inşaallah sanada nasip olur. bu duyguları inşaallah sende tadar o bulutlara çıkar bizle de karşılaşırsın. hiç inmeye niyetim yok...

seni çok iyi anlıyorum. ağrılar, yürüyememek falan, hep yatakta beklemek çok sıkıcı. ben de çok sıkılmıştım. ama inan bana değer, senin bide silikon. sen sonucu benden daha iyi alacaksın. öncesi foto eklemiş miydin. kim karar verdi silikona. sen mi doktorun mu?

Arkadaslarr cok sagolun guzel dilekleriniz icin ameliyat bi bucuk saat falan surdu odamdayim serum takili biraz agrim var bacaklarimin arkasinda o kadar bu gece hastanede kalacagim. Ameliyathaneye giderken sakinlestirici yapalm dediler meger narkozmus bi uyandm ameliyat bitmis cin gibiyim simdi uyuyamiyorum:)

Canım geçmiş olsun. Ağrının az olmasına sevindim. İnşallah çabuk toparlanırsın

Back
X