• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yasemin ve mendis sizlere de geçmiş olsun.

teşekkür ederim.10. günüm. yarın dikişlerim alınacak amylee. senin fotoğraflara da baktım. çok değişmiş. sadece yağ enjeksiyonu değil mi? silikon değildi sanırım. açıkçası sizinkileri görünce teselli buluyorum. eriyecek diye çok korkuyorum. gene eski hali kabussssss

Fotograf dhaa onceden eklemistim ama kaldirdim su an yok malesef. Doktor ameliyattan once cekti fotograflarimi carsamba da sargilari aldiktan snra cekicek onlari alip eklerim buraya. Ama soyle anlatiyim benimki boyleydi --》 () :)))

sen bir de şimdi gör beni. şimdi annemle konuştum telefonu kapattım buraya girdim. Ona bana para lazım yardımcı olur musun ameliyat olucam dedim. ilk başta söylemedim ne olacağını burun mu diye sordu yok dedim sonra göğüslerin mi dedi kadının aklına hiç bacak gelmiyor. Bacaklarımı anlattım ne var bacaklarında dedi bir türlü anlatamadım. bacaklarında bir şey yok ki falan dedi durdu. sonra gel yanıma bir de burada gideriz doktora illa ameliyat şartsa bakarız çaresine dedi. neyse ben gideyim onu ikna ederim oradaki doktorların işi olmadığına. ben bacaklarımdan haberi var sanıyordum, hiç haberi yokmuş ama diğer kusurlarımın farkında. :1:. ay ümitlenmeye başladım. çok fazla heveslenmek istemiyorum ama içimde bir kıpırtılar başladı umarım fena toslamam duvara. şimdilik mutluyum anneme koşasım var bir an önce. annemden böyle bir tepki almak ameliyat olmaktan çok daha güzel. biz pek anlaşamazdık ama şu an cümle kuramıyorum sevincimden ağzım kulaklarımda. :21:

Oh oh süper haber. En azından bir destekçin oldu.

Baldırımdaki ezik görüntüyle ilgili A.K. ya mesaj atmıştım cevabı şöyle;

A.K: Merhaba, moralinizi bozmanız anlamsız, yağ verilen yerlerin yumuşama ve şekillenme aşamasına henüz girmediniz. Bu arada bir başka konu yağlarınız bacak içlerine verildi ki parantezliğinizi azaltmak için, yoksa baldır kalınlaştırma için verilmedi.

Aslında cevap bende büyük hayal kırıklığı yarattı ben bacağımın genel olarak güzel görünmesini istiyorum önden çarpıklık düzelip arkadan ezik göründükten sonra ne anlamı var ki..Birde ben öyle birşey düşünemezdim ki yoksa baldırada mutlaka yağ koyun derdim.Sizce cevabı ben mi yanlış algılıyorum..
Bu arada şişlerim indi..

teşekkür ederim.10. günüm. yarın dikişlerim alınacak amylee. senin fotoğraflara da baktım. çok değişmiş. sadece yağ enjeksiyonu değil mi? silikon değildi sanırım. açıkçası sizinkileri görünce teselli buluyorum. eriyecek diye çok korkuyorum. gene eski hali kabussssss

Yok yok ne kadar erise de eskisi gibi olmayacak merak etme. Yani ben ona çok inanıyorum. Seninki de yağ dolgusu ama dikiş bende yoktu. Kendiliğinden kapandı.

niyeyse bende sorguya çekileceğim gibi bir his oluşmuş. nereye harcayacağımı belgelememi isteyecekler diye düşündüm. :9:

Bankalar kredi vermek için kıvrandığı için işin zor olmayacaktır:)))) ama inşallah senin krediye ihtiyacın kalmayacak annen sayende

Keske zamani ileri alsak da bandajlarim acilsa yeni halini gorsem :)) gelsin sortlar etekler :) su anda hic agrim falan yok doktor beni 7/24 arayabilirsiniz dedi en ufak biseyi sormak icin bile ariyoruz adam benim yuzumden hattini degistircek. Bu arada hastanede acaip ilgilendiler hemsireler hasta bakicilar devamli geldi halimi hatrimi sordu durmadan tansiyon olcup ates olcup durdular benim icin tatli bile aldilar :) valla bi kac gun daha kalsam hic fena olmazdi :)

Baldırımdaki ezik görüntüyle ilgili A.K. ya mesaj atmıştım cevabı şöyle;

A.K: Merhaba, moralinizi bozmanız anlamsız, yağ verilen yerlerin yumuşama ve şekillenme aşamasına henüz girmediniz. Bu arada bir başka konu yağlarınız bacak içlerine verildi ki parantezliğinizi azaltmak için, yoksa baldır kalınlaştırma için verilmedi.

Aslında cevap bende büyük hayal kırıklığı yarattı ben bacağımın genel olarak güzel görünmesini istiyorum önden çarpıklık düzelip arkadan ezik göründükten sonra ne anlamı var ki..Birde ben öyle birşey düşünemezdim ki yoksa baldırada mutlaka yağ koyun derdim.Sizce cevabı ben mi yanlış algılıyorum..
Bu arada şişlerim indi..

Özgürdü yandan resim koysan da baksak mı?

Keske zamani ileri alsak da bandajlarim acilsa yeni halini gorsem :)) gelsin sortlar etekler :) su anda hic agrim falan yok doktor beni 7/24 arayabilirsiniz dedi en ufak biseyi sormak icin bile ariyoruz adam benim yuzumden hattini degistircek. Bu arada hastanede acaip ilgilendiler hemsireler hasta bakicilar devamli geldi halimi hatrimi sordu durmadan tansiyon olcup ates olcup durdular benim icin tatli bile aldilar :) valla bi kac gun daha kalsam hic fena olmazdi :)

Ne güzel heyecanlar. Gergin hissediyor musun?

Bacaklarimda gerginlik var evet bi de bandajlari cok sikmislar bandajli halini darkpearle gondermistim ben bi soraym ekleyebilirse eklesin albume :)

şuan gözümde canlandı. bide kilo alıp çıkma . bacak düzelteyim derken kilo alma sakın.. hehehh :1:

Back
X