• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hayırlı olsun arkadaşım , yürümeye de başlamışsın. sargılı bile güzel görünüyor bacakların :)

yok mu arkadaşım etekli, şortlu ? Moral bulalım karşılıklı

boyutu küçük olanlar geldi mor mor ama karşıdan çektiklerimi göndermeyi beceremedim küçültemedim daha doğrusu

fotoğrafını masa üstüne at. üzerine sağ tıkla''birlikte aç'' bölümünde Windows live photo galery' i tıkla.... açılan yeni sayfada sol üst köşede Düzenle, yerleştirin veya paylaş butonu var. onu tıkladıktan sonra yeni bir sayfa açılıyor. orda fotoğrafının üzerine tekrar sağ tıklayıp yeniden boyutlandır diyeceksin orada ''orta 1024 ''yazıyor zaten ''yeniden boyutlandır kaydet'' butonuna tıkla. bu kadar. aslında uzun gibi ama hepsi otomatik sen sadece tıklıyorsun. inşaallah anlatabilmişimdir... :1:

yaşasın kötülük:27:.cmts günü çarşıda gezerken benim bacaklarıma benzeyen birini gördüm diz üzerinde elbise giymiş.manyak gibi arkasından girdiği mağazaya girdim baya bir inceledim.o kadar rahattıki ,ben olsam renkten renge girerdim herkes bana bakıyor diye.ama yakışmışmıydı derseniz ben beğenmedim.

Son düzenleme:
fotoğrafını masa üstüne at. üzerine sağ tıkla''birlikte aç'' bölümünde Windows live photo galery' i tıkla.... açılan yeni sayfada sol üst köşede Düzenle, yerleştirin veya paylaş butonu var. onu tıkladıktan sonra yeni bir sayfa açılıyor. orda fotoğrafının üzerine tekrar sağ tıklayıp yeniden boyutlandır diyeceksin orada ''orta 1024 ''yazıyor zaten ''yeniden boyutlandır kaydet'' butonuna tıkla. bu kadar. aslında uzun gibi ama hepsi otomatik sen sadece tıklıyorsun. inşaallah anlatabilmişimdir... :1:

yasemincc çok güzel adım adım anlamısın sağ olasın ama bende windows live photo galery yokmuş (geçen gün format attırdım ya silmişler herhalde).Önce onu indirdim ama o da ingilizcesiymiş benzete benzete becerdim galiba size mize yazıyordu çat pat ingilizcemle başardım.Sayende

Son düzenleme:
Oturana kadar ağrım oluyor yavaş yavaş oturuyorum, oturduktan sonra acımıyor. Ayağa kalkarken ilk adımlarda zorlanıyorum sanki yağ konan yerlere kan hücum ediyormuş gibi bir sıcaklık, baskı ve gerginlik oluyor. Ama bir kaç adımdan sonra o gerginlik geçiyor. Hala dizlerden bükük yürüyorum tam geremiyorum. Morluklara da benim her derde deva merhemimi sürüyorum sanki sürdüm süreli renkleri biraz yeşile döndü gibi. Gece rahat uyuyorum bacak arama yastık koyuyorum. Amnnem de: ''artık okul da tatile girdi ne zaman geleceksin diyor'' ben de: 'kocamı koca yaz yalnız bırakamam birkaç hafta geçsin öyle gelirim'', diyorum. Bu arada ben İstanbul'dayım annem İzmir'de).

Geçmiş olsun, dearkpearl bahsetmişti yürüyemediğinden ama bugun foruma girdim neyse ki artık yürüyebiliyormuşsun :46: Fotoğraflara baktım eski hali olmadığı için değişikliği bilemiyorum onları da koyarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz tabi sargılar da çıktıktan sonra :34: Umarım en kısa sürede toparlanırsın süreci takip etmeyi merakla bekliyorum :)

fotoğraflar darkreparl in albümünde onunla arkadaş değilseniz sanırım göremezsiniz :) 2 gün sonra bandajsız hallerini ekliycem tabi açılınca hayal kırıklığına uğramazsam:(

fotoğraflar darkreparl in albümünde onunla arkadaş değilseniz sanırım göremezsiniz :) 2 gün sonra bandajsız hallerini ekliycem tabi açılınca hayal kırıklığına uğramazsam:(

Hayal kırıklığına uğrarsan da moralini bozma samimi söylemişti ya yürüdükçe silikon öne itiliyormuş böylece şekli bir yılda oturuyormuş. Yağ dolgusunda nasıl erime süreci varsa silikonda da şekle girme süreci var. sen de sabredeceksin. :)

Back
X