• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben yaptırdım ,çöp gibi bacaklarım şimdi kalın dümdüz

arkadaslar bacak dolgusu hakkında yazılar 2008de yazılmış ama yaptıran arkadaslar hala bacaklarından memnunmular.ben de yaptırmak istıorum ama şuanki fiyatı nedir bir fikriniz varmı.bide benım bacaklarım cok carpık onu duzeltmek için sanırım implanta ihtiyacım olacak.dolgu az kalır diedüşünüorum.ve dolgu tam olarak düzgünlüğü sağlamaz die düşünüorum.bu konuda bilgisi olanlar benımle paylaşırmı lütfen...

evet samyeli35, bu teknikte tekrarlamaya gerek yok dedi doktor şişlikler kaybolnunca gördüğün görüntü artık öylece kalırmış...erime fln olmaz dedi doktor... diğer sorularına özelden cvp vereim..

sevgili sevcann sen amelıyat olalı bir bucuk yılı gecmiş.hala bacaklarından memnunmusun.benım bacaklarım cok carpık ve duzelmelerını çok istıorum.bana doktorunun adını ve ozmanlar ne kadara yaptırdıgını söyleyebilirmisin.bn de yaptırmak istıorum eger gercekten yararlıysa.tesekkurler

2paket kedi dili (1pakette 12+12=24 tane var). Kedi dillerini tek tek normal portakal suyuna batırıp dikdörtgen borcana diziyorsun. Bir kaba 2 yemek kaşığu un, 2yemek kaşıği mısır nisastası , 1su bardağı şeker, 1 paket vanilya şekeri, 1lt süt karıştır ve pişir. Biraz koyulaştımı yarısını kedidilinin üstüne dök. Tekrar öbür kedidillerini de portakal suyu ile ıslatıp üstüne sırala. Tekrar ayrı bir kabda 2su bardağı portakal suyu, 2yemek kaşığı mısır nişastası, 2 yemek kaşığı şeker bunu da pişir jöle gibi üstüne yay. Tavsiye ederim doyamadım yemeye. Yapanlar sonucu söylesin.

arkadaşlar dün denize gittik ailecek.geçen yaz ev taşıdığım için deniz yüzü görememiştik.araya uzun zaman girince acaba girmesemmi,herkes bacaklarıma bakıcak diye diye ,attım kendimi denizlere.denizden çıkmasıda ayrı bir dert bu çarpıklarla ,şezlonga kadar olan 1 kaç mt lik yer gözüme km gibi göründü valla.ne yapıyım dedim girdik bir kere mecbur çıkıcazda,hemencecik havluma sarıldım bir güzellll.şu çarpıklardan kurtulmam gerektiğini dün bir kez daha anladım.bu arada bacak manyağı gibi gelenin geçenin bacaklarına baktım ,durdumm.1 tane çarpık gördüm ama benimkilerin yanında ameliyattan sonraki halim gibi dururdu.Neyse en azından denizin içinde kimse görmedi:1:

arkadaşlar dün denize gittik ailecek.geçen yaz ev taşıdığım için deniz yüzü görememiştik.araya uzun zaman girince acaba girmesemmi,herkes bacaklarıma bakıcak diye diye ,attım kendimi denizlere.denizden çıkmasıda ayrı bir dert bu çarpıklarla ,şezlonga kadar olan 1 kaç mt lik yer gözüme km gibi göründü valla.ne yapıyım dedim girdik bir kere mecbur çıkıcazda,hemencecik havluma sarıldım bir güzellll.şu çarpıklardan kurtulmam gerektiğini dün bir kez daha anladım.bu arada bacak manyağı gibi gelenin geçenin bacaklarına baktım ,durdumm.1 tane çarpık gördüm ama benimkilerin yanında ameliyattan sonraki halim gibi dururdu.Neyse en azından denizin içinde kimse görmedi:1:

ahhh nasıl yüzmüşsündür. kaç senedir deniz yüzü gördüğüm yok. gerçi yüzme de bilmiyorum gitsem ne yapacam. :1:

ahhh nasıl yüzmüşsündür. kaç senedir deniz yüzü gördüğüm yok. gerçi yüzme de bilmiyorum gitsem ne yapacam. :1:

arkadaşım bu bacaklarla denizde durmak benim için daha iyi olucak sanırım:1:,yoksa kompleksim tavan yapar.ama deniz gibisi yokkk,çok severim yüzmeyi,suda durmayı benim için terapi oluyor resmen.

Memko ben de üç yıl önce yaşadım aynısını. Yabancı turistler bile baktı yahu. Güya onlar rahat insanlarmış bilmem ne! Şimdi uzun bir aradan sonra haftaya gidicem denize. Lekeli Allı morlu sinek ısırıklarıyla yanık iziyle şekli düzeltmiş olsak da yine kötü bacaklarla gidiyorum bakalım. Ama mini etek aldım. Gece giyicem:52:

Memko ben de üç yıl önce yaşadım aynısını. Yabancı turistler bile baktı yahu. Güya onlar rahat insanlarmış bilmem ne! Şimdi uzun bir aradan sonra haftaya gidicem denize. Lekeli Allı morlu sinek ısırıklarıyla yanık iziyle şekli düzeltmiş olsak da yine kötü bacaklarla gidiyorum bakalım. Ama mini etek aldım. Gece giyicem:52:

arkadaşım güneşte yanınca o lekeler daha az belli olur gibi geliyor bana.beyaz tenlisinya hani,biraz yanıp esmerleşince izlerde daha az görününür sanki.eteğini biraz yandıktan sonra gündüzde giy arkadaşım,o kadar ameliyat masalarına yattın,tadını çıkar.o kadarda takma izler bence.

Back
X