• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım kapalı kutu gibisin valla,hiç bahsetmiyorsun son durumundan.azıcık ayrıntılara girelim.sen hızlı atlattın sürecini,ağrın sızın pek olmadı sanırım.eskiye göre farklılıklar varmı,şimdiki durumun nedir ,rahat rahat eskiden giyinmediklerini giyiniyormusun???çok sordum yavvv:1:

arkadaşım kapalı kutu gibisin valla,hiç bahsetmiyorsun son durumundan.azıcık ayrıntılara girelim.sen hızlı atlattın sürecini,ağrın sızın pek olmadı sanırım.eskiye göre farklılıklar varmı,şimdiki durumun nedir ,rahat rahat eskiden giyinmediklerini giyiniyormusun???çok sordum yavvv:1:

arkadaslar ben burda yenıyım ama bu bacak dolgusu hakkında mutlaka bılgıler almam lazım.bacaklarım egri die cekmediğim azap,dalga konusu kalmadı:( artık buna bir çözüm bulmam lazım.tecrübelerinizi benımle paylaşırmısınız lütfennnnn...

arkadaslar ben burda yenıyım ama bu bacak dolgusu hakkında mutlaka bılgıler almam lazım.bacaklarım egri die cekmediğim azap,dalga konusu kalmadı:( artık buna bir çözüm bulmam lazım.tecrübelerinizi benımle paylaşırmısınız lütfennnnn...

hoş geldin esrabuket, arada bir eskileri oku, çok da eskiye gitme, kafan karışır. sonra birlikte yol alıyoruz burada. sırayla yatıyoruz ameliyat masasına :)

çok geç geldim bu gece, kalamıyorum :43:
iyi geceler arkadaşım

benzeri sıkıntıları bizlerde çektik yada çekiyoruz.ben olmadım henüz ,olan arkadaşlar tecrübelerini yazdılar.profillerinin üzerine tıklayıp,yazdıklarım kısmına bakarsan görebilirsin.veya geçmiş sayfaları kurcalaman lazım.tabi msj sayını doldurup foto yüklersen fikrimizide yazabiliriz.forum sayesinde artık bacaklara daha profesyonel gözlerle bakabiliyoruz.mesela ben eskiden dizlerimi birleştikleri için beğeniyordum(en azından onlar birleşiyor diye)ama meğerse asıl problemin kaynağı dizlerimdeki yağlarmış.fazla yağlı olduğu için alt taraf dizin hemen altı girintili duruyor.diz içini alınca daha az göze batıcak en azından.

Uf bir güzel yazmıştım memkicum gönderdim giriş yapmadınız dedi sinir oldum. Neyse bir daha yazayım.

Uf bir güzel yazmıştım memkicum gönderdim giriş yapmadınız dedi sinir oldum. Neyse bir daha yazayım.

Ben de hep kendinden bahsediyor sıkmayayım diye pek anlatmıyorum. 14. güne kadar uzun süre yatıp kalkınca konan yerlerde bir baskı oluyordu. Zor basıyordum bugün 18.günüm pek kalmadı ama tabii fişşek gibi de kalkamıyorum yaşlı nineler gibi yavaş yavaş. Yere çökerken hala Zorlanıyorum dün temizlik yaparken anladım ama yavaş yavaş çökünce o da oluyor. Morluklarım eskisi gibi olmasa da daha var yenide'nin dediği tehlikeliler var. Senin de dediğin gibi benimki rahat geçti pek ağrım olmadı. Yalnız yatarken sol kalçadan yağ alınmadığı için hep soluma yattım. Uyurken hala bacak arama yastık koyuyorum artık sağıma da yatabiliyorum.

Son düzenleme:
Ben de hep kendinden bahsediyor sıkmayayım diye pek anlatmıyorum. 14. güne kadar uzun süre yatıp kalkınca konan yerlwrde bir baskı oluyordu. Zor basıyordum şimdi o durum geçti. Yere çökerken hala Zorlanıyorum dün temizlik yaparken anladım ama yavaş yavaş çökünce o da oluyor. Morluklarım eskisi gibi olmasa da daha var yenide'nin dediği tehlikeliler var. Senin de dediğin gibi benimki rahat geçti pek ağrım olmadı. Yalnız yatarken sol kalçadan yağ alınmadığı için hep soluma yattım. Uyurken hala bacak arama yastık koyuyorum artık sağıma da yatabiliyorum.

Gelelim görüntüye:sol bacak daha düzgün sağı çok beğenmedim.Bana sağ bacağı pantolon sol bacak etekli bişi üretmeleri lazım. Evde tayt giyiyorum ama dışarıya ne tayte ne de eteğe cesaretim var daha. Zaten morluklardan dolayı etek daha zor da bilemiyorum ne zaman olur. Ben aslında etek giymek için de değil pantolon bile dizden kıvrık duruyordu o bari düz dursun diye ameliyat oldum. Eşim diyor ki sen 40ından sonra kudurdun. İşte böyle umarım sıkmamışımdır.

Gelelim görüntüye:sol bacak daha düzgün sağı çok beğenmedim.Bana sağ bacağı pantolon sol bacak etekli bişi üretmeleri lazım. Evde tayt giyiyorum ama dışarıya ne tayte ne de eteğe cesaretim var daha. Zaten morluklardan dolayı etek daha zor da bilemiyorum ne zaman olur. Ben aslında etek giymek için de değil pantolon bile dizden kıvrık duruyordu o bari düz dursun diye ameliyat oldum. Eşim diyor ki sen 40ından sonra kudurdun. İşte böyle umarım sıkmamışımdır.

sıkmakta ne demek arkadaşım.eşlere kalsa biz her halimizle güzeliz.arkadaşım dışarıda tayt giyinmeme sebebin ,daha önce giyinmemenin verdiği çekincemi yoksa bacaklarından dolayı yakıştıramadığın içinmi.fotodaki halini çok beğendim ben,eğer bu tarz giyiniyorsan kesinlikle giyinmelisin.birde ameliyat olmadan öncede varmıydı farklılık sağ ,sol bacağın arasında.benim var mesela ,sol sağa göre daha çarpık.bilgilendirdiğin için tşk arkadaşım.

konumuzla alakasız ama,Ebru şallı eşinden ayrılmış.çok şaşırdım .tabi plates plates nereye kadar değilmi ama:1:

Arkadaşlar konu dışı ama bugün bebek için tedaviye başladım Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip etsin.benim sizden istediği benim için dua edermisiniz.Başkasına edilen dualar kabul olurmuş,mübarek ramazanda Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Arkadaşlar konu dışı ama bugün bebek için tedaviye başladım Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip etsin.benim sizden istediği benim için dua edermisiniz.Başkasına edilen dualar kabul olurmuş,mübarek ramazanda Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Samimicim senin için dua edeceğim inşallah bebeğini en kısa sürede fazla aramadan kucağına alırsın canım. Ben de aynı konudan muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Stress yapma rahat ol. Tüp bebek mi? İlk denemen mi? Nerde başladın? Hamile kalamamanın sebebi var mı? İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede müjdeyi bize verirsin

arkadaşım Rabbim en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin.Bende tedaviyle bebek sahibi oldum,hemde ikiz.Allahım yüzüme baktıda çok aramadım, kavuştum yavrularıma.Umudunu asla kaybetme.evlat çok önemli ama olmaması dünyanın sonu değil.önceliğimiz daima kendimiz olmalıyız.(gerçi anne olunca zor bu yazdığım ama)Allah gönlüne göre versin.doktorun ,tedavi gördüğün merkez içine sinsin ,inanmak başarmanın yarısıdır.ben dr gördüğümde ,tamam dedim benim derdime derman burda .okadar güven verdiki bana.ve söyledikleri harfi harfine tuttu.

Samimicim senin için dua edeceğim inşallah bebeğini en kısa sürede fazla aramadan kucağına alırsın canım. Ben de aynı konudan muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Stress yapma rahat ol. Tüp bebek mi? İlk denemen mi? Nerde başladın? Hamile kalamamanın sebebi var mı? İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede müjdeyi bize verirsin

saol canım Allah razı olsun benim 2 tane düşüm var.insan ister istemez stres yapıyor yaş 30 u gecti dr.muayene etti enfeksiyon var diye ilk önce bunun için iğne ,ilaç,jel verdi daha sonra bebe aspirinine başlıcam.ilaçlarım bittikten sonra 3 ay süre vericem dedi eğer bu 3 ayda gebelik oluşmazsa tekrar tedavi uygulucaz dedi.senin ne problemin var canım? bu aradada bir sürü kan tahlili yapılcak.günlerini bekliyorum.Bende senin için dua edicem inş..Allah'ım sanada banada kim varsa isteyen nasip etsin
bu arada drum bunlar gebe kalmanı kolaylaştırıcı düşüğü engelleyici ilaç dedi.zaten araştırdım özellikle bebe aspirini gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş ayrıca kanı sulandırarak pıhtılaşmayı engelliyor

Back
X