• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar katılamıyorum sohbetlere ama okudum . inşallah bebeklerinizi bir an önce kucağınıza alırsınız. Onları güneşe çıkarın bol d vitamini alsınlar ki çarpık bacaklı olmasınlar :1:
Ve profilde görüyorum. Cimbom da bebek istiyor. O da kavuşsun inşallah kuzusuna

Olacak olacak. Devam. :) ben de seni beklerken bir süre daha forumdayim demek ki :)
Ben yarın tatile gidiyorum. Uzun bir aradan sonra. Umarım morlukları koruyabilirim güneşten. Ailece gittigimizden rahat giremem yazamam maalesef. Ozlerim sizi. Sağlıcakla kalın :16:

canı benim Allah razı olsun sağol.bende öyle düşünüyorum güneşe çıkarmak ve kundaklamak :))) kundak yapayım ki sütun gibi olsun demi ya:) sanada iyi tatiller bizim yerimizede eğlen:)

Olacak olacak. Devam. :) ben de seni beklerken bir süre daha forumdayim demek ki :)
Ben yarın tatile gidiyorum. Uzun bir aradan sonra. Umarım morlukları koruyabilirim güneşten. Ailece gittigimizden rahat giremem yazamam maalesef. Ozlerim sizi. Sağlıcakla kalın :16:

ohh bir güzel sefanı sür. bizi bırak eğlencene bak sen. :)) senin morluklar çok silik ya onların ne tehlikesi kalmıştır ki. keşke doktora sorsaydın için rahat olurdu onları koruyacam derdine düşmezdin.

canı benim Allah razı olsun sağol.bende öyle düşünüyorum güneşe çıkarmak ve kundaklamak :))) kundak yapayım ki sütun gibi olsun demi ya:) sanada iyi tatiller bizim yerimizede eğlen:)

kundaklama canım. doktorlar tavsiye etmiyor. faydasından büyük zararı var. kalça çıkığı problemine neden oluyormuş. artık kimse de kundaklamıyor bebeğini. kundağın bilimsel bir dayanağı yok zaten. bir gelenek o. sarıp sarmalarlardı bebekleri ki hareket edip uyanmasın veya kendine zarar vermesin diye. küstahlık olarak algılama lütfen. söyleyeyim dedim. ben de bir yıl kadar yeni doğmuş çocuk baktım o yüzden biliyorum az biraz bebek bakımından. bir de ben de çocukları çok severim. ya hani insan zor ulaştığı bir şeyin kıymetini daha çok bilir ya bu yüzden bir bebeğin olsun hele mükemmel bir anne olacaksındır sen. hangi şanslı bebiş bulacak seni acaba. :))

kundaklama canım. doktorlar tavsiye etmiyor. faydasından büyük zararı var. kalça çıkığı problemine neden oluyormuş. artık kimse de kundaklamıyor bebeğini. kundağın bilimsel bir dayanağı yok zaten. bir gelenek o. sarıp sarmalarlardı bebekleri ki hareket edip uyanmasın veya kendine zarar vermesin diye. küstahlık olarak algılama lütfen. söyleyeyim dedim. ben de bir yıl kadar yeni doğmuş çocuk baktım o yüzden biliyorum az biraz bebek bakımından. bir de ben de çocukları çok severim. ya hani insan zor ulaştığı bir şeyin kıymetini daha çok bilir ya bu yüzden bir bebeğin olsun hele mükemmel bir anne olacaksındır sen. hangi şanslı bebiş bulacak seni acaba. :))

yok canım niye küstahlık olarak algılayım aksine bilgilendirdiğin için tesekkür ederim:)Ahhhh inş bir evladım olur ve bende iyibir anne olurum:) ayrıca mesajınla içimi açtın yüzümü güldürdün tekrar çooooook tesekkür ederim:71::71:

ohh bir güzel sefanı sür. bizi bırak eğlencene bak sen. :)) senin morluklar çok silik ya onların ne tehlikesi kalmıştır ki. keşke doktora sorsaydın için rahat olurdu onları koruyacam derdine düşmezdin.

Mendis sordu yuksek faktör sür demiş. Kimdi hatırlamıyorum. Ozgurdu mu onun doktoru da güneş görürse leke kalır demiş. Bakalım korumaya çalışıcam

Bu arada teşekkür ederim arkadaşım :16:

arkadaşım nerelerdesin,bıraktın bizi bu aralar.denk gelemedik bir türlü.özletme kendini :16:

Canım arkadasım yokluğumu fark etmene çok sevindim. Daha öncedende yazmıştım internet paketim bu ay çok erken bitmiş kendi telefonumdan giremiyorum:(( Benim telefon tablet bilgisayar gibi kocaman herşey inanılmaz kolay yapılıyor. Ama şimdi eşimin telefonundan girmek zorundayım ve Buda aynı Çin işkencesi gibi... Sizin yazdıklarınızı hep okuyorum ama benim mesaj yazmam çok zor oluyor ve yemin ediyorum ömrümden ömür gidiyor. Birkaç gün daha böyle olacak sonra yine hep sizinleyim.

Son düzenleme:
Arkadaşım senin için çok üzüldüm. Keşke maddi sorunlardan dolayı ameliyat olamayanlar için bişeyler yapabilsek ne iyi olur. O kadar param olsa hiç düşünmez verirdim bu mucizeyi biran önce sende yaşa isterdim ama şu halimle bu tek başıma yapabileceğim birşey değil.

Gidiyor gidiyorrrr
Bırakıp gidiyorrrr
Yağlarım beniiiii
Bırakıp gidiyorrrr...
Kızlar benim sağ bacağımdaki yağlar baya eridi. Sol bacağım hala aynı duruyor. Off bir kurtulamadım şu bacak sorunundan...

Arkadaşım benimde çocuğum olmamıştı uzun süre tedavi gördüm. Bu arada dış gebelik yaşadım ve çok geç anlaşıldığı için neredeyse ölüyordum ve tehlikeli bir ameliyat geçirdim. Sonrasında Tüp bebekten başka şansın yok diyende , asla çocuğun olmaz diyende doktorlar oldu. Ama benim karşıma melek gibi bir doktor çıktı ve bana inanılmaz güven verdi. Doktorum Tüp bebek falan yapmadı ilk ay aşılama yaptı ve ben hamile kaldım. İkinci çocuğuma gelirsek aceba yeniden bebeğimiz olsa fena olmaz değilmi hadi tedaviye başlayalım dediğimiz ay ben hamileymişim meğer. Mucize gibiydi herşey kendiliğinden oluvermişti. Büyük Allahım inşallah en kısa sürede sizede bu güzellikleri yaşatır.
Sizi sıktıysam özür dilerim çok uzun olduğunun farkındayım.

Son düzenleme:
Arkadaşım senin için çok üzüldüm. Keşke maddi sorunlardan dolayı ameliyat olamayanlar için bişeyler yapabilsek ne iyi olur. O kadar param olsa hiç düşünmez verirdim bu mucizeyi biran önce sende yaşa isterdim ama şu halimle bu tek başıma yapabileceğim birşey değil.

canım benim çok sağol. :16: belki bir gün bir dernek kurarız yediden yetmişe çarpık bacaklı bırakmayız ortada. :1:

Arkadaşım benimde çocuğum olmamıştı uzun süre tedavi gördüm. Bu arada dış gebelik yaşadım ve çok geç anlaşıldığı için neredeyse ölüyordum ve tehlikeli bir ameliyat geçirdim. Sonrasında Tüp bebekten başka şansın yok diyende , asla çocuğun olmaz diyende doktorlar oldu. Ama benim karşıma melek gibi bir doktor çıktı ve bana inanılmaz güven verdi. Doktorum Tüp bebek falan yapmadı ilk ay aşılama yaptı ve ben hamile kaldım. İkinci çocuğuma gelirsek aceba yeniden bebeğimiz olsa fena olmaz değilmi hadi tedaviye başlayalım dediğimiz ay ben hamileymişim meğer. Mucize gibiydi herşey kendiliğinden oluvermişti. Büyük Allahım inşallah en kısa sürede sizede bu güzellikleri yaşatır.
Sizi sıktıysam özür dilerim çok uzun olduğunun farkındayım.

niye sıkasın ki arkadaşım aksine böyle başarı öykülerini duyunca daha moral oluyor.umudum artıyor.Allah'ım banada mucize yaşatır inş.bu arada cocuklarınıda Allah bağışlasın.doktor seçimi gerçekten çok önemli sende baya talihsizlik yaşamışsın geçmiş olsun.iyi dileğin için tesekkür ederim:):71::54:

Gidiyor gidiyorrrr
Bırakıp gidiyorrrr
Yağlarım beniiiii
Bırakıp gidiyorrrr...
Kızlar benim sağ bacağımdaki yağlar baya eridi. Sol bacağım hala aynı duruyor. Off bir kurtulamadım şu bacak sorunundan...

yalaaaaaaan! :1: erimemiştir ya sen takıntı yapıyorsun bence. yok yok erimemiştir. erimişse bile senin görebileceğin bir farktır. çok incelediğin için. sokaktaki bir insan anlamaz bence.

Gidiyor gidiyorrrr
Bırakıp gidiyorrrr
Yağlarım beniiiii
Bırakıp gidiyorrrr...

Arkadaşım hoşgeldin.bende Vanillasky gibi düşünüyorum,erime yoksa bile sen çok incelediğin için sana öyle geliyordur.yani erime azda olsa sana çok görünür.ben bile bu foruma takılmadan önce bacaklarımı bu denli incelememiştim hiç.meğerse iki bacağım ne farklıymış birbirinden.kuruntu yapıp üzme kendini boş yere ,eskiye nazaran kıyaslamalar yaparak bakmaya çalış .senin mutlu mutlu msjlarını:16: okumak istiyoruz biz...

o iş öyle değil canım ya. sigortasız. :) düzenli gelirim var mis gibi ama kabul etmediler. oysaki annemde aynı gelire sahip onu kabul etmiştiler. konut kredisi almıştı o tabi çok uğraştı alana kadar. aman bu bankaları anlamak da zor. artık biriktirmeye devam ne yapalım. belki bu kış olur. olmadı gelecek yaz. bak o da olmadı bir sonraki kışa kesin olacak. :1:

arkadaşım daha çok zamanımız var hiç sıkıntı yapmayalım.hem belki o arada doktorlar yeni teknikler,çözümlerde üretir.mesala bacağı kırıp, düzeltip yeniden kaynatırlar birbirine.:1:ben çok ümitliyim tıp ilerliyor:52:.bu kış,olmadı öteki kış ,olmadı öteki yaz ,dahada olmadı öteki ilkbahar:1:.görüyorsun bak arkadaşın ümitlerini hiç kaybetmiyor.ama dernekleşmek şart.en azından üyelerden alıcağımız üyelik parasıyla bir kaç yıla birimizin ameliyatını yaptırırdık.yada senin bir bacağı ,benim bir bacağı :52:.amannn uzattıkça batıyorum kısa kesiyim en iyisimi

arkadaşım daha çok zamanımız var hiç sıkıntı yapmayalım.hem belki o arada doktorlar yeni teknikler,çözümlerde üretir.mesala bacağı kırıp, düzeltip yeniden kaynatırlar birbirine.:1:ben çok ümitliyim tıp ilerliyor:52:.bu kış,olmadı öteki kış ,olmadı öteki yaz ,dahada olmadı öteki ilkbahar:1:.görüyorsun bak arkadaşın ümitlerini hiç kaybetmiyor.ama dernekleşmek şart.en azından üyelerden alıcağımız üyelik parasıyla bir kaç yıla birimizin ameliyatını yaptırırdık.yada senin bir bacağı ,benim bir bacağı :52:.amannn uzattıkça batıyorum kısa kesiyim en iyisimi

tek bacak işi güzelmiş memko. bir de bir yanı kısa bir yanı uzun etek modası çıkarırız herkesin düzgün zannettiği bacaklarla dolanırız ortalıkta. :52: bak garanti veriyorm on sene içinde bu bacakları yaptırmış olacaz. on sene sonra hala çarpık bacaklıysak ben ödeyecem ameliyat paralarımızı. :52:

tek bacak işi güzelmiş memko. bir de bir yanı kısa bir yanı uzun etek modası çıkarırız herkesin düzgün zannettiği bacaklarla dolanırız ortalıkta. :52: bak garanti veriyorm on sene içinde bu bacakları yaptırmış olacaz. on sene sonra hala çarpık bacaklıysak ben ödeyecem ameliyat paralarımızı. :52:

arkadaşım bencede biz en geç 2023 hadi bilemedin 2024 e yaptırırız .çok ümitliyim çokkkk:1:

Back
X