• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet farklılıklar var ara ara okudum,oldukça eski üyeyim,sadık takipçisi olmasam da dönem dönem girer bakarım bu sayfaya.

ama henüz tek bir üyenin ameliyat sonrası fotoğrafını göremedim:43:

yani bir umut olduğuna inanmak istiyorum,tutunacak bir dal arıyorumama nafile:50:

Fotoğraflar özel albümlerde olduğu için görülmüyor, yani arkadaş olman gerekiyor görebilmen için. Çok eski sayfalarda vardı mesaj içeriğinde fotoğraf, hatta silikon sonucuydu ama hangi sayfa hatırlayamadım. zaten 2.400e yaklaşan sayfa sayısında fotoğraflı mesajları bulmak da bir hayli zor :)

Son düzenleme:
Heidicik 23 demiş nasıl yani :44: 2-3 demek istemişti sanırım. ben bir kere olabilsem bu olayı halledicem gibi geliyor :)

Haydaaa hayırlı olsun, keşke benim de varlığından haberdar olmadığım bir akrabamdan falan miras kalsa, tüm parçaları bacaklardan başlamak üzere yenilesem :27:

Sagol arkadasim,bakalim bi heyecan sardi benide ama dr la konusunca ne dusunucem bilmiyorum...

teşekkür ederim arkadaşlar,demek ki sürekli girmediğimden görememişim.

şu an maddi olarak bu ameliyatı yaptıramam.

yaptırmaktaki maksadım mini etek,bikini falan giymek değil.bu tarz kıyafetleri tercih etmem ,sırf kendim için istiyorum.

zaten en iyi siz anlarsınız kime ne anlatmaya çalışıyorum ki:50:

arkadaşlar iyi geceler ,tatil kuşlarımızda katılmış aramıza özlemiştik zaten:16:ama bu gece öylee bir bakınıp çıkıcam.yerın grşz .sizlere iyi sohbetler:54:

Sana da iyi tatiller arkadaşım. Annene söylemissin rahatladın :) bence çok iyi yaptın ameliyat olmakla. Oh tadını çıkar :46:

teşekkür ederim arkadaşlar,demek ki sürekli girmediğimden görememişim.

şu an maddi olarak bu ameliyatı yaptıramam.

yaptırmaktaki maksadım mini etek,bikini falan giymek değil.bu tarz kıyafetleri tercih etmem ,sırf kendim için istiyorum.

zaten en iyi siz anlarsınız kime ne anlatmaya çalışıyorum ki:50:

google dan bacak dolgusu yazıp, görsellere girersen orada zaten kadınlar kulübünün fotoğrafları belli oluyor aşağı yukarı onların üzerine tıkla hangi sayfadaysa o sayfa gelir mesela sayfa 41 de var bir bak istersen

google dan bacak dolgusu yazıp, görsellere girersen orada zaten kadınlar kulübünün fotoğrafları belli oluyor aşağı yukarı onların üzerine tıkla hangi sayfadaysa o sayfa gelir mesela sayfa 41 de var bir bak istersen

1704 te de var o küçük bir operasyon geçirmiş ama fena değil gibi görünüyor

leyla teşekkür ederim.

ikicanımvar,çok teşekkür ederim nihayet birinin bacaklarını görebildim,geçmiş olsun bence çok güzel olmuş bacakların,inşallah

bozulmadan kalırlar.

arkadaşlar ben fotoğraf çektim,fikir almak istiyorum çarpık mı diz içi yağlanmamı neyse anlatırsanız sevinirm.ona göre araştıracağım

bundan sonrasını.

yalnız yüklenen fotoğraflar silinebiliyor mu?hiç istemem burda sürekli kalmasını,gerçekte tanıdığım insanlar falan var,

görmelerini istemem:17:

Heidicik 23 demiş nasıl yani :44: 2-3 demek istemişti sanırım. ben bir kere olabilsem bu olayı halledicem gibi geliyor :)

Haydaaa hayırlı olsun, keşke benim de varlığından haberdar olmadığım bir akrabamdan falan miras kalsa, tüm parçaları bacaklardan başlamak üzere yenilesem :27:

Merhaba Angeliss ben 2 defa ameliyat oldum , 2 yazarken yanındaki 3 tuşuna da farketmeden değdi herhalde parmağım :) .

arkadaşlar ben fotoğraf çektim,fikir almak istiyorum çarpık mı diz içi yağlanmamı neyse anlatırsanız sevinirm.ona göre araştıracağım

bundan sonrasını.

yalnız yüklenen fotoğraflar silinebiliyor mu?hiç istemem burda sürekli kalmasını,gerçekte tanıdığım insanlar falan var,

görmelerini istemem:17:

Baldırların v şeklindeyse ya da birbirine değmiyorsa çarpık bilimsel olarakta ayaklarını birbirine birleştirdiğin zaman diz altlarındaki boşluk 2,5 cm ve üzeriyse çarpık demekmiş.

Baldırların v şeklindeyse ya da birbirine değmiyorsa çarpık bilimsel olarakta ayaklarını birbirine birleştirdiğin zaman diz altlarındaki boşluk 2,5 cm ve üzeriyse çarpık demekmiş.

bu durumda çarpık demek ki:27:
buraya yüklediğim fotoğrafları silemiyormuşum,albüm de oluşturamadım.kaldı fotoğraf işi.

evet albümün adı var içi boş:9:
bilgisayarımdan seç sekmesi aktif değil.o yüzden yükleyemedim

bu durumda çarpık demek ki:27:
buraya yüklediğim fotoğrafları silemiyormuşum,albüm de oluşturamadım.kaldı fotoğraf işi.

Taytla falan çekip koysak olmazmıki acaba bende fotoğraf eklemek istiyorum ama bulamadım nasıl yapacağımıbu iştedemi mesaj kotası var acaba

Back
X