• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

$20072013156.webpbu boy etek giyiyorum hep,böyle pek anlaşılmıyor pek düzgün olmayan sıradan bir bacak gibi:33:

hah buraya yükleyebildim,ama asıl yükleyeceğim eteğin yukarı kaldırılmış haliyle olandı,burdan silemeyeceğim için onu yüklemedim,albüme koymaya çalışacağım.
bu şekilde pek anlaşılmıyor ama eteğin hemen bitimine bakarsanız,üst taraftaki boşluk görülebiliyor ama asıl numara 1 parmak yukarda:52:

evet ince,ama kendim de kilolu olmadığım için o kadar göze batmıyor,yani bu boyda etek giyebiliyorum.
sanki bu fotoğrafta üst tarafım daha kalın durmuş ama o kadar fark yok normalde.
bir de fotoğrafı 2,5 yaşındaki kızım çekti,bir hayli zorlandık:33:

Ne çekiyoruz bu bacaklarımızdan ya hayatımı karattı çevremde çarpık bacaklı olupta kafaya takan tek kişi benim heralde

Ne çekiyoruz bu bacaklarımızdan ya hayatımı karattı çevremde çarpık bacaklı olupta kafaya takan tek kişi benim heralde

valla benim çevremde çarpık bacaklı kimse yok,dünyanın %95i güzel bacaklara sahipken biz aralara serpiştirilmişiz herhalde

Ya bulunduğum şehirde bir plastik cerraha gittim bana bacakların çarpık değil spor yap üstleri inceltirsen kötü durmaz dedi sanırım bu ameliyat pek yaptığı bir ameliyat değil cesaret edemedi

Ya bulunduğum şehirde bir plastik cerraha gittim bana bacakların çarpık değil spor yap üstleri inceltirsen kötü durmaz dedi sanırım bu ameliyat pek yaptığı bir ameliyat değil cesaret edemedi

4 mesaj daha yaz sonra albüm oluşturabilirsin bakarız nasılmışlar.

ben hiç doktora gitmedim bu konuyla ilgili,ama öyle sporla düzelecek cinsten değil.

birinin balyozla diz kapağıma içten dışa doğru vurması, ya da baldırlarımı arkadan ittirip durması lazım kusurun kapanması için:9:

evet gayet normal bir bacak bu. :))

diz kapaklarım birleşmiyor fark ettiysen,sen üst tarafı açınca görsen aradaki farkı o zaman anlaşılır işte ne olduğu.

dedim ya,hep bu boy etek giyiyorum ama aklım çıkıyor biraz daha açılıverecek diye:25:

Evet ya 90 lardan kalma gibi bende öyleyim orta yaşlı kadınlar bile dar paça bem ispanyol paça acaba ameliyala kurtulabilecekmiyiz

Back
X