• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ayyyy nedense üstüme alınıverdim:54:.arkadaşım bu işi iyice araştıralım ,ben ümitlendim ama drlar ne diyicek ,bunu yapan dr bulunurmu,yabancı madde zarar verirmi,fiyat nedir?????sorular sorular sorular.

yabancı madde sonuçta ben de zararlı olmasından korkuyorum. açıkçası doktorlara da güvenmiyorum. hepsi kendi çıkarının peşinde. bizim çiçeği burnunda doktorumuz elcer nerede belki o biliyordur bu neyin nesidir diye. :1:

yabancı madde sonuçta ben de zararlı olmasından korkuyorum. açıkçası doktorlara da güvenmiyorum. hepsi kendi çıkarının peşinde. bizim çiçeği burnunda doktorumuz elcer nerede belki o biliyordur bu neyin nesidir diye. :1:

hoş geldin canım arkadaşım.evet ya elcere sormak lazım.Elcerrrrr arkadaşım ne diyorsun bu dolgu işine.yapmayan doktora sorsan zararlı diyicek,yapana sorsan hiçbir zararı yok diyicek.ne bileyim kalıcılığı 8 yıla kadar olabiliyormuş(,8 yıl sonrada kim öle kim kala) , okuyunca ümitleniverdim.hem belki fiyatıda uygundur diye düşündüm.bilmiyorum kafam karıştı biraz.nette baktım sadece 2 dr un adı geçiyor yapan.

arkadaşım göğsü çok takma bence .her insanın bir göğsü diğerine göre azda olsa küçüktür.hatta bildiğim kadarıyla sol taraf kalp ten dolayı biraz daha büyük olurmuş diyorlar.hem sütyenin içinde onlar kim görücek ,evlenince kocacın görür:1: .oda yabancı değil.

öyle bir fark değil işte canım. giysinin üstünden de belli oluyor. yandan çizgili bir şey giyince sağ tarafın çizgileri aşağı kayıyor. :52: benim sol taraf küçük olan. dışardan belli olmasa takmazdım ben de. çok kişide görülen bir sorun malesef ama herkeste bu kadar belirgin değil. ergenlik dönemimde bunu çok kafaya takardım ve sütyenimin içine pamuk doldururdum. bir kere otobüste pamuk tişörtün üstünden kafasını çıkardı yanımda da arkadaşım vardı vanilla dedi gözlerini açıp bir baktı göğsüme. ufaldım ufaldım minnacık oldum orada utançtan. göğüslerim çok küçük sütyeni doldurmuyor o yüzden koydum diyip geçiştirdim. :52:

ay sağımı solumu karıştırıyorum sol tarafım büyükmüş benim de. :53: :1:

Son düzenleme:
istanbul da olsam görüşmeye giderdim ama değilim ne yazık ki. bu arada meme de bile o kadar güzel durmuş ki bacakta hayal edemiyorum :1:

istanbul da olsam görüşmeye giderdim ama değilim ne yazık ki. bu arada meme de bile o kadar güzel durmuş ki bacakta hayal edemiyorum :1:

hoş geldin pozitif arkadaşım.nasılsın?arkadaşım nikin o kadar uzunki aklımda tutamadım bir kaç mesajda arkadaş diye bahsetmek zorunda kaldım:1:.şöyle türk işi nikler olaydı iyi olurdu sanki:1:vanillasky ın nikini ezberleyene kadar,10 kıtalık şiir ezberlerdim valla.seninki ondanda uzun yani bayaaaa uğraşmam gerekicek.:1:

e bir de genel anesteziyle yapılmıyormuş. doktor yaparken bacağın şekline müdahale ederiz ne güzel. şuralara da koy acıma dolguyu diye. :1:

iyi güldüm :1: benim sağlığım el versin yaptıracağım er ya da geç çok merak ediyorum çünkü. doktorlardan bilgi almak lazım da maille falan çok açık konuşmuyorlar.

hoş geldin pozitif arkadaşım.nasılsın?arkadaşım nikin o kadar uzunki aklımda tutamadım bir kaç mesajda arkadaş diye bahsetmek zorunda kaldım:1:.şöyle türk işi nikler olaydı iyi olurdu sanki:1:vanillasky ın nikini ezberleyene kadar,10 kıtalık şiir ezberlerdim valla.seninki ondanda uzun yani bayaaaa uğraşmam gerekicek.:1:

teşekkür ederim iyiyim sen :) çok uzun hakikaten sen söyleyince fark ettim :1: başka bir hesap mı açsam aslında. :44:

e bir de genel anesteziyle yapılmıyormuş. doktor yaparken bacağın şekline müdahale ederiz ne güzel. şuralara da koy acıma dolguyu diye. :1:

arkadaşım o aşamaya geldikten sonra bir gramını bile ziyan ettirmem valla.son damlasına kadar dök dök derim.hatta gerekirse neşterle ortadan keser dibini sıyırtırım.:52:

öyle bir fark değil işte canım. giysinin üstünden de belli oluyor. yandan çizgili bir şey giyince sağ tarafın çizgileri aşağı kayıyor. :52: benim sol taraf küçük olan. dışardan belli olmasa takmazdım ben de. çok kişide görülen bir sorun malesef ama herkeste bu kadar belirgin değil. ergenlik dönemimde bunu çok kafaya takardım ve sütyenimin içine pamuk doldururdum. bir kere otobüste pamuk tişörtün üstünden kafasını çıkardı yanımda da arkadaşım vardı vanilla dedi gözlerini açıp bir baktı göğsüme. ufaldım ufaldım minnacık oldum orada utançtan. göğüslerim çok küçük sütyeni doldurmuyor o yüzden koydum diyip geçiştirdim. :52:

ay sağımı solumu karıştırıyorum sol tarafım büyükmüş benim de. :53: :1:

hımmm eğer o dereceyse düşün tabi.aa bak sol taraf hikayesi doğruymuş

arkadaşım o aşamaya geldikten sonra bir gramını bile ziyan ettirmem valla.son damlasına kadar dök dök derim.hatta gerekirse neşterle ortadan keser dibini sıyırtırım.:52:

:52: tabi tabi ziyan etmek yok. bacak daha fazla almayacak duruma gelirse de sağa sola koydururuz ziyan olmasın.

:52: tabi tabi ziyan etmek yok. bacak daha fazla almayacak duruma gelirse de sağa sola koydururuz ziyan olmasın.

eve götürür dondurucuya atarım,olmadı ikinci el dolgu varrr diye çarşı pazarda satarım ne olucak :1:olmadı ameliyatta müdahaleye devam ;dr:iki bacağada yeteri kadar verdik. ben:olurmu canım daha boşluk var orda dök sen dök daha

Son düzenleme:
eve götürür dondurucuya atarım,olmadı ikinci el dolgu varrr diye çarşı pazarda satarım ne olucak :1:olmadı ameliyatta müdahaleye devam ;dr:iki bacağada yeteri kadar verdik. ben:olurmu canım daha boşluk var orda dök sen dök daha

doktor bizden iyi mi bilecek. dolgu gözeneklerden taşmadığı sürece dolmuş sayılmaz. :1:

doktor bizden iyi mi bilecek. dolgu gözeneklerden taşmadığı sürece dolmuş sayılmaz. :1:

arkadaşım gece gece sesli gülmeyeyim diye kıs kıs gülmek zorunda kaldım.doğru söylüyon tabi dr bizden iyimi bilicek.kaşıkla dökücek ,kaşıkla olurmu hiç kepçeyle dökücenki bir şeye benzesin.:1:

o da çok sevdiğimiz bir hanım kızımız. çook eskilerden ilk insanlardan. :1:

arkadaşım süper ingilizcemle black ve heart ı anladımda o lilith kısmını çıkaramadım:1:

vanilla biliyor bak :1: lilith belli inanışlara göre ilk kadınlardan. pek iyi biri olmadığı söylenir :1: mitolojik diyebiliriz. konudan sapmayayım diye fazla açıklamıyorum arkadaşım :34:

Back
X