buradayım ama evde birileri var kaçamak kaçamak giriyorum.![]()
hımm arada bende öyle yapıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buradayım ama evde birileri var kaçamak kaçamak giriyorum.![]()
3 haftalik tatilim var agustos ayinda,bu sürecte ya iyilesemezsem de diye ameliyati biraz daha erteleyip yine dolgu yaptirmayi düsünüyordum,Türkiye de dolgu yapan doktorlari arastirmaya ve mail yazmaya baslamistim bile..ama simdi macrolane yerine bu dolgu neden olmasin diye düsünüyorum?..arastiriyorum suan yakinda yaptirirsam sasmayin:)
aquafilling uygulama videolarini bastan sona kadar izledim,yabanci bir doktor Türk doktorlarimiza uygulamasini gösteriyor:)sanirim o istanbuldaki bayan doktor da orada:)ortamdaki gürültülerin arasindan doktorlarin konusmalarini tekrar tekrar dinleyip duyup anlamaya calistim.
macrolane de dolgu kanül ile enjekte ediliyordu,jöle gibi bir kivama sahip,ama bu dolgu torbaciklarin icinde daha sivi bir yapiya sahip gibi görünüyor,bu özelliginden olsa gerek,videolarda normal igne ile enjekte edildigi görülüyor..bir de macrolane de nester ile cok ufak bir kesi gerekli kanül girisi icin.bunda ona gerek yok.zaten videoda birisi soruyor inzisyon yapildi mi diye,yani kesi demek..kesi yapilmadi, sadece lokal anestezi ile deri uyusturuldu. (islemden önce igne ile giris yapilacak yerde hafif kabarti,tepecik olusturuldu)
2004 te üretilmis ama 2011 de uygulamaya gecmis anladigim kadariyla
ec zertifikasi yani avrupa uygunluk zertifiksi almis..
bir yerde de aqualift den bahsediyor,esasi aqualift sanki kopyasi aquafilling diye geciyor,dikkatli olun diyor...
blackhearthlillith bilgin var mi?
ayrica Türkiyede aquafilling yapan 14 doktor ismi liste halinde bir sitede.
hyaluronik aside göre daha güvenli oldugu yaziyor hep..acaba yaptiranlar ne düsünüyor,keske onlari bulabilsek?cok mu yumusak acaba bu dolgu?dokununca nasil hissediliyor acaba?
arkadaslar burda aquafilling yapan bi doktora telefon etdim kendisi yoktu sekreteri ile konustum..bu doktor macrolone icin 100 ml fiyati 360 euro yazmis,aquafilling icin tam fiyat vermedi,2 kati mi olur dedim,iki kati degil ama daha pahali dedi sekreter..500-600 mü acaba?verilecek miktar artdiginda ücreti direk katlamayip uygun fiyat yapiyormus..tabi tam fiyati görüsmeden sonra veriyor anladigim kadariyla..görüsme de 100 euro..fiyat ögrenicez sadece ne olacak ki...Türkyede fiyatlar nasil acaba?
macrolane de 100 ml e ulasmak icin 5 paket vurulmasi lazim,bana 2 paket macrolane yetiyodu. aquafilling de bir paket 100 ml sanirim.paket ücreti pahali olsa da cok pakete gerek yoktur o zaman..
yani macrolane paketinde 20 ml var
aquafilling paketi 100 ml var
ben böyle anladim ama yanlis da olabilir arkadaslar
selamlar..
elcer; aquafilling dediğin gibi henüz çok çok yeni.avantaj paketinin 100 ml olması dediğin gibi. ben fiyatının çok uçuk olduğunu zannetmiyorum .
ama gel gelelim en önemli kısım yöntem yeni ve henüz yaptıran insanlara ulaşamıyoruz. şimdi ben tehlikesiz diyemiyorum malesef. ama alerji riskinin dışında (ki bu da düşük çünkü vücutta olan maddelerden yapılmış bir dolgu) bir risk yok. kesi olmadığı için enfeksiyon riski de yok. dediğim gibi yöntemin avantajları çok fazla gözüküyor ama dezavantajı da uygulanan kişi sayısının az olması.
aqualift kopyası ihtimali de var ki bizim ülkemizde imkansız değil vanillasky arkadaşımızın dediği gibi. ama böyle olsa bu popüler doktorlar bunu yapar mıydı ? bu aklıma yatmıyor. araştırmak lazım daha fazla
selamlar arkadaşım.nette bakınca sadece bir bayan ve bir erkek drun makaleleri var bu konuda.
selam memko :)
doğru söylüyorsun yazılan çizilen az epey. forumdan birilerinin yaptırmasına hemen sıcak bakmıyorum. en azından elcer arkadaşımız doktoruna sorup cevap alabilirse belki o zaman bizlerde daha ılımlı bakabiliriz. dolguda bir sorun olsa sertifika alabilir miydi ? ya da bu doktorlar meslek hayatından edebileceği şeyi sayfalarında bahseder miydi ? ben sanmıyorum. en fazla 5 yıl kalıcı olmama ihtimali olur bana kalırsa tıpkı yağ enjeksiyonunda doktorların %80 i kalır deyip şişirdiği gibi![]()
elcerin dr.u hiç bahsetmemiş ,bibi sormuş oda yurt dışında onun dr.uda bilmiyorum demiş.karışık bir durum yani.dr lar birazda işine geldiği gibi konuşuyor tabi.bu dolguyu yapan ,hiç bir zararı yok der,yapmıyan ben uygun görmüyorum der.çokkkk meşhur bir dr a kışın tlf nada yağ enjeksiyonunu sordum bana yapmadığını,hepsinin eridiğini.sadece implant yaptığını söyledi.maşşalahhh implantada 8000 dolar demişti.yani bu nasıl iştir anlamadım en.en son vanillaskyın dediği gibi alıcam testereyi elime kesicem dış yanları,onlarıda alıp japon yapıştırıcıyla iç tarafa yapıştırıcam .hem erime ihtimalide yok..![]()
ben erime-kalıcılık konusunda sana hak veriyorum. doktorlar bu tarz konularda işine geldiği gibi davranıyor. ama dolgunun bir zararı varsa alerjik veya başka sebeple bunu göze alamaz bana kalırsa. ya da yasal olmayan bir dolguyu kullanamaz diye düşünüyorum ,haksız mıyım ? neticesinde meslek hayatını tehlikeye atmaz .
bir ara memeye konulan silikon konusunda da aynı problem yaşanmıştı. silikon kullanıldı kullanıldı sonra da bu sanayi tipi aman kanser yapar dediler. insancıklar doktora koştu kanser korkusuyla. güvenilmez bunlara. çıkarlarına yarayacak bir işe sertifika da verirler. paradan büyük şeytan mı var gözünü döndürüyor herkesin.![]()
kesinlikle öyle ,arkadaşım bak şimdi tırstımmm bizim bacaklarada,bizden alınan yağlar değilde gres yağı koymasınlar sonra.![]()
bizden aldıkları yağları da yağ mafyasına satarlar artık. en iyisi ameliyatta uyanık olmak.![]()
yada şöyle yapalım birbirimizin ameliyatında bulunalım.ben senin başında ,sen benim başımda.o şartla olalım ameliyatı.ama birbirimize nasıl güvenicez birde o var dimi![]()
bize de üç beş para verirler, ameliyatını bedava yapıcaz der kandırırlar mı acaba? . para bizi de şaşırtmasın. :18:ama yok olmaz aynı biz de aynı şeyden muzdarip olup birbirimize ihanet edersek doktor neler yapmaz.![]()
amannn ne bileyim valla arkadaşım kafa karışıklığı,insan sorununamı üzülsün ,yoksa net bir çözüm olmayışınamı.zor yani.![]()
haklısın.
bende bir kaç güne bacaklarımın fotoğrafını albüm yapabilirim ,yorumlarsınız :44:
ama bak ağlarsanız çok üzülürüm![]()
![]()
aman Allah şaşıtmasın da biz parayı bulalım gerisini sonra düşünürüzzaten onlarda şaşırıcak kadar para verirlermi hiç.ben önümüzdeki kışta ameliyat olmazsam ,ben testere paklar ancak.japon da var zaten evde.yada kırıcam bacakalrımı tam orta yerinden alçıya girmeden düzettirip öyle alçıya aldırıcam.şimdilik en parlak fikirlerim bunlar
![]()
artık çarpık bacak fotosu göre göre bağışıklık kazandık.ağlamayız bekliyoruz fotolarını
Haklısın memko, coming soon ozamanşuan ülkemizin çekmeye mahkum olduğu vize çilesi için uğraşıyorum evraklar vs. Sonra tatile gidicem dönüşte halledicem inşallah
![]()