• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nasıl boşveririm böcekleri. soyları tükenesice rezil yaratıklar. hamamböceği çok dayanıklı bir böcek. hiçbir şey işlemiyor pisliğe. az önce yaşadığım korku bana bir ömür yeter. oldum olası böceklerden korkarım ve mutfakta hamam böceği gördüm. elim ayağım boşaldı. ilk kez evde rastladım. çok korkuyorum bana uyku haram. daha o mutfaktan bir şey de yiyemem. :14:

$indir.webp bu sorunlarınızın kesin çözümü benim kalorifer böceği sorunuma tek çare bu oldu 6 ayda bir yenilemeniz gerekiyor halıların altıda dahil her yere sıkın evde delik varsa alçıyla kapatın

Eki Görüntüle 765981 bu sorunlarınızın kesin çözümü benim kalorifer böceği sorunuma tek çare bu oldu 6 ayda bir yenilemeniz gerekiyor halıların altıda dahil her yere sıkın evde delik varsa alçıyla kapatın

ben bunu kendi evimde ve annemin diğer evinde kullanmıştım demek o yüzden ilk kez burada karşılaştım. :14: bunu da sıkayım her yere. çok sağol. :16:

Vanillacım ben de bir tavsiyede bulunabilirim canım. Eşimin işi nedeniyele bizim sık tayinimiz çıkıyor ve çeşitli evlerde oturduk. Ben ziraatten nasıl desem un gibi, nişasta gibi bir ilaç var ondan alıyorum, dolap arkalarına, mutfak dolabı üstlerine, çekmece ve dolap içlerini kağıtla kaplayıp kağıdın altına serpiştiriyorum. İstersen sen de dene. Senede bir silip tazeliyorum ilacı. Bir de eğer karınca varsa limonu ortadan kes evin köşelerine koy dursun tüm karıncalar yok oluyor. Nacizane tavsiyem. Her evde olabilecek şeyler bunlar.

Arkadaşım bana sanki senin bacakların çok problemli değildir gibi geliyor.öyle hissediyorum nedense.ama tatilinden sonra bekliyoruz tabi fotonu.iyi tatiller ,iyi gezmeler diliyorum sana.

Bana da öyle geliyor. .Zaten angeliss demişti biraz incelik var diye

Canlarım evet benimkiler öyle çok çok problemli değil ama kollarım baya kalın bacaklarım da aşırı ince olunca çok orantısız bir görüntü oluyor, kendimi Hulk gibi hissediyorum bazen :27: calf denilen alt baldır hiç gelişmemiş yani :50:

Canlarım evet benimkiler öyle çok çok problemli değil ama kollarım baya kalın bacaklarım da aşırı ince olunca çok orantısız bir görüntü oluyor, kendimi Hulk gibi hissediyorum bazen :27: calf denilen alt baldır hiç gelişmemiş yani :50:

ahh arkadaşım benimde kollarım kalın,ve hiç hoşnut değilim bu durumdan ama yapıcak bir şey yok.soranlara spor yapıyorum deriz artık.ben lisede spor bölümünde okudum ondanmı oldu acaba.:1:

Vanillacım ben de bir tavsiyede bulunabilirim canım. Eşimin işi nedeniyele bizim sık tayinimiz çıkıyor ve çeşitli evlerde oturduk. Ben ziraatten nasıl desem un gibi, nişasta gibi bir ilaç var ondan alıyorum, dolap arkalarına, mutfak dolabı üstlerine, çekmece ve dolap içlerini kağıtla kaplayıp kağıdın altına serpiştiriyorum. İstersen sen de dene. Senede bir silip tazeliyorum ilacı. Bir de eğer karınca varsa limonu ortadan kes evin köşelerine koy dursun tüm karıncalar yok oluyor. Nacizane tavsiyem. Her evde olabilecek şeyler bunlar.

arkadaşım bizde sık sık tayin görüyoruz yoksa senin eşinde ,benim eşim gibi silahlı memurlardanmı?.neyseki şu an bulunduğumuz yerede 5 yıl kalbilicez.

çoook teşekkür ederim canım. borik asit mi yoksa bu tozun adı. ben de koyayım her yere. tabaklara falan bulaşırsa zararı olur mu ya da giysilere. sonra o giysiyi giyersem falan. bir de benim kedim var o yüzden her şeyi rahatça kullanamıyorum. ama deneyecem bunu da çok teşekkürler. yalnız adını da söylersen çok sevinicem. :16: bu ilacı kullandığın için böceğin de olmuyordur di mi?

ne yaptın böcükleri,savaş başladımı?

of of korkudan gün açana kadar uyumadım başım da çok ağırıyordu sonra sabah bir uyumuşum çok geç uyandım. :1: iftara da misafir var diye bu günlük kaldı. zaten pazar olduğu için çoğu yer de kapalıdır. yine sabahlayacam bugün yarın halledicem bu işi.

of of korkudan gün açana kadar uyumadım başım da çok ağırıyordu sonra sabah bir uyumuşum çok geç uyandım. :1: iftara da misafir var diye bu günlük kaldı. zaten pazar olduğu için çoğu yer de kapalıdır. yine sabahlayacam bugün yarın halledicem bu işi.

yarın halledersin sıkma canını.hem yazık teyzesi onlarında canı var,beslesen ne olucak sanki:1:sana ne zararı varki(şaka yapıyorum,keyfin yerine gelsin diye ,kızma )

yarın halledersin sıkma canını.hem yazık teyzesi onlarında canı var,beslesen ne olucak sanki:1:sana ne zararı varki(şaka yapıyorum,keyfin yerine gelsin diye ,kızma )

kedimle de arkadaş olurlar alır ankaraya götürürüm onları da. yaşarız birlikte ne olacak. hep hor görüldüler bunca zaman biz yardım eli uzatmazsak kim uzatacak. :1:

kedimle de arkadaş olurlar alır ankaraya götürürüm onları da. yaşarız birlikte ne olacak. hep hor görüldüler bunca zaman biz yardım eli uzatmazsak kim uzatacak. :1:

tam olarak onu söylemeye çalışıyordum bende,heleki senin gibi bir hayvanseverin yok boraktı,yok ilaçtı felan hiç olmadı arkadaşım.ben senin onları daha iyi nasıl beslerim,vitaminli yemleri nerden bulabirim,sütte içerlermiki acaba gibi sorular sormanı beklerdim,çok şaşrırdım,üzüldüm doğrusu:1:

tam olarak onu söylemeye çalışıyordum bende,heleki senin gibi bir hayvanseverin yok boraktı,yok ilaçtı felan hiç olmadı arkadaşım.ben senin onları daha iyi nasıl beslerim,vitaminli yemleri nerden bulabirim,sütte içerlermiki acaba gibi sorular sormanı beklerdim,çok şaşrırdım,üzüldüm doğrusu:1:

hayvanlara beslediğim sevginin zerresini bile hissetmiyorum onlara karşı. :1: çok gereksiz ve iğrençler. ben seni evime buyur ettim mi ne işin var benim evimde a gurursuz böcek. :19: hakaretten de anlamazlar ki kalplerini kırıp yollasam evimden. :1: işin komiği de ne biliyor musun benim kedim de böceklerden korkuyor. :52:

hayvanlara beslediğim sevginin zerresini bile hissetmiyorum onlara karşı. :1: çok gereksiz ve iğrençler. ben seni evime buyur ettim mi ne işin var benim evimde a gurursuz böcek. :19: hakaretten de anlamazlar ki kalplerini kırıp yollasam evimden. :1: işin komiği de ne biliyor musun benim kedim de böceklerden korkuyor. :52:

oldukça hassas bir kediymiş:1:sahibinemi çekmişki

arkadaşım her güzelin bir kusuru vardırya.varsın senin güzel bacaklarının kusuruda izler oluversin.ama umarım en kısa sürede geçer

arkadaşım her güzelin bir kusuru vardırya.varsın senin güzel bacaklarının kusuruda izler oluversin.ama umarım en kısa sürede geçer

evet bacakların çok güzel. sonuçta kimsenin anlayacağı bir şey değil iz işte. bazı insanların elinde kolunda kırmızı gibi doğum lekeleri oluyor ama gayet rahatlar. hatta yüzünün tamamı öyle bir kadın gördüm. soran olursa cildim çok hassas böyle yaralar oluyor dersin bir şey uydurursun normal hayatta giymesen bile denize git. kimse incelemez seni incelese de bir şey olmaz.

Back
X