• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sağ olun canlar :)
Ikicanimvar keşke sen de iyi hissetsen.

Halime binlerce kez şükürler olsun en azından artık bol paça pantolon giyinmek zorunda değilim. Kapri yada dar paça giyebiliyorum. Benim için bu bile mucize gibi bişey:17:
Yalnız ameliyat sürecinde öyle çok acı cektimki birazcık buna degsin isterdim. Sonuçta sütun gibi bacaklarimin olmayacağının farkındaydım ama en azından 2 bacagimda eşit olsun isterdim. Ama yinede mutluyum 15 gün sonra tatile gideceğiz ve ben ilk defa kendimi kasmiyorum.:21:
İzler içinde extra kapatıcı almadım ama elimdekilerle belki biraz azaltabilirim.

arkadaslar ben yarin gece Türkiyeye yola cikiyorum,bikac gün sürecek varmam,Türkiyede Aquafillingi daha ayrintili arastirmayi düsünüyorum,doktorlarla bizzat görüserek.artik diz ici yag alimi,yada dolgu ne uygunsa yaptirmak istiyorum,,insallah internet imkanim olur da ayrintilari fotograflari sizlerle paylasabilirim..bi süre forumdan uzak da kalabilirim,netim olmazsa,ilk firsatda sizleri haberdar etmeye calisirim..hepinize kucak dolusu sevgiler:)

iyi yolculuklar canim.inslh istedigin gibi olur hersey.bizi merakta birakma.sag salim dön bize gene:)

arkadaslar ben yarin gece Türkiyeye yola cikiyorum,bikac gün sürecek varmam,Türkiyede Aquafillingi daha ayrintili arastirmayi düsünüyorum,doktorlarla bizzat görüserek.artik diz ici yag alimi,yada dolgu ne uygunsa yaptirmak istiyorum,,insallah internet imkanim olur da ayrintilari fotograflari sizlerle paylasabilirim..bi süre forumdan uzak da kalabilirim,netim olmazsa,ilk firsatda sizleri haberdar etmeye calisirim..hepinize kucak dolusu sevgiler:)

canım iyi yolculuklar iyi haberlerini bekliyorum:))

Yenidecim bencede senin bacakların gayet güzel valla bak laf olsun diye demiyorum gerçek . Rahatlıkla şortunu minini giy ve çok inceleme. Ben de kendilerimin eskisinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bence biz biraz mükemmelliyetçi miyiz neyiz?. Döndün mü tatilden?

Elcer sana da iyi yolculuklar. Sağsalim git sağ salim dön. Bizi habersiz bırakma.

Son düzenleme:
Yenidecim bencede senin bacakların gayet güzel valla bak laf olsun diye demiyorum gerçek . Rahatlıkla şortunu minini giy ve çok inceleme. Ben de kendilerimin eskisinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bence biz biraz mükemmelliyetçi miyiz neyiz?. Döndün mü tatilden?

Elcer sana da iyi yolculuklar. Sağsalim git sağ salim dön. Bizi habersiz bırakma.

döndüm ben. aslında son yüklediklerimi ameliyat olmamış arkadaşlar için koydum, erime durumunu merak edenler için. memnunum ben genel olarak. ama sen de memnun ol. eskisinden elbette farklı. hani bir fotoğraf koymuştun, elbiseli, topukluyla. yine öyle süslü bir fotoğraf koysan da şenlensek :)

Kac günde iyilesirim
Doktordan bi soruma net cevap alamadım ailem ve is yerindekilerle paylasmayacagim iznim yok 2 günde ayağa kalkıp merdiven çıkabilir durumda olurmuyum[/QUO

hakkinda hayirli olsun inslh diledigin gibi olur bacaklarin.zaten ne kadar cok arastirirsan ,o kadar cok kafan karisiyo.eger dr a güvendiysen tamamdir.
iyilesme durumu kisiden kisiye degisiyo.ben ücüncü gün ayaga kalkmistim ama ara ara dinleniyodum genede.iki üc haftada iyilesenlerde oluyo.aslinda en az bir hafta istirahate cikmani tavsiye ederim.yag alinan bölgelerede bagli oluyo biraz iyilesme süreci.
ama iki günde kalkip ise gitmek imkansiz diyebilirim.baska sorun olursa yardimci olmaya calisiriz elbette

İse baslayi 1 ay oldu nasıl izin alicam ben ya 😔2 gün yetmezmi diyorsun kafaya koydum randevu aldım başka çarem yok bu kadar strese degecekmi cok merak ediyorum kalıcı mı yağ ile dolgu yapmak 3 kez tekrarlanacak sonra ömür boyu mu gider bu işlem uykularım kaçtı nasıl birden karar verdim nasıl doktora gittim hala inanamıyorum

arkadaşım eşlere açılma konusunda evli olanlarımızın hemen hemen hepsi aynı sıkıntıyı yaşadı.ahh nasıl söylüyücem ,komuya nasıl giricem,acaba nasıl tepki vericek?ameliyata ne diyicek?????ben buradan aldığım cesaretle akşam otururken tak diye _ben bacaklarımdan ameliyat olucam ,dedim.eşim şöyle bir baktı.haaa dedi o şokla.ne ameliyatı ,bacaklarım çarpık benim,araştırdım ameliyatla düzeliyormuş.dedim.eşim şok olmuş bir vaziyette bakmaya devam ediyordu.ne dediğimi anlamıyordu ama.sonra bu güne kadar neden etek giyinmediğimi felan anlattım.ilk gün anlamakta güçlük çekti,çok ciddiye almadı.2 gün sonra tekrar açtım konuyu bu sefer ciddi cidii konuştuk tabi.neyi varki bacaklarını dedi,açtım hala benimki gibi (kendi bacakları dümdüz tabi)neresi yamuk dedi.bacaklarımı kapattım ,ona sende kapa dedim aradaki boşluğa bak dedim.onun sıfır boşluk,benimkinden kedi geçer aradan.bu çarpıklıkmı oluyor yani ,ne olucakki ortası boşluksa diyor hala.sonra içimde ne varsa ,bu güne kadar yaşadığım herşeyi anlattaım.dolabımın önüne götürdüm bak bir tane etek,elbise varmı dedim.ben bir bayanım neden giyinmedim sanıyorsun bugüne kadar diyince ne dedin garibim.ne bileyim sen öyle seviyorsun diye hiç aklıma gelmedi niye elbise ,etek giyinmediğin dedi.ve beni ankadı çok şükğr.şimdi maddi kısmın hallolucağı günü bekliyorum.sende benim gibi lafı dolandırmadan bir seferde söyle.böyle daha kolay oluyor.bu arada dr un söyledği fiyat hakikaten:53: uçukmuşşş

ne kadar güzel anlatmışsın. AYNI SORUNU HEPİMİZ GALİBA YAŞIYORUZ. BEN ÖĞRETMEN OLMAMA VE EŞİM DOKTOR OLAMASINA VE MADDİ BİR SORUNUMUZ (ÇOK ŞÜKÜR) OLMAMASINA RAĞMEN OLAY HEMEN İŞİN MADDİ BOYUTUNA DAYANIYOR.NE GEREK VARA DÖNÜŞÜYOR. Bİ DE BEN ZONGULDAKTA YAŞIYORUM . EİŞİMLE GİDİP DOKTORLA GÖRÜŞMEYELİM. İSTANBUL VEYA ANKARADA YAŞIYOR OLSAYDIM HABERİ BİLE OLAMAZDI GİDER YAPTIRIRDIM

Halime binlerce kez şükürler olsun en azından artık bol paça pantolon giyinmek zorunda değilim. Kapri yada dar paça giyebiliyorum. Benim için bu bile mucize gibi bişey:17:
Yalnız ameliyat sürecinde öyle çok acı cektimki birazcık buna degsin isterdim. Sonuçta sütun gibi bacaklarimin olmayacağının farkındaydım ama en azından 2 bacagimda eşit olsun isterdim. Ama yinede mutluyum 15 gün sonra tatile gideceğiz ve ben ilk defa kendimi kasmiyorum.:21:
İzler içinde extra kapatıcı almadım ama elimdekilerle belki biraz azaltabilirim.

arkadaşım mutluluğun daim olsun inşallah.yazdığın gibi bol paçadan kurtulmak bile iyi hissetmeye yeter.

ne kadar güzel anlatmışsın. AYNI SORUNU HEPİMİZ GALİBA YAŞIYORUZ. BEN ÖĞRETMEN OLMAMA VE EŞİM DOKTOR OLAMASINA VE MADDİ BİR SORUNUMUZ (ÇOK ŞÜKÜR) OLMAMASINA RAĞMEN OLAY HEMEN İŞİN MADDİ BOYUTUNA DAYANIYOR.NE GEREK VARA DÖNÜŞÜYOR. Bİ DE BEN ZONGULDAKTA YAŞIYORUM . EİŞİMLE GİDİP DOKTORLA GÖRÜŞMEYELİM. İSTANBUL VEYA ANKARADA YAŞIYOR OLSAYDIM HABERİ BİLE OLAMAZDI GİDER YAPTIRIRDIM

burası gittikçe Öğretmen topiğine dönmeye başladı.okullar açılınca öğretmenlerin bacaklarına daha dikkatli bakıcam artık:1:arkadaşım eşin dr sa seni ondan iyi kim anlıyıcak.hem illaki bu konuyla ilgili bilgisi vardır ve sende faydalanırsın önerilerinden.hatta bizimlede paylaşırsın belki.

şu silikon ameiyatlardan 1 hafta sonra işbaşı demeleri ne kdar dogru acaba ? :D

hiç doğru değil :) benim silikon ameliyatım iyi geçti buna dayanarak gelen iş teklifini kabul ettim ama olmadı.çünkü ayakta fazla kalmamak gerekiyor.Ayaklar şişiyor , sürekli uzatma ihtiyacı duyuyorsun.zorlayıncada agrı yapıyor.

arkadaşlar bizde yarın sabah yola çıkıyoruz .15 günlük bir tatil programı yaptık.burdaki kadar sık olmasada arada bir girer bakarım tabi,merak ederim yazdıklarınızı.sakın ben dönene kadar foto yüklemeyin ,beni bekleyin:1:.hep buradakilermi görücek güzel bacaklarımı ,azıcıkta Ege görsün sütun bacaklarımı.:1:onlarda sıkılmıştır zaten güzel bacak göre göre(nereye kadar)onlar içinde değişiklik olur.hem belki yanınca akşam etek felan giyinirsem ,karanlıkta pek belli olmazlar:1:.

arkadaşlar bizde yarın sabah yola çıkıyoruz .15 günlük bir tatil programı yaptık.burdaki kadar sık olmasada arada bir girer bakarım tabi,merak ederim yazdıklarınızı.sakın ben dönene kadar foto yüklemeyin ,beni bekleyin:1:.hep buradakilermi görücek güzel bacaklarımı ,azıcıkta Ege görsün sütun bacaklarımı.:1:onlarda sıkılmıştır zaten güzel bacak göre göre(nereye kadar)onlar içinde değişiklik olur.hem belki yanınca akşam etek felan giyinirsem ,karanlıkta pek belli olmazlar:1:.

Oooooo on beş gün çok uzunmuş arkadaşım. İyi eğlenceler diliyorum. Arada bir gel yokla bizi:)
Gönlünce giy istediğini. Giyemeyenlere de cesaret ol ki rahatlasın millet. Ablam giydi tatilde yanımda. Gördük bizim gibi birkaç yerli turist :) oh dedik:1:

Back
X